Kolesni branilec Forsage Drift GT: opis, lastnosti, funkcije, pregledi

Ljubitelji igranja dirke na osebnem računalniku ali v katerem koli resnem dirkalnem simulatorju dobro vedo, da za najbolj priročno upravljanje virtualnega avtomobila tipkovnica ni vedno primerna za uporabo kolesa. Vendar pa je tu problem - kakovostni izdelki so dragi in niso vsi v žepu, vendar je proizvodnja še vedno tam. V današnjem pregledu bomo povedali o čeladi Defender Forsage Drift GT, ki je poceni in vam bo omogočila, da uživate v vseh hobijih dirkalnih simulatorjev. Poglejmo ga kmalu!

Obseg dobave

Zato začnite pregled krmila najprej pri dobavi. Volan se prodaja v relativno majhni kartonski škatli. Paket vsebuje periferne slike, kot tudi vse glavne funkcije in funkcije. Nad škatlo je plastični svinčnik za bolj udobno nošenje.


V istem paketu je naslednji komplet: volan Defender Forsage Drift GT, pedali, uporabniški priročnik, garancijski list, nekaj neuporabnih brošur in letakov, pritrdilni elementi, kabli za povezavo in dejansko vse. V nekaterih različicah kolesa prihaja tudi popolna vožnja z demo nekaterih "dirk", vendar sodimo po ocenah, da igra sploh ni, zato jo je mogoče šteti za ničvreden dodatek.

Videz

Nadaljujte s pregledom modela Defender Forsage Drift GT in si oglejte zunanji videz. Volan izgleda precej dobro, vendar je še vedno opazno, da je dovolj proračunmodel Vse je v celoti sestavljeno iz plastike, katere kakovost je približno povprečje, vendar je kakovost ulivanja dobra, brez "burrs", in montaža je zelo dobra.


Število gumbov na volanu je impresivno. Pri samem kolesu so elementi podobni igralnemu pultu. Na Sony PlayStation DualShock je na voljo standardni gumb in 4 tipke. Nekoliko višje na "platišču" sta dva "premaknjena" L2 in R2. Osrednji gumb z oznako Defender ima vlogo igre v igrah. Tudi okoli njega lahko vidite obroče z vijaki, ki so samo 8 kosov. Štiri od njih so tudi gumbi, preostali 4 pa samo zobniki. Dva od štirih gumbov, ki sta odgovorna za funkcije Start in Select, tako kot na igralnem zaslonu. Preostala 2 gumba L3 in R3 nimata privzetega ukaza, ker sta namenjena uporabniku, da na njih postavi katero koli funkcijo. Od zadnjega dela volana je tudi par "kljukic" L1 R1. Izdelane so v obliki petelin pod pazduho, v igri z njimi lahko preklopite zobnike. Ta "čip" je prišel v svet igralnih perifernih naprav iz resničnih športnih avtomobilov, kjer se takšna tehnologija izvaja za tiste, ki radi ročno preklapljajo.
Če se zdi, da so cvetni listi paddle neprimerni, je običajni gumb za izbiro prestav v obliki majhne ročice ob volanu. Deluje preprosto - gibanje navzgor poveča hitrost, gibanje navzdol se zmanjša. Treba je omeniti, da se ta vrsta izbirne kontrolne točke odvija tudi v resničnem življenju. Na primer, enaka vrsta menjalnika je ročno na avtomobilih Porsche.
priv spodnjem delu volana lahko vidite mesta za pritrditev obeh objemk, kot tudi veliko sesalnih loncev, ki so oblikovani tako, da zagotavljajo visoko togost volana na mizi. Tekoč naprej, bi želel omeniti, da se s svojimi nalogami suckers in objemke spopadajo z vsemi 100%. Kot je za volan "torpedo" vtičnice, je vhod pod kablom USB, kot tudi priključek RJ-11, preko katerega je enota s pedali povezana. Morda je v enoti za telefonsko vtičnico mogoče najti podoben priključek RJ-11, zato je prisotnost tega priključka na igralnem kolesu zelo izvirna.

