Far Cry 4: Pregled igre, sistemske zahteve, goljufije, goljufije

Ta članek bo namenjen pregledu Far Cry 4. Igra, ki poteka v izmišljeni regiji Kiraat, ki se nahaja v Himalaji, je osvojila srca milijonov igralcev. Zakaj? Odgovor na vprašanje bo v članku.

Zaplet igre

V Kirati je nekoč vodila državljanska vojna med kraljevimi silami in predstavniki opozicije. Gangster iz Hongkonga, znan kot Paigan Khw, je podprl kralja. S pomočjo novega zaveznika je legitimni vladar uspel zatreti odporniško gibanje. Toda zmaga je bila kratkotrajna. Min je vrgel avtokrata in se razglasil za kralja. Ena od nekdanje kraljeve vojske, znana kot Mohan Gale, je organizirala podzemno združenje "Golden Way", katerega namen je oborožen upor rudnika Paigan. Toda kmalu je umrl v neznanih okoliščinah in njegova družina je zbežala v ZDA.

Pretekla leta, sin Ajay Gail pokojnega upora, se vrne v Kiro, da bi izpolnil zadnjo voljo svoje matere. Vendar se izkaže, da je vpleten v dogodke, povezane z oživitvijo Zlate poti, in dejstvo, da je novica o vračanju potomca Mohameda Gailove prišla na Paigan Mino.

Malo anketo

Far Cry 4 kot ideja za Ubisoft zagotovo zasluži pozornost. Igra navdušuje oči s svetlimi barvami, divjimi živalmi, interakcijo z značajem in nepričakovanim obračanjem ploskve. Ajay, ki je prispel v izmišljeno tibetansko državo, je že v prvih minutah prisiljen zapustiti svoje plemenito poslanstvo, ki mora izpolniti.zadnjo voljo pokojne matere. Hero mora vzeti orožje in se pridružiti privržencem svojega očeta. To je primer, kako vas nepričakovani dogodki obračanja ne navežejo. Znaki niso nič manj privlačni. Kaj je samo orožarna baron, ki je deloma pridigar z precej glasno in več vrednotno hrepenenje. Tako je ime stotnika, ki je cepil kopje v Jezusa Kristusa, in državnik, sodelovalo v zaroti proti Cezarju. Druga možnost je najbolj primerna, glede na to, da je namesto Cezarja izreden in izjemno negativen znak v roza - Paigan Khv, videz je zelo spominja na Sergeja Penkina.

O protagonistu

Medtem ko nadaljuje s pregledovanjem Far Cry 4, so zgornje informacije o protagonistu izčrpne. Razvijalci so se odločili, da ne bogey na razkrivajo osebne lastnosti Ajaya, tako da mnogi igralci lahko zaznavajo kot preprost dvoročni rezilo in avtomatsko stroj (v igri vse enako videz od tretje osebe). Poleg uporabe orožja junak uspešno komunicira z znaki, ki jih najdemo na poti. Težko je poklicati najemnike z nakupom ali pridobivanjem posebnih žetonov.

"Zlata pot"

Toda uporniško gibanje v igri Far Cry 4 je tako zanimivo kot osebnost polmudrelega kralja. V tako imenovanih dobrih fantih ni vse sladko in gladko: dva voditelja nenehno "povlečeta čez odejo", ko odločata, v katero smer naj razvije Kirat. Po eni strani je Sabal zelo duhovna oseba, ki se drži tradicije svojih prednikov,si prizadeva, da bi domovina postala asketska mirna država. Po drugi strani pa je vredna militantne Amite, zagovornice demokracije, tehničnega napredka in ustavnega reda. Da bi vzpostavila tak režim, razume potrebo po trdni finančni osnovi in ​​zato ne okleva trgovati z drogami. Vendar pa je drugače malo verjetno, da je mogoče dobiti potrebno količino denarja za izgradnjo gospodarstva Kiryat.
Potek Far Cry 4 ni zapolnjen z možnostmi za izbiro poti. Ajay pa je med kladivom in nakovalom, toda milostna Providence skrbno vodi protagonistično roko iz ene naloge v drugo, občasno pa meče stransko pot.
In enkrat igralec postavi vprašanje o izbiri stranke. Tu in tam so majhne spremembe linije parcele.

Amita

Če Far Cry 4 izbere eno od strani, lahko drugi vodja ubije ali pomiluje. Če se odločite za stran Amity, lahko na koncu vidite, kako nasilno regrutira vaščane, da jih spremenijo v vojake, da bi zaščitili Kirato. Usoda Sabalah igralca lahko izbere v procesu prehoda (obstaja možnost, da ga po udarcu templja odvzame življenje). Če tega ne storite, boste lahko našli ta lik nedaleč od jezera Visalakhut, kjer bo preživel čas v molitvah in meditacijah in se ne bo odzval na Ajaya.

