Dva načina za zmanjšanje obsega "stika"

Kadar ima uporabnik vir, da je prilagodljiv, je vedno dober. Ampak, na žalost, ta točka ne velja za "VKontakte", vsaj zato, ker nima možnosti za spremembo obsega spletnega mesta. Vendar pa to ne pomeni, da tega ne moremo storiti, tako rekoč, s pomočjo. Ta članek bo razpravljal o tem, kako zmanjšati lestvico v "Stiku", vendar se bo navodilo uporabilo na hrbtni strani, z njim pa ga lahko povečate.

Merimo lestvico

Kot že rečeno, ni možnosti za zmanjšanje ali povečanje vmesnika spletnega mesta za socialno mreženje VKontakte. Zaradi tega je red velikosti manjši od lestvice strani v "Stiku", natančneje dve. Gre za njih in zdaj bo šel govor.


Prvi način: uporaba možnosti brskalnika

Brskalnik je večnamenski program. Posredno in neposredno lahko vpliva na prikaz vsebine odprte strani. Zdaj bomo opisali, kako zmanjšati obseg "stika" z orodji spletnega brskalnika. Prav tako je treba pojasniti, da vse naslednje opisuje enako za vsak brskalnik. Stran lahko spremenite s pritiskom na tipko Ctrl in pomikanjem koles navzdol ali navzdol. Skladno s tem se bo pri pomikanju navzgor lestvica povečala in zmanjšala navzdol. Če imate težave z miško ali ste neprijetni za uporabo, lahko kolo zamenjate s tipkama "+" in"-". To lahko storite tudi brez uporabe tipkovnice - samo z miško. Če želite to narediti, kliknite na gumb "Meni" v vašem brskalniku in v pogovornem oknu kliknite gumb s znakom "-" ali "+", da zmanjšate ali, nasprotno, povečate lestvico.


Zdaj veste, kako zmanjšati obseg "stika", vendar je to samo en način, dva pa sta bila napovedana, tako da takoj preidemo na drugo. Opomba: Vse spremembe, ki ste jih opravili na enega od zgoraj opisanih načinov, veljajo samo za stran, v kateri ste.

Drugi način: globalne nastavitve brskalnika

Razstavili smo zgoraj, kako zmanjšati lestvico v "stiku" z orodji brskalnika, vendar ker ta sprememba vpliva samo na stran, v kateri ste, bi morali vedeti še en način rešitev tega problema. Če želite obsegati vsa spletna mesta, ima brskalnik parameter po meri, ki ga želite spremeniti. V prihodnjem obdobju bi rad povedal, da na žalost za vsak brskalnik ni univerzalnega navodila, zato se bo v določenem trenutku razlikovalo. Spodaj je na primer prikazan "Yandex.Browser", vendar bodo spremembe v drugih brskalnikih posredne - lahko se razlikujejo le v imenu različnih možnosti. Torej, pojdite neposredno, kako povečati na "Kontakt" z nastavitvami vašega brskalnika:
 • Prijavite se v nastavitve brskalnika. Ponavadi morate klikniti na gumb "Meni" in izbrati isti element.
 • V nastavitvah odprite "Dodatne možnosti". Za to se obrnitestran do dna in izberite ustrezno postavko.
 • Odpre dodatni meni. Pomaknite se navzdol do spodnje strani, dokler se ne prikaže "Spletna vsebina." Na tem področju se prikaže seznam Scale
 • S klikom na seznam se odpre meni, kjer lahko določite obseg prikaza vseh spletnih strani. Kot lahko vidite, je dovoljeno spreminjati v območju od 25% do 500%.
 • Izberite želeno vrednost.
 • Po tem lahko zaprete zavihek z nastavitvami, ker se ta možnost samodejno shrani. Zdaj, ko obiščete spletna mesta, boste videli, da se odražajo v lestvici, ki so jo izbrali. Če jo želite v prihodnje spremeniti, boste morali ponoviti vse korake v tem priročniku.

  Zaključek

  Ko ste prebrali ta članek, ste se naučili dva načina za spreminjanje obsega prikaza VK v vašem brskalniku. Čeprav se med seboj precej razlikujejo, ko jih poskusite preizkusiti, boste zagotovo lahko dosegli želeni rezultat.

  Sorodne publikacije