Kermo

Zdaj bi rad podal malo več podrobnosti o igrišču Defender Forsage Drift GT in ločeno razmislil o volanu in bloku pedal. Začnimo s prvim. Kot smo že omenili, je volan izdelan iz plastike in na njem ni ločenih gumijastih vložkov za bolj udoben oprijem. Zaradi pravičnosti je vredno omeniti, da vsi tukaj predstavljajo nekaj ločenih področij domnevno mehkega "pršila", vendar je znano, da je ta premaz zelo hitro izbrisan. Pomanjkljivost "bagelov" je nenavadna vertikalna reakcija. Zdi se, da je zbirka dobra, ne da bi se pritoževala, toda tam, kjer je prišlo do reakcije, ni jasno. On, načeloma, ne moti in proces igre ne vpliva, ker se lahko napaka imenuje nekritično.
Volan se vrti za 270 stopinj, kar je na splošno dober pokazatelj in za večino iger je več kot dovolj. Edina stvar, v nekaterih avto-simulatorjih, ki so blizu realnim pogojem, je lahko malo. Premer volana je 245 cm, kar je v skladu s standardi periferije igrepovprečni kazalnik - obstajajo modeli s še manjšo velikostjo. Pravim avtomobilskim analogom je volan daleč, vendar je zelo priročno upravljati z njim.
No, na koncu nekaj besed o gumbih. Vse so precej preprosto stisnjene, čeprav imajo nekatere rahlo napete poti. Pomanjkljivost je "križ" ali tako imenovana D-pad. Na prvi pogled se zdi, da križec deluje v osmih smereh, kot je igralna konzola ah, vendar ni. Pritisk je možen le navzgor, navzdol, levo in desno. Poleg tega, ko pritisnete na "križ", je nekoliko "ne" v primeru. Tudi osrednji gumb brenčala je mogoče pripisati slabostim. Zaradi trdega vzmeti je zelo tesno stisnjena, zato jo je zelo neprijetno uporabljati.

Pedala

Zdaj pa preidimo na pedale kolesa Defender Forsage Drift GT. Samo po sebi je pedalna enota dovolj kompaktna, vendar je priročna za uporabo. Ohišje je izdelano iz navadne plastike. Zbirka je dobra, brez pritožb. Na sami pedali, ki po standardnih dveh, ni gumijastih oblog - samo "golo" plastiko. Površina ima "rebrasto" teksturo, ki je kopirala pedale tega avtomobila. Ta »račun« nima posebne koristi. S stabilnostjo bloka pedal je nekaj težav. Če igrate bolj ali manj mirno, potem je "mrtev", če pa je igra aktivna, lahko blok preprosto premaknete iz kraja v kraj.
Na hrbtni strani bloka je kabel z vtičem RJ-11, ki se priključi na ustrezna vrata na samem volanu. Kar se tiče pedal, jih je mogoče enostavno pritisniti, vendar ne brez napora, to je dobro. Kaj je pedal zadajki bo odgovor bo rešil uporabnik - to je tudi plus, da razvijalci niso programirali pedale samo za določene funkcije.

Značilnosti

Zdaj je čas, da se izognemo značilnostim voznika Defender Forsage Drift GT. Da ne bi napisali velike količine besedila, bodo vse funkcije predstavljene kot seznam. Tukaj je:
 • Tip - volan igre.
 • Povezava je žična.
 • Priključek - USB.
 • Podpora za združljivost - PC, PlayStation (PS).
 • Material ohišja je plastičen.
 • Prevleka iz gume - v obliki posameznih vložkov.
 • Vrsta pritrdilnih - objemk.
 • Premer volana - 245 cm.
 • Rotacijski kot 270 stopinj.
 • Vibracija - obstaja.
 • Blok pedal - je.
 • Število pedal - 2.
 • Menjalnik - da.
 • Latice pod oprtem - 2 kosi.
 • Ročne zavore - št.
 • Povratne informacije - št.
 • Teža - 24 kg.
 • Dejansko se ta oddelek z značilnostmi lahko zapre in se premakne na naslednji odstavek.

  Povezava

  Čas je, da se pogovorimo o priključitvi krmila Defender Forsage Drift GT. Gonilniki za zunanje naprave niso potrebni kot taki, vendar je najbolje, da obiščete proizvajalčevo uradno stran, prenesete in namestite. Za lastnike igralnih konzol ni potrebno namestiti gonilnikov, tam pa volan deluje popolnoma brez škatle. Volan je preprost, samo priključite USB vtič v ustrezna vrata na računalniku ali na "Plane" (PlayStation).
  Tukaj, na splošno, in vse, kar velja za povezavo. Kot lahko vidite, je to zapletenoPostopek ni nič in se spoprijema z njim povsem.

