Najboljši program za izboljšanje delovanja računalnika

V omrežju lahko najdete veliko pripomočkov, katerih avtorji zagotavljajo, da bo računalnik po uporabi te programske opreme preprosto "vzletel". Praviloma ostane hitrost računalnika na isti ravni, z edino razliko, da kot bonus dobite ducat oglasnih skript, ki se izvajajo v OS in brskalniku brez vašega znanja.

Kljub široki prevladi agresivnega oglaševanja v podobnih programih, lahko najdete precej primerne pripomočke, ki iskreno čistijo vaša namizja od smeti in izvajajo nekatere druge uporabne postopke, tako da bo računalnik deloval nekoliko hitreje kot prej.


Danes bomo govorili o programih za izboljšanje zmogljivosti vašega računalnika, ki lahko resnično pospešijo vaš računalnik. Tu govorimo o kvalitativnem čiščenju operacijskega sistema, njegovi optimalni namestitvi za aplikacijo in drugih potrebnih postopkih. Zato vam predstavljamo najboljše programe za izboljšanje produktivnosti vašega računalnika v okolju »vetrov«. Vsa ta programska oprema je prejela nekaj nagrad na razstavah in tekmovanjih, namenjenih javnim službam, in ima tudi veliko pozitivnih mnenj na specializiranih forumih.

Advanced SystemCare

Prva stvar, ki jo morate imeti v mislih, ko govorite o tem programu za izboljšanje delovanja računalnika, je, da skrbite za uporabnika. Ni vam treba raziskovati vej menija, obravnavati kompleksnih nastavitev ali preučevati debelega priročnika. Dovolj za namestitevZaženite in kliknite gumb "Analiza". Potem boste pozvani, da se znebite najdenega smeti, napak v registru in nepotrebnih programov v samodejnem zagonu in ko računalnik začne delovati veliko hitreje.


Koristi storitve:
 • obstoj brezplačne licence za distribucijo (z omejeno funkcionalnostjo);
 • izboljša splošno delovanje platforme in pospeši dostop do omrežja;
 • Za nekatere posebne programe je mogoče izdelati operacijski sistem za določanje točk;
 • Z odkritjem spyware in adware skriptov;
 • optimizira in organizira sistemski register;
 • odpravlja nekatere ranljivosti v sistemu.
 • Advanced SystemCare je eden najboljših programov za izboljšanje delovanja računalnika. Ta pripomoček je neke vrste kompleks, odgovoren za optimizacijo in čiščenje platforme iz smeti. V samo nekaj klikov lahko bistveno poveča hitrost operacijskega sistema, in hkrati znebiti cel kup težav. Kljub dvoumnim povratnim informacijam na forumih je programska oprema priljubljena pri številnih uporabnikih. Obstaja program za izboljšanje delovanja računalnika na Windows XP, 7 8 in 10. Ni bilo nobenih težav s prilagoditvijo različic ni bilo, in vmesnik pripomočka je stabilen in ne povečuje.

  Auslogics BoostSpeed ​​

  Verjetno bodo vsi, ki bodo začeli izvajati ta program za izboljšanje delovanja računalnika, spraševali, koliko smeti se je nabralo v operacijskem sistemu. Ko se čarovnik za čiščenje konča, se prikaže zaslonpodroben seznam z navedbo imena težave in možnosti za njeno rešitev. Če se ne želite zmešati z vsako postavko, lahko prevedete vsa vprašanja na ramo tolmača. Utility je odličen za tiste, ki so nezadovoljni s hitrostjo platforme "Winds" in pogosto opazujejo njene podvrste in nekatere druge napake.
  Prednosti programa:
 • poglobljena analiza in čiščenje trdega diska iz nepotrebnih datotek in map;
 • delo z nepravilnimi nastavitvami sistema in parametri, ki neposredno vplivajo na hitrost računalnika;
 • odpravljanje ranljivosti platforme;
 • urejanje in ustrezna priporočila za možnosti samodejnega zagona.
 • Kot majhno žličko katrana lahko označite samo plačano dovoljenje za distribucijo, to je brez poskusnih in drugih prostih obdobij uporabe. Toda sodeč po teži pozitivnih povratnih informacij na forumih, je koristnost vredna svojega denarja. Obstaja program za izboljšanje delovanja računalnika na Windows 7 8 in 10. Težav pri prilagajanju na platforme tudi ni bilo opaziti.

  Glary Utilities

  Ta pripomoček je najbolj realističen kombinator za optimizacijo in čiščenje računalnika. Program ni namenjen samo odstranjevanju trdega diska in registra iz katerega koli smeti, ampak je tudi odlično orodje za reševanje notranjih težav z RAM-om.
  Poleg tega vam funkcionalni pripomoček omogoča izvedbo popolne revizije platforme z nadaljnjo optimizacijo: datoteke brskalnika sistema, nekatere varnostne kopije, defragmentiranje trdega diska, pridobivanje skritih informacij oOS, itd.

  Značilnosti programske opreme

  Prav tako je zadovoljen z dejstvom, da je delo programa za izboljšanje delovanja računalnika na Windows 7 8 in 10 stabilno in ne povzroča nobenih pritožb. Vmesnik ne upočasni, ne moti, ne moti uporabnika z leti, saj so pogosto podobni pripomočki različni. Veliko uporabnikov je uživalo brezplačno licenco za distribucijo, ki je za predstavitve le darilo.

  Igra Buster

  Kot lahko vidite iz naslova, je ta pripomoček namenjen optimizaciji platforme za igralne aplikacije. Treba je omeniti, da razvijalec močno priporoča, da pred uporabo programske opreme posodobite gonilnik grafične kartice, sicer lahko pride do povratnega učinka.
  Program deluje za izboljšanje učinkovitosti vašega računalnika v operacijskem sistemu Windows 1087 in celo XP. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je to eden najuspešnejših izdelkov za optimizacijo platforme za igre. Poleg tega je program pridobil spoštovanje do številnih igralcev, ki si ne morejo privoščiti nakupa vrhunske grafične kartice.

  Značilnosti pripomočka

  NVidia je podobna vgrajenemu orodju - Izkušnje, vendar pa ni izvedeno, saj je težavno in le delno pomaga. Medtem ko igra Buster drastično posega v vaš operacijski sistem in optimizira vse na policah, da sproži eno ali drugo igro. In to najbolj neboleče za uporabnika in za platformo "Vetrovi".Utility onemogoči vse, tako rekoč, nepotrebne procese in zažene aplikacijo za igro v "čisto" okolje, brez nepotrebnih dodatkov in drugih navadnih okolij za namizje. To vam omogoča bistveno povečanje intenzivnosti procesorja in grafične kartice, saj je ne moti rutinskih procesov sistema. In to je predvsem povečanje FPS, ki jo zahtevajo igralci, ki imajo povprečne grafične kartice.

  Sorodne publikacije