Driver Booster: Reference strokovnjakov

Kot veste, je treba za normalno delovanje računalniške strojne opreme posodobiti gonilnike naprav. Za te namene je bolje uporabiti avtomatizirana orodja. Eden od teh je program Driver Booster. Mnenja o tem med uporabniki pa so razdeljena. Toda poglejmo najpogostejše misli brez predsodkov.

Mnenja o vozniku Booster: Kaj je to?

Reči, da je ta aplikacija avtomatsko orodje za iskanje in posodabljanje gonilnikov - da ne povem ničesar. Dejstvo, da ima ta programski paket veliko funkcij.


Kaj je tako zanimivo v dodatnem gonilniku za gonilnike? Povratne informacije strokovnjakov kažejo, da se program ugodno razlikuje od podobnega paketa DriverPack Solution manjše velikosti. To se doseže zaradi dejstva, da ta program nima lastne podatkovne baze gonilnikov, ki lahko po različnih ocenah doseže več gigabajtov, še posebej, če upoštevate vse danes izdelane naprave in njihova orodja za upravljanje. Iskanje in posodabljanje gonilnika poteka izključno prek internetne povezave (to bo posebej povedano).

Objavljene različice

Danes je mogoče najti vsaj dve večji različici gonilnika. Povratne informacije uporabnika vsaj kažejo na razpoložljivost brezplačnih sprememb prostega in plačanega paketa z izboljšanimi zmogljivostmi v smislu podprtih (prepoznavnih) naprav.
Vendar pa je v večini primerov brezplačna različica prenesena na internet, ki deluje zelo dobrostabilen in hiter. Še eno zanimivo dejstvo je, da lahko najprej prenesete brezplačen paket Driver Booster (to potrjujejo pregledi) in iz njega po namestitvi nadgradite na profesionalno spremembo, s posebno hiperpovezavo za vnos številke licence, ki pa bo uporabnika stala 400-500 rubljev na leto (brez upoštevanja nezakonitih načinov aktiviranja v obliki vzpostavitve zaporedne serijske številke ali uporabe kay generatorjev).


Osnovna načela delovanja

Postopek iskanja in posodabljanja gonilnikov poteka izključno z aktivno internetno povezavo. Na prvi stopnji program preveri prisotnost nameščenih gonilnikov, nato naslavi neposredno na mesta proizvajalcev določene opreme in poišče nove gonilnike, če obstajajo.
Toda to je samo ena stran gonilnika. Povratne informacije uporabnikov, ki so pogosto zelo razočarane, kažejo, da se posodobitev zgodi s prejšnjo odstranitvijo prejšnje različice gonilnika, sama namestitev nove spremembe pa lahko povzroči zrušitve programske opreme, tudi s prihodom modrega zaslona BSoD. Vendar se zdi, da to ni dodaten problem, ampak sam sistem, čeprav je resnica.

Driver Booster 4: pregledi proste različice

Misli o brezplačnem paketu so bile razdeljene. Nekateri trdijo, da medtem ko še vedno prenesete in namestite navaden protivirusni program Dr. Splet opredeljuje program kot potencialno nevarno in nezaželeno. Drugi ne naletijo na isti problem.
Znano in še večkritičnih primerih obnašanja voznika. Mnenja v nekaterih forumih kažejo, da se popolnoma nestabilna aplikacija obnaša na tablicah z Windows na krovu, "ubija" sistem z utripanjem oči. Toda uporabniki stacionarnih sistemov so izjemno privlačni za aplikacijo, pri čemer upoštevajo delo in stabilnost ter varnost in hitrost posodobitve, da ne omenjamo minimalne obremenitve sistemskih virov. Vendar pa obstaja majhna pomanjkljivost, ki je pojav stalnih opomnikov za nadgradnjo samega paketa, ki deluje moteče za mnoge.
Toda podporniki programov, tudi v obliki brezplačne različice, bodite pozorni na dejstvo, da aplikacija ne prenese vsega zaporedoma (lahko namestite samo najbolj potrebne posodobitve). Poleg tega lahko pogosto najdete in občudujete oprijemljivo povečanje produktivnosti po namestitvi celotnega nabora posodobitev. Nekateri kličejo približno 60% rasti.

Profesionalna različica Pro

Zdaj o mislih o plačani različici Driver Booster Pro. Mnenja o tej spremembi v večini primerov izgledajo zelo pomirjujoče in jih pustijo predvsem strokovnjakom, ki popravljajo računalnike in profesionalno konfigurirajo Windows-sisteme. Večina strokovnjakov meni, da je glavna prednost tega paketa možnost iskanja in samodejne integracije gonilnikov tudi za zelo zastarele sisteme, za katere ni vedno mogoče najti ustrezne programske opreme na internetu. Opozoriti je treba tudi, da lahko program najde tudi najnovejše gonilnike za nekatere nestandardne naprave, ki so v podatkovnih zbirkah Windowsso odsotni. Končno, skoraj vsi, ki so uporabljali plačane modifikacije, govorijo o visoki stabilnosti in pravilnem delu, v nasprotju z isto brezplačno različico Free.

Sklepne ugotovitve

Kot vidimo, so misli o programu zelo sporne. Vendar pa se relativno novi operacijski sistemi, praviloma, ne pojavljajo. Edina izjema je, da Windows 8, v katerem aplikacija včasih ne želi delati za povsem nerazložljive razloge. V sedmih in desetih spremembah pa v večini primerov paket deluje kot ura. To nakazuje preprost sklep, da je v "osem" vlogi nezaželena.
In kljub temu, ne glede na to, kje so rekli zli jeziki, je program precej preprost in omogoča, da se skoraj vse operacije izvajajo v samodejnem načinu, pri čemer se ne nanašajo na vprašljive vire, da bi našli sveže gonilnike, temveč izključno na uradnih straneh proizvajalcev in razvijalcev, kar omogoča izključno uradna mesta proizvajalcev in razvijalcev. da bo vaš sistem popolnoma varen, hkrati pa ga je treba resno pospešiti. Dodati je še treba, da se vsakdo, ki pride do tega pripomočka, odloči, da ga namesti in uporabi, vendar bo v večini primerov njegova namestitev upravičena, kar naj bi bilo sto, kljub protislovnim razmišljanjem uporabnikov, med katerimi je veliko pritožb. zaradi neustreznega vedenja operacijskega sistema.

Sorodne publikacije