Kako namestiti Savefrom? Hitro in razumljivo

Želite prenesti video, zvok iz priljubljenih virov, kot je VKontakte, YouTube, vendar ne veste, kako to storiti? Ta članek vam bo pomagal obvladati to. Danes bomo opisali, kako namestiti Savefrom. To je zelo priljubljena razširitev, ki vam bo pomagala narediti vse to. Brez težav boste lahko shranjevali glasbo, videoposnetke v računalniku. Kako naj namestim to razširitev?

Kako namestiti pomočnika Savefrom?

Kot veste, je Savefrom priljubljena razširitev, ki vam pomaga prenesti medije iz vseh priljubljenih virov, kar močno poenostavi delo računalnika, iskanje novih informacij pa bo veliko hitrejše in prijetnejše. Namestitev te razširitve ni tako težka. To lahko storite vsaj na dva načina. 1 način Za namestitev Savefrom net, morate odpreti uradno spletno stran in preprosto prenesti razširitev. Po tem, morate iti skozi preprost namestitveni vodnik in znova zagnati brskalnik. Pripravljen, potem boste lahko uporabili to razširitev.


2 način Odprite brskalnik dodatkov brskalnika in poiščite našo razširitev. Po tem morate izbrati tistega, ki ga želite, in kliknite gumb "Namesti". Metoda deluje v večini brskalnikov, vendar jo lahko prenesete iz skoraj vseh trgovin in deluje pravilno.
Kaj pa ljudje, ki uporabljajo pametne telefone za prenos potrebnih informacij? Poglejmo spodaj in se naučimo vsegao tem.

Kot je navedeno Savefrom na Android?

Celoten postopek namestitve nezaslišano preprosta. Dovolj, da gredo na uradni strani in prenos Savefrom neto ven APK-datoteko, s katero si lahko namestite program. Po namestitvi te aplikacije lahko enostavno nalaganje nobenih medijskih datotek na napravi teče Android.


ne more namestiti na pametni telefon. Kaj storiti?

Nasprotno, če še niste prenesli aplikacije iz neuradnih Googlovih spletnih mestih, potem boste vključili prepoved prenašanja datotek iz neznanih virov, ki mora biti izklopljen. Da bi to naredili, pojdite na "Nastavitve", nato pa pojdite na varnost in vklopite možnost »Dovoli namestitev iz neznanih virov." Potem lahko enostavno prenesete program. Če še vedno ne dela, predvsem, morate znova zagnati pomnilnik naprave čist, in če je pakirana ali čiščenje naprave predpomnilnika, ki bo pomagal rešiti ta problem.

brezplačen program za Windows. Kaj storiti?

To je preprosta. Poskusite onemogočiti protivirusni program in požarni zid naenkrat. Namesto, da blokira dostop do programa Internet. Če je namestitev uspešna, vendar pa širitev ni pojavil v brskalniku, je priporočljivo, da ga namestite z razširitvami brskalnika shranjevanje ali spremenite brskalnik sam. Če ne želite spremeniti, nato poskusite zapreti in ponovno namestiti to razširitev. Prav tako preverite seznam nameščenih razširitev verjetno pa je, danameščen samo v izključenem stanju, ga vzemite in vklopite. Pripravljeni, zdaj imate na razpolago ta podaljšek in lahko preprosto naložite vse datoteke.

Kje lahko prenesem medije?

Za določene potrebe je veliko sredstev, zato nihče ne bo ostal v podobi. Lahko jih prenesete iz skoraj vseh priljubljenih virov, kot so YouTube, VKontakte, sošolci, RuTube, Dailymotion, FaceBook, Instagram, SoundCloud, Vimeo in še veliko več, kjer lahko prenesete skoraj vsako medijsko datoteko.

Nameščen je bil podaljšek, vendar gumb "prenos" ni bil prikazan. Kaj storiti?

Če želite to narediti, morate iti v nastavitve vtičnika. Če želite to narediti, odprite seznam razširitev brskalnika, poiščite želenega in kliknite gumb »Prilagodi«. Tam izberemo tudi vire, v katerih želimo to razširitev delovati. Po vseh teh korakih shranimo nastavitve in posodobimo stran. Pripravljen, zdaj se mora pojaviti gumb za zagon, ki ga je težko spregledati.

Kako odstraniti Savefrom-pomočnika

Tu je vse preprosto. Samo pojdite na seznam razširitev in kliknite gumb »Izbriši«, po katerem bo ta razširitev izginila iz brskalnika. Če ga ne želite izbrisati in ga želite izključiti, kliknite gumb »Onemogoči« in uživajte v rezultatu: razširitev je onemogočena, medija ni mogoče prenesti.

Zaključek

Mnogi ljudje, ki tega niso vedeli, resnično imajo čudovito podaljšanje, bodo vedeli za to in ga uporabili zavsakodnevne potrebe. To je zelo priročno, ko morate prenesti datoteko, vendar preprosto ni take funkcije na njem. V tem članku smo podrobno analizirali, kako namestiti razširitve Savefrom, tako v brskalniku Windows, kot tudi v Androidu. Za druge sisteme in brskalnike je namestitev precej podobna. Seveda obstaja še veliko drugih razširitev ali programov, ki vam omogočajo, da naredite skoraj isto stvar, vendar je to povsem druga zgodba.

Sorodne publikacije