Amit lahko igralec obsodi na smrt po pregledu mačke s prisilno mobilizacijo civilistov. V tem primeru se bo samo en rezident negativno odzvalo tem zakonu. To ne vpliva na prehod Far Cry 4 vsaj zato, ker je igra praktično že prestala.

Sabal

Kot je navedeno zgoraj v pregledu Far Cry 4, Sabal podpira verski razvoj Kirata. Ko je stal na boku, bo imel protagonist priložnost, da rezervira Amita. V tem primeru ga je mogoče najti na eni od lokacij, kjer bo treniralo vojake, da zrušijo nasprotnika. Spet ne bo nobene možnosti za interakcijo z Ajayjem. Sabal bo, ko bo prišel na oblast, končal s podporniki svojega nasprotnika, ki je prišel prositi za odpuščanje duhovnemu vodji Kirata. Karkoli izberete - se bo pojavil tiran. Po smrtni kazni se lahko protagonist ukvarja z na novo odkritim svetom skozi lastne roke in ga konča v prisotnosti svojih vojakov. Zadnji, seveda, bo odprl ogenj. Toda nekakšna pravica še vedno zmaga.

"Kralj v roza"

Če zgoraj omenjeni kandidati - v resnici, samo sužnji svojih ambicij lahko, Paigan Khv ni tako slab? To ima svoje racionalno zrnje. Prvo srečanje z vladarjem se zgodi skoraj takoj po izstrelitvi Far Cryja 4. Majhen uvod, nekaj podobnega The Elder Scrolls: Skyrim, kjer junak opazuje, kako očitno zlomi palico, kapetan mejnega odreda udari potni list iz rok osebe, ki spremlja avtobus.
Očitno krivec je podvržen hitremu kaznovanju s strani kralja samega. Spoznaj junaka potomca družine Gailov, Paigan Khv spozna novinca s skoraj bratsko simpatijo in najstniškim poziranjem.: Ajaya objema, samozavestno drži bajonet, podobno velikemu vložku, ki je pravkar potrkal častnika in se s protagonistom naredi sefija. Poleg tega, v procesu igre izvedeti nekaj podrobnosti o družini protagonist, in ni zelo prijetno.

Alternativne okončine

V igri so štiri. Opozoriti je treba, da je prisotnost več kot enega oklepa dobro uveljavljen trend na trgu igralniške industrije. Ta metoda naredi projekt bolj zanimiv. Deluje po načelu "kaj če". Takšen pristop zbuja zanimanje za igro, če že ne od samega začetka, potem vsaj od zadnjega ohranjanja. Far Cry 4 je le eden izmed njih. Obstaja natančno štiri načine, da gredo skozi igro in se odloči, na del Paigan Mina. Pogojno jih je mogoče razdeliti na dve vrsti glede na stanje kralja na koncu igre: živa ali mrtva.

Kralj je umrl, naj kralj živi!

Prva različica s smrtjo Mine. Končana je veriga »Zlate poti«, po kateri junak uniči kip vladarja in ga sledi neposredno pod palačo. Ko je poslušal kraljevega monologa, se z mizo lahko preprosto sprehodite s steklenico viskija, Adji pa vam bodo ponudili izbiro: streljati zločinca za mizo ali mu rešiti življenje. Če igralec izbere drugo možnost, bo Xv povedal resnico o očetu Ajayi, o njegovi mami in sestri (rojeni iz povezave med njegovo mamo in rudnikom Paigan). Nepričakovan zavoj ploskve. Po majhnem prigrizku kralj v rožnati barvi drži protagonista do groba, kjer so ostali ostanki njegove pokojne hčerke. Igralec bo ostal na mestupokopališče na podstavku in odšel do vrat. Nato Khv sedi na helikopterju in leti z besedami, da zapusti Kiraat Ajayu. Po valjarju lahko ustreli iz helikopterja iz lanserja granat. Paigan Khv bo umrl. Druga različica je podobna zgoraj. Edina razlika je, da igralec ubije zločinca za mizo. Resnica o družini v tem primeru, Ajay Gale ne ve.

Preživela

Tretja različica je prav tako podobna prvi: samo je treba dati kralju prostovoljni odstop in ne streljati helikopterja. Četrti pa je zelo nenavaden. Izkazalo se je, da se igra lahko zaključi na samem začetku, po dvajsetih minutah, in se ne zateka k uporabi konzerv. Far Cry 4 predstavitve, uvodni videi, ki jih predvaja igralec. Potem moramo samo počakati, da se palača dvigne od mize, ga prosimo, da ga počaka in se prepričajte, da se vrne čez petnajst minut. Če ignorirate nalogo in ostanete na svojem mestu, se bo kralj resnično vrnil k gostu skozi določen časovni interval, preživel hčerko v grobnici, povedal isto resnico o družini in dovolil Ajayju, da postavi žaro na legitimno mesto. Po tem bosta oba letela na helikopterju. V zadnjem primeru vsi ostajajo živi: Khv, Ajay, Amit in Sabal. Kaj sledi, je ostalo za razmišljanje in razmišljanje. Najverjetneje se bo Gail pridružila kralju in bo pomagala v boju proti upornikom. Ali pa ne.

