Hyde: Rexar (Beastmaster). Haydai o herojih "Doto 1"

Hyde na Rexari vpliva na lik v dveh igrah v žanru LANGUAGE - "Dot" (prvi del) in "Heroes of the Storm". V teh projektih je prvak predstavljen na povsem različnih straneh in vodenje uprave bo drugačno. Edina skupna stvar je, da je junak, ki ga spretno uporablja svoje prednosti, lahko resna grožnja sovražnikom.

Prvak v Dotiju

Igra "Doto 1" je izjemna, ker je prvak v žanru LANGUAGE. V vesolju "Warkrafta" je veliko svetlih znakov, med njimi pa Rexar. Znak se zanima za uporabnike iz razloga, ki ima več pozitivnih strani kot minusov. Odlično se počuti v boju proti ena na ena, zahvaljujoč visoki oklepnosti in izgubi na začetku tekme. Hkrati se njegova hitrost napada zadrži na ravni celotne tekme. Zaradi svoje povezave z zveri se ta pravi lovec hitro premika na zemljevidu, lahko dohiti sovražnikovo pobeg ali se skrije pred očmi drugih. Z vsem tem, edina pomembna pomanjkljivost je stalno pomanjkanje manije, in zato uporabo njegove sposobnosti je treba skrbno.Spretnost in črpanje

V projektu "Doto 1" ima ta lik tri aktivne in eno pasivno znanje. Zadnja točka je, da Rexar poveča čarobnost za vse zaveznike v določenem odstotku, odvisno od stopnje črpanja. Prva aktivna veščina se imenuje "divje osi". Ko pritisnete tipko W, lovec vrže dve osi na točko in poškodujeta vse sovražnike na svoji poti. Aktivacija drugega okostja (D)"Call of Nature" - njegovi hišni ljubljenčki, sokol in divji prašič se vrnejo k pomoči. Njihova moč je odvisna od sposobnosti črpanja. Glavna spretnost (R) je "Wild roar". Ko je pritisnjen, prvak izda glasen krik, ki pretrese sovražnike, jih odganja in povzroči malo škode. Hyde, ki ga je ustvaril Reksar Beastmaster (beastmaster), vključuje črpanje prvih dveh aktivnih veščin, ultimatum, če je mogoče, in pasivne spretnosti v zadnjem obratu. Osi potrebujejo junak, da bi lahko delil poteze v dobro sebe. Poziv pomočnikov živali ima tudi veliko koristi. Orel raziskuje območje okrog črte in venec upočasni sovražnika.Igra na progi

Hyde na Rexari je najbolje graditi v smislu njegove sposobnosti, da postane neverjetno močan morilec. V vlogi gostitelja, ki utrpi škodo liku, se lahko tudi sam pokaže, toda to nalogo bolje opravijo prvaki s spretnimi veščinami. Zgoraj omenjeno črpanje kitov je popolnoma konfigurirano, da izbere vlogo ladje, zato mora biti igra primerna. Igralci morajo vedno gledati svoje manae in ne smejo uporabljati spretnosti za pogosto izgubo denarja. Poleg tega so za junaka težki nasprotniki vsi tisti, ki ekstrahirajo ta vir. Brez spretnosti bo lovilec lahka tarča. Hkrati lahko uniči enega od sovražnikov v eni meri. Bitka se začne s prašičem in imobilizacijskimi predmeti (če obstajajo). Na določenem cilju učenec obesi upočasnitev,in s pomočjo visoke hitrosti napada in sekiro, lahko junak hitro ročaj.

Glavne teme v zbirki

Kaj zbirati Rexaro? V igri "Doto 1" mora najprej zbrati tiste predmete, ki bodo povečali stopnjo napada. Takšni so Assault cuirass in Mask of Madness. Čevlji za povečano mobilnost in hitrost bi morali biti le Power Threads, v zvezi s tem Rexar ne obstaja. Ko ima uporabnik te artefakte v arzenalu, lahko začnete zbirati na Cranium Basher. S prihodom tega subjekta v prvaka obstaja možnost 25%, da popolnoma onemogoči sovražnika. Glede na stopnjo napada, se izkaže, da blizu Rexxar Beastmaster ne bo pustil možnosti za pobeg nasprotnikov. Peti artefakt bi moral biti Buriza, da bi večkrat povečal stopnjo škode. Zadnji mora kupiti Srce tarrasque za preživetje. Kot rezultat celotne zbirke bo igralec nadzoroval to napravo za ubijanje s prisotnostjo sovražnikovega nadzora, ogromno izgubo in hitrostjo udarcev.