  Nastavitev

  Nato bi bilo lepo, da vam povem, kako nastaviti Defender Forsage Drift GT. Za nastavljanje na kolesu ni posebne programske opreme ali programske opreme. Uporabnik mora uporabiti tisto, kar je. Vendar pa ni vse tako slabo, kot se zdi. Kljub temu pa je v volanskem obroču ena zelo uporabna stvar, ki še ni bila omenjena - to je majhno stikalo na zadnji strani. Kaj počne? No, z njegovo pomočjo je mogoče prilagoditi občutljivost volana, kar je zelo uporabna funkcija, saj se v vsaki igri volan ne obnaša ustrezno. To je primerljivo z enako kontrolo DPI na miški, ki pomaga izbrati optimalno raven občutljivosti miške in hitrost premikanja kazalca po območju monitorja.
  Stikalo na volanu ima več prilagoditev, ki segajo od najmanjšega in konča do največje občutljivosti za nadzor - kdor želi. Če govorimo o spreminjanju funkcij gumbov, kotu rotacije, prerazporeditvi pedal, itd., Potem je vse to konfigurirano v ločenem meniju. Za vstop v ta meni je nujno potrebno namestiti gonilnike za volan. Nato po namestitvi gremo v nadzorno ploščo in tam najdemo novo ikono "Volan" ali "Igralno kolo". Kliknite na značko PCM in na seznamu izberite "Nastavitve". Okno, ki se odpre, ima več zavihkov, kot tudi različne možnosti, ki jih uporabnik lahko spremeni. Vse je preprosto!

  Igre za volan

  Zdaj nekaj besed o temigre za voznika Defender Forsage Drift GT. Seznam podprtih iger za napravo je dovolj velik, da ga popolnoma navedete, ni smiselno. To je vredno reči, da ko poskušate igrati neke vrste "dirke" vrsto NFS problemi se očitno ne bodo pojavili. Še več, pri zagonu iste igre Need for Speed ​​pravilno določimo proizvajalca in model volana, kar je lepo. Nastavitve v igri pa morajo biti prikazane same, vendar je to malenkost. V igrah serije Colin McRae se kaže, da je kolo precej dobro. Kot veste, v teh igrah upravljanja in fizike obnašanja avtomobila na cesti so precej realni, in avto je enostavno poslati v ovinke, drift, itd Volan zagovornik Forsage vam daje priložnost, da se počutijo vse te igre "čipov" in se potopite v ozračje, kolikor je to mogoče. rally Edina stvar, ki jo je treba povedati je, da bo igralec za Colina McRaea pogosto moral spremeniti občutljivost volana, ker je glede na vremenske razmere in vrsto poti nadzor lahko drugačen.
  Kar zadeva resnejše simulatorje, kot je "simulator vožnje", je volan dovolj ustrezen in realističen. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost v takšnih igrah - ne morete izbrati mehanski menjalnik. Namesto tega ga lahko izberete, vendar morate sklopko postaviti na "stroj". Zakaj? Ker ima volan samo 2 pedali: zavore in plin. Ok, ok V sami igri ni težav z upravljanjem avtomobila. Na splošno je ta simulator v parih z volanom odlična možnost za vožnjo avtomobila, čeprav v virtualnem svetu, vendar kljub temu.

  Ocene in cena

  Mnenja o čeladi Defender Forsage Drift GT v večiniso pozitivni. Uporabniki se odlikujejo po odlični funkcionalnosti, velikem številu gumbov, dobri montaži, kotu zavijanja, ceni in še več. Kar se tiče slabosti, jih je nekaj: ne preveč uspešno pritrditev pedalne enote, poceni plastika, ohlapna prevleka, večja "mrtva območja" na zavojih, neudobna razporeditev tipk L2 in R2, ter listi lističev in prestavna ročica imajo enako funkcijo .
  Kupi kolo Defender Forsage Drift GT v tem trenutku je lahko za 2700-3500 rubljev, kar je na splošno zelo dobra cena. Bolj kvalitativni tekmeci s takimi "arzenalnimi" funkcijami so na višji ravni dražji, tako da obstaja jasna prednost v smeri junaka današnjega pregleda.

  Sorodne publikacije