Sveti 2: Goljufije, Goljufije, Skrivnosti

Drugi del legendarnega "Princ teme" je spet odkril junakovo pot v svet Ankare. In zdaj naj bi naši junaki: Seraphim, Shadow Warrior, Višji Elven, Driaad, Warta v templju ali Inkvizitor - rešili svet ali jih uničili, in da bi to naredili zdaj ali je zdaj veliko lažje, se igra bolje odziva na "zlo". Kakšna je uporaba kod in kod Sacred 2?

Če ste nenadoma uspeli igrati prvi del serije z goljufijo ali drugo vrsto hekanja, potem se vam bo proces izpopolnjevanja in poenostavitve življenja v drugem delu zdel otroka. Tu se vam ni treba bati, da boste, če imate napačno številko, opazili krvavo rdečo točko - vse, kar je ostalo od junaka. Obstaja veliko načinov za prekinitev igre, vse jih bomo analizirali.


Kode za igro

Kot takšne kode za igro nimamo običajnih goljufij Sacred 2 Fallen Angel. Samo vnesite konzolo ekipo in pojdite, da preživijo svoj milijon zlata v najbližji trgovini ne bo delovalo - ukazne konzole niso določeni z razvijalci. Seveda lahko vedno uporabite ArtMoney ali CheatEngine, da krampirate vse funkcije, če je to priročna možnost za vas.

Trenerji za igro

Najlažji in najhitrejši način, da dobite vse naenkrat - trenerja. Ugotovite različico igre, prenesite datoteko, kliknite na tipke in vse: nobena pošast vas ne more ubiti. Trader ima običajno vse, kar potrebujete: nesmrtnost, denar, izkušnje, povečanje ravni. Kateri so najpogosteje uporabljeni klepeti Sacred2? Od slabosti je le, da so funkcije običajno fiksne in preveč chitney,prilagoditev mehkega ravnotežja ni tukaj in ne more biti.


Shrani urejevalnik

Če želite popraviti nekaj majhnih podrobnosti znaka, kot je ime, spremeniti stopnjo težavnosti v igri, izboljšati sposobnost, potem ni nič bolj priročno za urednika ohranitve. Še posebej, če menite, da je veliko lažje kot urednik za prvi del igre.
Uporabite ta goljufija Sacred 2: Ena slika vmesnika kaže, kako intuitivna je. Če želite dodati atributne ocene, morda ne poznate angleščine.

Urejanje bilančne datoteke

Razvijalci (zavestno ali ne) so igralcem omogočili, da poenostavijo (zapletajo - izberejo igralca) življenje in uredijo ravnotežje celotne igre. Alternativa Sacred 2 Fallen Angel goljufa je datoteka balance.txt. Z datoteko, ki se nahaja v korenskem imeniku igre, lahko popravite indeks zaščite, razmerje med stroški nakupa /prodaje blaga, število izkušenj za umor, izvedbo nalog, možnost padca posameznih stvari. Zamislite si, v igri lahko storite vse, kar je v prvem delu lahko samo sanjali: zbrati niz oklep in iti k njemu, da bi prekinil vojsko pošasti, ki ogrožajo Ankaru! Kaj je urejanje datotek? Samo morate popraviti številke, ki so odgovorne za možnost padca, na primer, rune za junaka. Višja kot je vrednost, večja je verjetnost, da bo runa padla za junaka. Ampak ni vedno zanimivo, da vse hitro. Ponavadi na internetu takoj napišete, kako popraviti številke. Ampak včasihBolj zanimivo je prilagoditi ravnotežje, povečati možnost padca runes ne 1000-krat, ampak 2-krat. Bolje je, da ne gre za določene številke iz interneta, ampak poskušajte sami prilagoditi igro. Ampak nenadoma želite narediti igro bolj zapleteno? Kje najti datotečno bilanco in katere vrednosti naj se v njej popravijo?
Odprite datoteko balance.txt iz mape Sacred 2scriptsserver in spremenite vrednost. Za nesmrtnost:
 • Enemy_armor = {00000}.
 • Enemy_weapondamage = {00000}.
 • Enemy_spelldamage = {00000}.
 • Prodaja stvari po višjih cenah ("prosto" zlato):
 • PriceAdjustation = 1000.
 • PriceLeveldiscount = 1000.
 • PriceShredder = 1000.
 • PriceSlotfactor = 1000.
 • Vse rune pošasti ustrezajo tvojemu junaku: IsRuneForHero = 10000. Raritete od prodajalca: TraderOfferUpperRareBase = 1000. Mnogi gostje iz izkušenj:
 • QuestExplow = {1000010000100001000010000}.
 • QuestExpmax = {100000100000100000100000100000}.
 • Veliko izkušenj z pošasti: MP_experience = {10000001000000100000010000001000000}. V datoteki so tudi drugi pomeni. Za osebo, ki vsaj malo razume angleščino, bo enostavno ugotoviti, kateri se drugi parametri ujemajo. To je vse mogoče goljufa Sacred 2. So precej za vsak okus. In vendar je včasih zabavno igrati igro pošteno.

  Sorodne publikacije