Orožje

Far Cry 4 ni posebej izvirno v smislu orožja: vsi isti topovi, ki jih je mogoče najti v drugihkot strelci. Igralec ima v inventarju štiri celice za glavno orožje in enako za dodatno, ki vključuje topniške naprave in vse vrste opreme. Od AK-47, ki je ime večine zahodnih iger (po klasifikaciji NATO), mase pištol (1911), mitraljezov (A39 in MP34), granatnih lovilcev, ročnih plamenov in minometov ni več kam iti. Ljubitelji strelec Warface bodo zagotovo cenili prisotnost ene najbolj hitrih strojnic - MG 42. Na splošno je precej bogat arzenal. Še posebej je treba opozoriti na prisotnost edinstvenega orožja v igri. Na primer, harpuna, ki je izdana za izpolnitev "Paket Herk". Obstajala je tudi priložnost, da je dobil strojnico "Perforator" in naročil igro preko U-Playa. Analog tega orožja je ruska strojnica Pechenig.

DLC in kode

Razvijalci niso sedeli mirno in po sprostitvi igre. Plodi delovno intenzivnega dela so postali taki dodatki k Far Cry 4 kot "The Valley of Yeti", "Injekcijska brizga", "Escape from Durghes", "Paket iz Herka" in "Invazija". Najnovejši addon doda sodelovalni način igri. In v Far Cry 4 dolini Yeti, bo junak moral raziskati Himalaje, vzpenjati se skozi jame in ustaviti dejavnosti tajne okultne organizacije. Ponoči je čas za zaščito kampa od divjih živali in celo Yeti. Za ljubitelje, je enostavno priti skozi celotno Kirate, še posebej, ne da bi bogged navzdol, goljufija kode so na voljo v Far Cry 4: GameProfile_GodMode 1 - da junak nesmrtno. GameProfile_UnlimitedAmmo 1 je način neskončnegakartuš GameProfile_SkipIntroMovies 1 - preskočite ohranjevalnik zaslona v igri. GameProfile_IgnorePlayer 1 - aktivirajte nevidnost. Ukazi morajo biti napisani v vrstici "Predmet", ki jo lahko najdete z desnim klikom na bližnjico igre in izbiro elementa "Lastnosti". Pred vsako kodo za Far Cry 4 je potrebno postaviti dash znak in ločiti en ukaz od drugega z vejico.

Sistemske zahteve

Opozoriti je treba, da se je sprostitev igre pojavila v času, ko so se železne konfiguracije na osebnih računalnikih v internetnih skupnostih začele označevati kot "čarovnice", kar pomeni stopnjo moralnega staranja računalnika. Sistemske zahteve Far Cry 4 tradicionalno razdeljene na minimalne in priporočene. Prvi je drugačen od ostalih v več točkah:
 • Priporočena količina RAM-a - 4 gigabajta, in ljubitelji igranja ultra tuning - 8 GB.
 • Video kartica z 1 GB spomina bo v celoti zagnala igro, vendar bo bolje napovedati kartico z dvema gigama. Seveda gre za NVIDIA GeForce ali AMD Radeon.
 • Predelovalec ima tudi pomembno vlogo. Če je Intel Core 24 GHz ali 32 GHz AMD primeren za minimum, je priporočeno število gigahercov večje - 26 za prvo možnost in celotno 4 GHz za drugo.
 • Druge sistemske zahteve za Far Cry 4 se ne razlikujejo:
 • 64-bitni operacijski sistem (na primer Windows 7 ali 8).
 • DirectX 11.
 • Zvočna kartica, združljiva z DirectX 9.0 c.
 • In seveda, kar trije ducati nastopov prostega prostora na trdem disku.
 • Sklepna ugotovitev

  Treba je omeniti tudi sistemske zahteveGre za družino 2 - in 4 - jedrnih procesorjev Core i5. Kljub temu imajo nekateri lastniki procesorjev z dvojnim jedrom črni zaslon na zagonu Far Cry 4. Problem je zlahka rešljiv: dovolj je, da prenesete pripomoček, ki odpravlja to napako, in po namestitvi onemogoči protivirusen. Nato se morate prijaviti v igro in se prepričati, da se pri zagonu Far Cry 4 črni zaslon ne pojavi več. Obstaja veliko drugih napak, ki se lahko pojavijo zaradi pomanjkanja uradne podpore za mnoge laptop video adapterje. Zato je ključ do lepe in prijetne zabave licencirana igra in nova "železa". Vso srečo vsem!

  Sorodne publikacije