Sveti 2: Goljufije in skrivnosti

Med računalniškimi igrami so višji položaji upravičeno prevzeti z žanrom RPG. Izbira takšnih iger je tako velika, da je pogosto težko za igralce, da natančno ugotovijo, kaj bodo igrali. In vendar, Sacred igra, oziroma njena prequel Fallen Angel, "zasluži posebno pozornost, izdano leta 2008. Kot vse Akelly igre, je bil Sacred 2 redko uspešen in povpraševan.

Sacred 2: description

Dejanje drugega dela pripoveduje o dogodkih, ki so se zgodili več tisoč let pred zapletom prvega dela Svetega. Mogočna energija vesolja je pripravljena pobegniti iz nadzora čarovnije, ki lahko vodi do globalne katastrofe. Svet Ankare je potopljen v kaos in bratoubojstvo.
Za igralce, igra Sacred 2: Fallen Angel ponuja takoj 7 razredov znakov:
 • Seraphim.
 • Visoki elf.
 • Varuh templja.
 • Dryad.
 • Tvoj bojevnik.
 • Drakomag.
 • Inkvizitor.
 • Vsak od njih ima svoje spretnosti in taktike, izbira razreda pa je odvisna od glavne ploskve. To pomeni, da je igralec prosil, da izbere eno od strank velikega spopada - Dobro ali Zlo.


  Z izbiro strani Dobre bo protagonist prejel ogenj in meč na Ankari, uničil zlo in spremenil T-energijo na miren kanal. No, če se je igralec odločil igrati na strani Evil, potem bo njegova težka pot vodila do uničenja čarobnih tokov in vladanja kaosa po vsem svetu iger. In v tem primeru in v drugem primeru se bodo kode za Sacred 2 izkazale za koristne za nalogo, kot tudi za popolno razkritje zapleta, ki je v bistvu določalo razvoj dogodkov prvegadel

  Značilnosti igre Sacred 2

  Po izvirnem delu drugega padlega angela je prišel dodatek Ice & Blood, ki je še razširil svet igre. Mimogrede, za ljubitelje hitre igre so na voljo Sacred 2 kode, ki veljajo za vse različice in omogočajo pospešitev igre. In če naj bo objektivna, lahko traja od nekaj tednov do nekaj mesecev.


  pozdravlja razpoložljivost prostega igralniškega sveta, ki ni omejen na lokacije. To pomeni, da se bo junak lahko prosto gibal po svetu, opravljal potrebne naloge in iskal prave predmete. Mimogrede, o oblekah - nekatere kode na Sacred 2 vam bodo omogočile, da zlahka zberete niz junaških oblek. In to bo po drugi strani prineslo veliko prednost liku v bitki. Obstaja ena rezervacija, ki razlikuje Sacred 2 od prvega dela - vsi nasprotniki imajo raven, ki je sorazmerna ravni junaka. Torej je nevarnost padca na lokacijo, kjer bodo sovražniki 10-15 stopenj višje (in posledično bolj smrtonosne), odsotna.

  Klepeti za Sacred 2

  Da bi pridobili prednost pred nasprotniki, ni treba registrirati niza črk neposredno med sejo. Da bi kode za Sacred 2 delovale, morate pred začetkom igre izvesti preprost postopek.
  Najprej morate iti v mapo z igro ali natančneje v mapo scriptsserver. Ima zanimivo besedilno datoteko balance.txt. Morate ga odpreti. Zdaj morate poiskati in urediti naslednje vrstice:
 • Enemy_weapondamage in Enemy_spelldamage. Z vstavljanjem zavihanih oklepajev namesto obstoječih vrednosti 0 igralec dobi nesmrtnost (popolna imuniteta na prejetoizgube)
 • TraderOfferUpperRareBase. Z nastavitvijo vrednosti 10.000 bo igralec imel dostop do redkih stvari od trgovcev.
 • Prilagoditev cen, uvrstitev v ceno, cenaShredder, PriceSlotfactor. V teh vrsticah morate nastaviti vrednost 1000, po kateri bodo vsi trgovci znaku ponudili zelo veliko denarja za blago.
 • Izkušnje MP. Cheat koda za hitro nalaganje. Lahko nastavite vrednost do 1 milijona, potem pa bo umor vsake pošasti dal ustrezno količino izkušenj.
 • SpellBaseDamage. Koda znatno poveča izgubo veščin in urokov. Privzeto je na 25, tako da bolj ko si dal, bolj smrtonosni bo lik.
 • To je daleč od popolnega seznama trikov v igri Sacred 2, vendar je to dovolj, da se zlahka navadite na igro in prenesete vse razrede znakov, pa tudi sami poskusite tako dobro kot zlo.

  Sorodne publikacije