Podzemni World of Warcraft Ulduar: Kako priti, Zgodovina, Relic

Obstaja več načinov, kako priti do Ulduarja, vendar jih je nekaj. Tudi zatočišče je mogoče najti v North Shield. Če najdete na zemljevidu vožnjo Grodow, samo na severu in boste našli Ulduar.

Torej, preden pridete tja, morate doseči Nordrhein. Obstajajo načini za to, vendar bodo različni za zavezništvo in za Horde.

Zgodovina

Ko so se Titani borili z antičnimi bogovi, so jih premagali. To se je zgodilo pred več tisoč leti. Po zmagi je bil Yogh-Saron zaprt, kar je bilo v kompleksih Titanov. Yogg-Saron je vladal v Azerothu in je bil odgovoren za prekletstvo mesa. Titani so ugotovili, da je okužba zelo otežena, in če so bili stari bogovi ubiti, potem bi lahko celo Azeroth uničili. Nato se je Titanic Pantheon odločil zaprti stare bogove v Azerothu vse svoje življenje. Yogy Saron je bil zaprt v Ulduarru. Odločeno je bilo tudi, da bodo imenovali nadzornike, ki bodo skrbeli zanj.


Čeprav je bil zaprt, je stari bog še vedno ohranil svoj vpliv v Azerothu, saj je lahko telepatsko vplival na njegove prebivalce. Ta vrsta komunikacije se je imenovala Šepet Jogija-Sarona. Ko pridete v Ulduar, se boste srečali s starim bogom, potem boste imeli vizije, iz katerih lahko neposredno sklepate, da je Yogg-Saron povezan z najpomembnejšimi trenutki v zgodovini Azerotha. Najdete lahko tudi Saronitsko rudo, ki se ne imenuje nič drugega kot črna kri jogije Saron. Obstajajo govorice, da je bolje ostati stranOdsotna je - če prideš v stik s to rudo, bo to pripeljalo do norosti.

Reliki

Ta stvar je mogoče izvleči na grebenu nevihte iz več NPC. Vključno s: uradnikom kronistom utrjenega neurja, tundrskega ovna in nekaterih drugih. Lahko se nahaja tudi v prsih sodišča, ki se nahaja v kamnitih dvoranah.


Olivar Ulduar se spreminja v ugled, ko gre mimo "Hodirjevega pladnja". Po mnenju igralcev je najbolje, da dobite ta predmet v območju Thunder Bluff. Prvič, obstajata samo dve vrsti mobov, vsaka s 50%. So zelo velike, resupon je hiter, lahko hodite tri. Nekje uro lahko dobite okoli 150 kosov, priporočljivo je, da imate 85 lvl. Prav tako je dobro dobiti relikvije v Lightboxih. Pri umoru NPS se izkaže približno 80-90 kosov. Še vedno se lahko lotite "Starodavnih relikvij" in ga nato oddate. Če igrate za Horde, potem potrebujete Oulut Pivotbruch. Če ste v zavezništvu, potem Rork Ostroborod.

Nordskola

Preden pridete v Ulduar, morate priti sem. Nordskola se nahaja na severu. Skupaj je 9 lokacij. Pomembno! Ne boste mogli priti do Nordscola, če nimate dodatka Wrath of the Lich King!
  • Če igrate Hordo:
  • Potrebujete zračno ladjo, ki se nahaja v Orgrimmarju. Pojdite v borejsko tundro, kjer morate najti trdnjavo vojne pesmi. Če ste nekje v bližini podzemne železnice, lahko sedite na zračni ladji in pojdite na sprejemni tabor, ki se nahaja v plamenu, ki grmi Fjodor.
  • Če igrate za zavezništvo:
  • Pojdite v Stormwind,najti pomol, je na desni in je skrajno. Od tam greste v borejsko tundro, potrebujete trdnjavo poguma. Ali pa pojdite v močvirje, potrebovali boste pristanišče Menetl. Tukaj pristaneš na ladji in plavaš v bučnem fjordu, v Valgardu. Lahko se obrnete tudi na čarovnika in kupite portal od njega, on vas bo peljal naravnost v Dalaran. Minimalno bo stalo nekje 10 zlata.

    Ulduar

    Torej ste v Northsholeu in že od tu padeš v podzemlje. Če igrate Horde, lahko hodite po njej. Lahko pa se obrnete na čarovnika za letenje. Na voljo so zmaji ali vetrobranska stekla. Hkrati so slednji na vrhu trdnjave Pesmi vojne, na sami strehi. In zmaji so malo severno od trdnjave na 4534. Če igrate zavezništvo in razmišljate, kako priti v Ulduar, potem je načelo skoraj enako. Pojdite na svoja dva ali izberite enega od načinov premikanja: zmaji ali vetrobranska stekla.

    Sorodne publikacije