Slušalke AKG: modeli in funkcije

Ta članek bo bralcu povedal, kakšne so slušalke AKG. Podjetje proizvaja različne elektronike, ki se večinoma nanašajo na reprodukcijo zvoka. Paleta naprav te družbe je zelo raznolika, kot so cene, zato je smiselno najprej opisati organizacijo.

AKG

Veliko družbe ne bo reklo, čeprav je zgodovinsko obdobje njegovega obstoja precej veliko. Lahko rečemo, da se podjetje za avdio-elektroniko ukvarja že več kot šest desetletij. Izraz je precej velik, pri čemer so podobna podjetja podobna.


Podjetje se nahaja v Avstriji in nima toliko zaposlenih, vendar je znano po visokokakovostnih izdelkih. V vsakem primeru, če bi bili njegovi izdelki slabe kakovosti, AKG ne bi nikoli vstopil v znamenito avdio družbo HARMAN.

HARMAN /KARDON

Skrb je znan po vsem svetu s svojo zvočno opremo, glasbenimi centri in dejstvom, da so izdelki tega velikana nameščeni na skoraj vseh luksuznih avtomobilih, kot sta Porchse ali Land Rover. Podobno kot AKG so izdelki podjetja HARMAN na trgu znani že več kot 60 let. Podobna je specializacija tega podjetja, in sicer - električna oprema, ojačevalniki, zvočniki in še veliko več, povezani z visokokakovostnim zvokom.

Slušalke AKG: pregled

Kot že omenjeno, podjetje izdeluje popolnoma drugačne izdelke. Obstajajo zelo drage možnosti za snemalne studie, draga akustika za avtomobile, studijski mikrofoni in seveda tudi segmenti cen in proračuna. AKG slušalkev vseh zgoraj navedenih kategorijah in se dobro prodajajo.


Proračunske možnosti

Glede na potrebe potrošnikov obstajajo slušalke AGK za trajno uporabo, na primer mobilne stene. Stroški takšnih naprav ne presegajo $ 25. Hkrati pa lahko pokažejo povsem pristen zvok in ne bodo slabši od potencialnih konkurentov. Kot primer takšnega modela lahko prinesete AKGY20.

Povprečni cenovni segment

Kot je bilo omenjeno, obstajajo različne slušalke AKG. Cena predstavnikov srednjega cenovnega segmenta lahko doseže do 100 dolarjev. Vendar pa so vredni. Potrošniki uživajo kakovost zvoka in sodobno oblikovanje teh izdelkov. Vzemite na primer model AKG N60NC. Zvok teh slušalk bo presegel vsa pričakovanja potrošnikov, še posebej sistem aktivnega zmanjševanja šuma, ki vam omogoča, da se ne boste odvrnili od poslušanja priljubljenih skladb, kjerkoli že ste.
Poleg tega so slušalke AKG izdelane iz visoko kakovostnih in dragih materialov, kot je aluminij. Visokokakovostna nega kože in mehanizem za montažo bosta pripomogla k še bolj prijetni uporabi tega pripomočka. Naprava je opremljena tudi z vgrajenim stikalom z mikrofonom, zaradi česar je primeren za potovanje. Poleg tega so te AKG slušalke brezžične. Ocenjeni strošek naprave je 150 USD.

Drage modele

Pred opisom enega najboljših modelov podjetja se je vredno vrniti k dejstvu, da je AKG osredotočen na bonus elektroniko. Vsi drugi izdelki so le potreba po dodatnih tržnih segmentih. Todato ne pomeni, da je slabše. Dejstvo je, da bodo vrhunske AKG slušalke najboljše.
Na primer, top model AKG N90Q je eden najboljših v seriji. Slušalke AKG vsebujejo ogromno napredne tehnologije za zmanjševanje šuma in dajejo vašemu poslušalcu odličen zvok. Ta model podpira inovativno tehnologijo zaščite pred različnimi hrupom in vibracijami, spreminja nekatere frekvence, tako da je zvok še čistejši.
Poleg tega potrošnik pričakuje svetel in zanimiv dizajn ter drage materiale, kot so usnje, aluminij, jeklo. Kabelski priključki so prekriti s plastjo plemenitih kovin. Prav tako imajo te slušalke številne prilagoditve, ki lahko spremenijo zvok, zvišajo glasnost, ali utišajo nekatere frekvence brez izgube splošne kakovosti. Druga velika prednost te naprave bo vgrajen v DAC. Ta oprema pretvarja digitalne analogne frekvence, kar zahteva nekaj snemanja skladb. Brez tega take datoteke izgubijo veliko kakovosti pri poslušanju. Kot bolj skromen model, lahko te slušalke pohvali z lastno baterijo, no, prenosni polnjenje, ki, mimogrede, prihaja v paketu z napravo. To ni vse, kar se lahko pohvalijo slušalke AKG. Mnenja o tem modelu na internetu so izredno pozitivna in to ni presenetljivo. Izdelek je res visoke kakovosti. Koliko stanejo te slušalke AKG? Cena premium modela lahko doseže 1500 $.

Rezultati

Proizvodi AKG so vredni pozornosti. Že desetletja AKG in HARMAN /KARDON delata velikokakovostna zvočna oprema. Akustika teh podjetij je v bonusnih in elitnih avtomobilih, ki jih uporabljajo filmski studii in zvočni inženirji. Visoka cena nekaterih naprav je utemeljena z njihovim namenom, ustvarjeni so predvsem za strokovnjake.
Prav tako ne pozabite na vir zvoka. Drage slušalke ne zagotavljajo, da boste uživali v zvoku, ki ga slišite. Za to so specializirani igralci, računalniki z dobrimi zvočnimi karticami in ojačevalniki. Če se vrnete na vrednost vseh teh povezanih proizvodov, bo oprema takšne ravni stala povprečno od 500 do 2000 dolarjev. V vsakem primeru izberite. Upamo, da bo naš pregled koristen za vas in bo naredil pravo izbiro.

Sorodne publikacije