Rexar v igri "Heroes of the Storm"

Razvijalci igre "Heroes of Storm" so večkrat trdili, da uporabljajo nestandarden pristop pri razvoju prvakov. To še enkrat potrjuje mehanika rexar managementa. Pri izbiri tega prvaka mora uporabnik sam upravljati lovca in njegovega najboljšega partnerja in prijatelja - velikega medveda. Z vidika profesionalcev, ki bodo zgrajeni na Reksarjevem junaku neurja, je treba omeniti škodo, ki jo je povzročil en cilj, velik potencial kmetije in pomoč zaveznikov na progi.V tem primeru medved enostavno opravlja funkcijo rezervoarja in lahko veliko škode. Je lahko zdraviti, zato je v ekipnih bitkah hišni ljubljenček preprosto nepogrešljiv. Le vse te prednosti imajo povratno stran. Brez medveda je Rexar skoraj popolnoma neuporaben. Hkrati pa lovca ni mogoče poškodovati, saj je njegovo zdravje nižje kot v običajnih rezervoarjih. V vsaki bitki mora lik zahtevati ustrezno izbiro položaja, kar je težko.

Skill

Hyde na Rexarju v HoTS vključuje podrobno analizo vseh znanj. Prva aktivna veščina se imenuje "Wild Flight". Njegovo slabo povprečje, vendar udari vse na svojo pot in upočasni (30%). S to spretnostjo sredi tekme lahko lovec zlahka ubije vse podrejene na liniji. Druga spretnost - "Miša, vzemi" - je ukaz za učenca. Na označeni točki medved naredi igbo in omamlja sovražnika za 125 sekund. Tretja aktivna spretnost se imenuje "Zdravljenje hišnega ljubljenčka" in v petih sekundah vrne živalim veliko zdravja. Heroicne spretnosti so med katerimi lahko izbirate. Prvi močno poveča izgubo medveda, drugi pa postavi na sovražnike tolpe vojn. Zasledovali bodo cilje (enega za vsakega), upočasnili in povzročili škodo. Poleg tega ima Rexar še vrnitev medvedov. To je uporabno, ko ga morate izvleči iz bitke.

Pomembne spretnosti

Hyde na Rexarju v igri Story of Heroes je zanimiv, ker je predmet stavbe podroben izbor sposobnosti. Tudi zmožnost nakupa artefaktov ni tuGlavno vlogo imajo veščine, pridobljene na različnih ravneh. Za lovca v vlogi gozdarja (optimalni položaj) v prvih ravneh je zmanjšati dohodno škodo za hišnega ljubljenčka, vampirizem zanj, kot tudi povečati škodo zaradi "divjega leta". Na desetem nivoju boste imeli priložnost izbrati junaško sposobnost "spustiti zveri". Veterani bodo koristni v vsaki ekipni igri pet do pet. Zadnji trije dosežki bodo zmožnost, da se pretvarjamo, da so mrtvi, da se izognemo poškodbam, pospešimo gibanje medveda in povečamo moč valov v bitki. Izbira teh spretnosti je namenjena temu, da bi Rexar postal najbolj uporaben gozdar v svoji ekipi. Njegovi ležaji se upočasnjujejo, medved je imobiliziran, sam pa - poškoduje predor enemu cilju.

Taktike med tekmo

Na začetku tekme ni potrebno, da gremo naravnost v gozd in to navedejo vsi na Rexarju. Najbolje je, da gremo v srednjo linijo. V tem primeru vedno spremljajte medveda in ne zamenjajte lovca za zadetek. Ko se začnejo bojne tekme, se povzpnite na prvo v njih - daleč od najboljše ideje. Potrebujete udoben položaj, kjer sovražnik ne more nadzorovati Rexare, ker bo potem umrl brez pomoči zveznega zdravnika. Ko je glavni rezervoar ekipe (vaš junak kot dodatni pobudnik) začel bitko, je vredno spustiti prašiče in poslati medveda v stanje glavnega morilca sovražne skupine. Samo če je uspešno prestal, upočasnimo prvo spretnost, vendar ne preveč blizu. Na koncu igre se taktika skorajda ne spremeni.Poudarek v bitkah in dogodkih ostaja enak. Možno je pogumno prodreti v bitko s pomočjo medveda, vendar je Rexarjev položaj bolje ostati nedotaknjen. Poskus sovražne strukture je možen le, če veste, da so vsi sovražniki daleč od vas. V nasprotnem primeru morate v pozni fazi obdržati ekipo in skupaj voditi napade. Če boste sledili tem preprostim pravilom, potem bo igra za ta lik igralcu prinesla velik užitek.

Sorodne publikacije