Smokeless Egg Mylaroz: Priročnik za pridobitev predmeta

Smoker Egg Mylaroz je poseben izdelek v World of Warcraft, ki vam omogoča, da pokličete Thoroughbred Firefighting. Če bi dobili to redko ognjeno ptico, bi želeli veliko igralcev, vendar to ni lahko. Dejstvo je, da je jajce, ki je potrebno za montažo, nagrada za prehod kompleksne ječe, vendar še vedno daleč manj kot sto odstotkovna priložnost.

Opis

Kot smo že omenili, vam bo Smokeless Egg Myllazor omogočil, da postanete lastnik Thoroughbred Firefighting. Ta gora je ogromna ognjena ptica in je potujoče sredstvo. Mimogrede, ptica je praktično natančna kopija šefa Alisrazorja, ki ga lahko najdemo v podzemlju Firefield. Lepota gore pa tega sploh ne trpi.


Seveda, sedlo Thoroughbred firefight je lahko le izkušen jahač. Torej, za uporabo na gori boste morali črpalko do vsaj ravni 70, kot tudi razviti spretnosti jahanja na raven "Astrakhan". V tem primeru je gasilec na voljo za vse dirke, ki so prisotne v igri in ga lahko uporabljajo predstavniki tako Horde kot zavezništva.

Pridobivanje

Za pridobitev Smoky jajc Mylaroz, boste morali iti skozi precej zapleten prehod ognjenih prostorov. Do nje lahko pridemo po skrivnem prehodu, ki se nahaja v južnem delu planine Hijal. Mimogrede, če želite prihraniti čas, lahko uporabite poletni nosilec, da pridete do vhodapotrebujete ječo


Upoštevajte, da boste morali popolnoma prečkati Fire Spaces in se prepričati, da boste ubili končnega šefa - Ragnarosa. Samo če ga premagate, boste imeli dostop do plašča Gospodarja ognja, iz katerega je dejansko prisotna nagrada Pureblast Firefly. Hkrati pa je možnost kapljice jajčevega mollusorja približno 17%, zato boste morali za dosego cilja opraviti ponavljajoče se racije.

Koristni nasveti

Kako hitro postanete lastnik Thoroughbred Firefighting, je odvisno od različice World of Warcraft, ki je nameščena na vašem strežniku. Torej, če poskušate dobiti Mount v nadgradnji na Cataclysm, boste morali zbrati popoln napad, da bi prešli Fire Spaces.
Meglice Pandarije so nekoliko lažje. Za uspešno dokončanje racije bo dovolj, da se zbere skupina petih igralcev. Istočasno je priporočljivo, da se rezervoar napolni in 3 dd /rdd. No, končno, v Warlords of Draenor in kasnejše posodobitve, boste zlahka lahko šli skozi kamine sami. Če želite to narediti, boste morali najprej dobiti dobro opremo. Če vaš junak ni dobro oblečen, si lahko pomagate z enim ali dvema ladaderjema.

Sorodne publikacije