Na kratko o tem, kako odstraniti roke v "KS: GO"

Mnogi od nas se radi po domu vrnejo domov in vključujejo najljubšo igro, s katero zavržejo negativno in pozabijo na vsa bremena življenja. Nekateri obožujejo strategije, drugi porabijo veliko časa, da razumejo ogromne svetove iger MMO-RPG, medtem ko so drugi namenjeni za nekaj, kar je v spletu strelcev, ki privabljajo veliko ljudi, ki se osredotočajo na razvoj reakcije. Danes bomo govorili o tem, kako odstraniti roke v "COP: GO", in kako to vpliva na igro.

Nekaj ​​besed o igri "COP: GO"

V priljubljeni igri Counter-Strike je veliko število oboževalcev. Zgodovina razvoja se je začela z igro Half-Life, ki je trzala in prisiljena popolnoma spremeniti svoje poglede na igralniško industrijo: sprostitev modifikacij tako za enega igralca kot za več igralcev. Priljubljenost je bila še vedno v tem, da je temeljila na igri motorja Sourse.


Posebnost igralnega motorja je bila, da je pod njo lahko pisala spremembe, ki so jih uporabljali igralci - prva različica Counter-Strike se je pojavila. Vsakemu je bila všeč modifikacija, celo založniki Half-Lifea so jo ocenili na ustrezni ravni, leta 2004 pa je bila izdana uradna različica dodatka, za katero se je štelo, da ga Valve obravnava kot ločeno igro. Igra se še izboljšuje: sproščajo se novi dodatki, novi deli itd., Vendar ostaja isti strelec, kjer je vse odvisno od igralčeve reakcije. Po nekaj manipulacijah je bilo več načinov odstraniti roke. Na žalost, vsi ne vedo, kako odstraniti svoje roke v "COP: GO", vendar bomo v tem članku podrobno opisali,kako to storiti


Nastavitev oddaljenih rok

Obstaja nekaj znanih načinov: program Delavnica je igra, ki so jo razvili razvijalci programske opreme tretje osebe, in skript, ki ga je treba vnesti med igro, ki jo je treba uporabljati na daljavo. Najprej vam razložimo prvi način:
 • Pojdite na stran Steam, ustvarite račun in za pravi denar kupite igro, prenesite isto ime z aplikacijo na vašem računalniku.
 • Zdaj namestite ta program, nato vnesite uporabniško ime in geslo.
 • Counter-Strike: Global Offensive - Kliknite gumb za prenos v knjižnici.
 • Ko je igra uspešno vzpostavljena, pojdite na zadnji del, kjer bomo postavili oddaljene roke. Če želite to narediti, pojdite v Delovno trgovino in poiščite Viewmodel tam.
 • Če ta metoda ne deluje, se vprašajte, kako premakniti roke na "COP: GO" v Steamovi tehnični podpori, ali poskusite na drug način.
 • Torej ste namestili zemljevid, ki vam omogoča, da prilagodite razdaljo vaših rok v igri. Obstaja več možnosti za vrsto rok, med katerimi boste zagotovo našli tisto, kar vam je najbolj všeč. Vprašanje, kako narediti oddaljene roke v "KS: GO", še vedno ni rešeno? Nato vam ponujamo drugi način, da s pomočjo igralne konzole aktivirate poseben skript. Konfiguracija skripta je opisana spodaj:
 • Zaženite igro, omogočite kateri koli način igre, po možnosti z roboti;
 • omogoči ukazno mizo s ključem, ki je odgovoren za njegovo aktiviranje, in vnese posebne ukaze;
 • viewmodel_offset_x [od -2 do 2.5] spremeni položaj rok vzdolž osi X;
 • viewmodel_offset_y [od -2 do 2] spremeni položaj rok vzdolž osi Y;
 • viewmodel_offset_z [od -2 do 2] spremeni položaj rok vzdolž osi Z;
 • viewmodel_fov [54 do 68] premik kamere v igri.
 • Z uporabo teh ukazov lahko preprosto prilagodite razdaljo vaših rok sebi.

  Zaključek

  Upamo, da boste razumeli, kako narediti oddaljene roke v "COP: GO", saj lahko sposobnost premikanja vaših rok v igri igrate v prid, ko se standardne nastavitve zdijo nezanimive.

  Sorodne publikacije