Korejske avtomobilske baterije: pregledi

Kljub temu, da sta Koreja in Kitajska blizu drug drugemu, se kakovost blaga, ki ga proizvajajo te države, bistveno razlikuje. Zato poskusite kupiti kitajske izdelke, kolikor je mogoče, od dvomljivih proizvajalcev. Kar se tiče Koreje, kakovost tukaj praktično ne trpi. Oglejmo si priljubljene korejske avtomobilske baterije, njihove lastnosti in ocene strank.

Visoka kakovost po dostopni ceni

Trenutno je težko kupiti kakovostno blago in hkrati ne porabiti velike vsote. To velja tudi za baterije. Večina proizvajalcev zahteva velik vir, dolgo obdobje dela itd. Vendar pa vse to zadovoljstvo stane veliko denarja. Vendar pa obstajajo take baterije, ki imajo nizko ceno in so omejene na skromno oglaševanje. Ti vključujejo kitajske in domače naprave. Za nas je pomembna ne le blagovna znamka, temveč dejanski vir. Zato morate najti zlato sredino.
Najdražja baterija je ameriška in evropska. Domače in skoraj vse kitajske so bolj dostopne, vendar je njihova življenjska doba nezadostna. Baterije iz Koreje v tem načrtu so optimalne. Poglejmo korejske avtomobilske baterije. V članku bodo kršeni tudi pregledi in tehnične lastnosti.


Kakšna je razlika?

Korejske avtomobilske baterije imajo številne posebne značilnosti. Še posebej so manjše kot v Evropi in po višini - malo več. V bistvu so baterije izdane v skladu s korejskimi standardi,vendar je v Evropi veliko baterij. Ponavadi imajo naslov Euro. Razlika med prvim in drugim je začetni tok (v prvem primeru je višji), kot tudi velikost terminala (za Korejo - manj, za Evropo - standard). Kot je za kakovost, nato pa negativne ocene praktično ni mogoče najti. V večini primerov gre za kakovosten izdelek, ki z ustreznim delovanjem deluje manj kot prijavljeno časovno obdobje. To je precej dobro, zlasti glede na ugodne stroške. No, zdaj gremo na pogled na nekaj uveljavljenih proizvajalcev.


Solite - vodilni položaj na trgu

Hyundai Enercell proizvaja baterije po svojih lastnih zmogljivostih približno 35 let. Kakovost je dejal, da so te baterije najbolj priljubljene v Aziji in ZDA. Baterije so nameščene kot originalne na avtomobile, kot so "Hyundai", "Nissan", "Toyota" in tudi GM. O tem že veliko govori.
Poleg tega je treba poudariti naslednje prednosti izdelkov Solite:
 • življenjska doba - 7 let;
 • zaščita pred notranjo korozijo;
 • odpornost na mehanske poškodbe in vibracije;
 • visokokakovostna montaža.
 • Na splošno so korejski avtomobilski akumulatorji tega proizvajalca zelo zanesljivi in ​​se dolgo uporabljajo. Zato jih izberejo številna podjetja, ki proizvajajo avtomobile.

  Korejski akumulator Rocket

  To podjetje je tudi dolgo časa, ki sodelujejo pri sproščanju baterije. Ključna značilnost je široka paleta zmogljivosti baterij. Začne se pri 35 in konča z 230 mAh. Poleg tega so izdelki Rocket odličniPrimeren za delovanje v mrzlih državah. Delovne temperature so od -40 do +50 stopinj Celzija. Takšni podatki se lahko pohvali z ne vsako baterijo.
  Kar zadeva kakovost, ni pritožb. Telo je močno in se ne boji udarcev in vibracij. Visok zagonski tok zagotavlja uporaba dopantov in uporaba le visokokakovostnih svinčenih plošč. AKB Rocket je znan tudi po tem, da lahko "živi" do 8 let, čeprav seveda ne vedno.

  NORD je prava zver

  Podjetje, ki proizvaja baterije Solite, proizvaja tudi NORD. Te baterije so zasnovane posebej za severno podnebje, zato jih najpogosteje uporabljajo domači avtomobili. Trenutno se zberejo v Rusiji. So v veliko povpraševanje, in v kakovosti so približno enaki kot korejski akumulator Solite.


  Vendar je cena nekoliko nižja, zaradi česar je izdelek dostopnejši in naprednejši. Ohišje iz polipropilena zagotavlja zadostno vzdržljivost v času delovanja. Elektrolit ne zavre, zato baterije ni potrebno servisirati. Opozoriti je treba, da ima taka baterija plinski sistem in je stabilen do polnega praznjenja. Na splošno je odlična izbira za severno podnebje, stabilno in nepretenciozno baterijo, ki ne bo propadla v najbolj nepričakovanem trenutku.

  Medalist proizvajalca Delkorja

  Podjetje proizvaja baterije, ki ne potrebujejo vzdrževanja za življenjsko dobo približno 4 leta. Čeprav v praksi, baterije pogosto živijo 5-6 let. Vseodvisno od načina uporabe. Delkor proizvaja baterije za ameriški, azijski in evropski trg. Zato zakon določa ustrezne standarde. Vsi izdelki spadajo v visoko kakovostni segment in imajo ustrezno ceno.
  Kar se tiče jakosti baterij, je mogoče opaziti nizko notranjo korozijo, prisotnost senzorjev polnjenja in raven elektrolita. Razvijalci prvič v tej bateriji uporabljajo inovativen sistem za odstranjevanje plinov iz baterije. Poleg tega je posebna tehnologija izdelave terminalov zagotavljala visoko napetost baterije. Korejski avtomobilski akumulatorji podjetja Delkor imajo visoke stroške, kar je v celoti posledica kakovosti izdelka.

  Povzetek

  Tukaj smo pregledali vodilna podjetja za proizvodnjo baterij. Po mnenju lastnikov avtomobilov je najboljši korejski akumulator Solite. Pregledi potrošnikov so to vedno znova poudarjeni. To navajajo statistični podatki, saj taka AKB služi daljšim tekmecem v tem cenovnem razponu za 15-20%, kar je približno 1-15 let. Te baterije dobro prenašajo mraz in vročina, praktično ni nagnjena k samopraznjenju in je zelo obstojna. Na splošno niso vsi zadovoljni s kakovostjo baterij iz Koreje. Za to obstaja več razlogov. Prvič, lastniki avtomobilov so morda izgubili zmogljivost. Običajno nezadostno visok zagonski tok, ki ga registrira proizvajalec in povzroča težave. Do tega ni mogoče prebrati v priročniku za avtomobil. Kar se zdi, da so negativne ocene na spletu. Todaobstajajo dobro utemeljeni negativni pregledi. Ne pozabimo, da je na delovnem mestu takšen koncept, kot je poroka, in to se nikjer ne dogaja. V tem primeru poskusite zamenjati napravo z garancijo. Res je, da to zahteva pravočasno obvestilo o napaki, ki še zdaleč ni mogoča.
  Seveda korejski avtomobilski akumulatorji morda niso tako dobri, kot so, recimo, ameriški ali nemški, čeprav je z njim mogoče trditi. Vendar je njihova kakovost popolnoma skladna z navedeno ceno. In poleg tega, pri nakupu, morate pogledati datum izdelave izdelka, da ne bi naleteli na baterijo pred 5 leti. Delovalo bo, toda kako dolgo ni jasno. Zato izberite ustrezen korejski akumulator in ostanite zadovoljni.

  Sorodne publikacije