Kako "narediti" na novi strani na "VC"?

Ali menite o spremembah v Vkontakte vzdevku, vendar ne veste, zakaj tega ne morete storiti? Poleg tega je ta priložnost na voljo na "starem" spletnem mestu, ki je registrirano v socialnem omrežju, ko je bilo vsem na voljo vzdevek vk. Zdaj pa ta priložnost za začetnike ni na voljo zaradi pomanjkanja rodbinskega imena. Kako "narediti" očeta novih uporabnikov?

Načini vrnitve vzdevka na spletno mesto

Najprej morate pogledati kodo, ki je pod nadzorom razreda page_verified. Vendar ga ni mogoče najti v standardnih nastavitvah, saj jih lahko določi samo moderator spletnega mesta, ne pa tudi uporabnik socialnega omrežja. Problem Nicney je drugo vprašanje, saj ga neposredno navede uporabnik, nezmožnost njegovega vnosa pa ne pomeni, da tega ne boste mogli storiti.


To vprašanje je mogoče rešiti tako, kot ga razumejo kodeksi ljudi in spletni skrbnik. Sposobnost vrnitve vzdevka in "ime, priimek, patronymic" VK "" je resnična.
Prvič, vredno je vzeti stran uporabnika, ki ima na strani polje "srednje ime". Potem morate odpreti njegovo kodo in jo skrbno preučiti. Lahko tudi naredite skico strani za lažjo orientacijo v prihodnjih nastavitvah. Priročnik za odprtje na vaši strani v pokrovitelju socialne mreže je predstavljen spodaj.


Vrnitev vzdevka na prvotno mesto ali Kot v "VC" naredite patronymic

. V primeru, da ste seznanjeni z razhroščevalnikom, potemoperacijo lahko opravite v drugem brskalniku. Najprej morate odpreti svojo stran in klikniti na "uredi" v levem kotu strani socialne mreže. Ko govorimo o tem, kako narediti pokrovitelja v novem "VC", je treba omeniti, da ima lahko koda nekaj razlik. 2. Premaknite kurzor nad polje "priimek" in ga kliknite z desno miškino tipko, nato kliknite na polje "ogled elementa". 3. Če se prikaže novo okno, morate kazalec premakniti v zgornji desni kot in klikniti na ikono. Ta akcija v prihodnosti vam bo olajšala usmerjanje zaslona. Zapreti morate okno razhroščevalnika, v katerem lahko vrnete vzdevek. Obstaja navodilo, kot v "VC", da naredite patronymic, kot sledi.
4. Če ste vse naredili pravilno, potem poiščite graf z vrednostjo. Premaknite kazalec nad njim in prikaže se celotna vrstica z zadnjim imenom, z desno miškino tipko kliknite in pokažite na Uredi kot HTML. Tukaj je mogoče opraskati kodo stare strani, ki je bila prvotno predlagana kot primer.

Urediti morate kodo, da se vrnete k očetu.

Izbrati morate celoten blok, ki se odpre v novem oknu. To lahko storite z miško ali s tipkanjem na tipkovnici s posebno kombinacijo Ctrl + A. Nato kliknite označeno kodo in izberite vrstico Kopiraj kot HTML ali z bližnjico na tipkovnici Ctrl + C.


Naslednji korak je vstop v novo vrstico s pritiskom na tipko Enter) in določitev kopiranih podatkov. Tega elementa ne boste mogli najti v meniju. Zato morate imeti možnost uporabe bližnjice na tipkovnici Ctrl + V.Upoštevajte, da če boste ponovno začeli poimenovati po vašem blogu in se pomikati po zavihkih, bo urejevalno območje zaprto. Najprej preberite celoten priročnik in nadaljujte z dejanji.

Revizija kode vzdevka "VKontakte"

V vstavljeno kodo spremenite "priimek" v "patronymic" in ime pedit_last_name na pedit_middle_name. Zaprite iskalnik napak. Stran ne posodobite in na njej kliknite gumb »shrani«. Tukaj je dokončana operacija, kot v "VC", da bi naredili patronymic. Nato shranite stran, posodobite in vaš vzdevek bo shranjen. Zdaj ga lahko spremenite v katerokoli ime, ne da bi se sklicali na navodila. Pomembno: ne puščajte svojega očeta praznega, saj bo izginilo in vse boste morali storiti še enkrat! Ta element menija mora biti vedno izpolnjen. Če želite na neki točki začasno prevzeti patronymic, ga nadomestite z nevidnim znakom.

Sorodne publikacije