Kaj naj storim, če mikrofon v "COP" ne deluje?

Komunikacija v spletnih igrah je zelo pomemben del igre. Obstajajo velike težave za igralce, ko ne morejo stopiti v stik s svojimi kolegi iz nekega razloga. Pogosto so težave povezane z mikrofonom. Članek je posvečen tej problematiki v Counter-Strike: Global Offensive. Če mikrofon ne deluje v "COP", igralec ne bo mogel v celoti vstopiti v proces igre.

Poleg tega se informacije o igrah najpogosteje prenašajo prek glasovnega klepeta, zato takšen problem postane najpomembnejši in zahteva takojšnjo rešitev. Spodaj je seznam načinov za rešitev problema. Torej, zakaj mikrofon ne deluje v "COG GO"?

Prilagajanje v Counter-Strike: Global Offensive

Potrebno je začeti iskati rešitev problema iz nastavitev igre "CS GO". Vstopiti morate v okno igre: Nastavitve> & gt; "Nastavitve zvoka". Na seznamu, ki se odpre, iščemo vrstico "Aktiviraj mikrofon". Izberite parameter s tipko ». Zdaj morate preveriti, kateri ključ se vklopi. Pojdite v Nastavitve & gt; Tipkovnica /miška. V "Uporabi mikrofon" vrstico, dal katero koli priročno gumb, mnogi dal "K" (privzeto). V igri je preverjena funkcija mikrofona. Če "COP" ne deluje tako dolgo, potem še naprej odpravljamo težavo.


Vredno je preveriti veljavnost gumba, ki aktivira mikrofon, saj obstaja verjetnost, da je problem v njem. To lahko preverite v kateri koli besedilni datoteki.

Nastavitev v pari

tako, da je na računalnik priključenih več mikrofonov. To je še posebej pogosto, ko je spletna kamera povezana z računalnikom. Zato morate preveriti, katera naprava snema zvok. Lahko ga preverite v Steam, ker bodo nastavitve znotraj tega programa neposredno vplivale na igro. Dejanja so torej naslednja: »Nastavitve« & gt; "Glas". V oknu z nastavitvami pred poljem "Vhodna naprava" je funkcija "Spremeni napravo". Preverimo, ali je mikrofon povezan ali ne, v tem primeru - preklopite na želeni mikrofon. Nato se vrnite k nastavitvam. Prepričajte se, da je glasnost mikrofona dovolj za snemanje zvoka. Potem je vredno preveriti mikrofon - ta funkcija je v odprtem oknu. Kliknite na funkcijo »Preveri mikrofon«, povejte nekaj. Če naprava deluje pravilno, lahko opazujete barvo mešalne lestvice.


Posodabljanje zvočnih gonilnikov

Mikrofon ne deluje v "COP GO" zaradi pomanjkanja zahtevanih gonilnikov zvoka. Namestite ali posodobite. To lahko storite ročno ali s pomočjo programa.
V prvem primeru je treba izvesti naslednje postopke. Pojdi na Začni & gt; Moj računalnik & gt; Parametri & gt; Oprema »& gt; Upravitelj naprav »& gt; "Zvočne, video in igralne naprave". Kopirajte ime zvočne kartice v iskalno vrstico v brskalniku. Zaželeno je, da prenesete z uradne strani in namestite gonilnike z najnovejšo posodobitvijo. Naloga iskanja avdio in drugih gonilnikov je mogoče rešiti z uporabo posebnih programov. Soidentificirate manjkajoče ali zastarele gonilnike, nato pa samostojno poiščite ustrezno programsko opremo in jo samodejno namestite v računalnik. Ti vključujejo DriverPack Solution, Driver Genius, Snappy Driver Installer in drugi.

Sorodne publikacije