Highscreen Power Five Evo: pregledi modelov

Zdi se, da so proizvajalci pametnih telefonov spremenili smer, zdaj pa gre dirka za milliamperje, kar pomeni, da sta moč in čas delala samostojno, ne gigabajtov in palcev. To ni nič presenetljivega, glede na to, da Appleove izdelke, od katerih se številne blagovne znamke na skrivaj konkurirajo, odlikuje neznatna zmogljivost baterij. Na najnovejši predstavitvi je Apple predstavil pametni telefon s še manjšo močjo baterije. Podjetja blagovnih znamk in mladine poskušajo ustvariti pripomoček, ki bo manj odvisen od količine baterije.


Zato je zanimivo poznati ocene o Highscreen Power Five Evo. Ta telefon je prišel v Rusijo, vendar je izdelan na Kitajskem. To še ni postalo priljubljen trend, vendar je pridobil dobro oceno številnih strokovnjakov in navadnih uporabnikov. Pametni telefon se enostavno in hitro odkupi v mobilnih salonih, saj združuje vse, kar kupci gadgetov zelo cenijo. To je cena in zmogljivost ter priročnost komuniciranja s servisnim centrom in svetovalci. Kakšne so ocene lastnikov Highscreen Power Five Evo? Kaj je v pametnem telefonu za uporabnike in kaj ni res všeč? Katere funkcije so še posebej uporabne?

"ruski kitajski". Skrivnosti proizvodnje

Rusko podjetje je razvijalec pametnih telefonov. Poleg tega je predstavil tudi video snemalnike in pripomočke za pripomočke. Posebnost razvijalcev je ponuditi kupcu ravnovesje najnovejših tehnologij in razumno ceno, hkrati pa visoko kakovost samega izdelka in storitev. Podjetje ima lastno spletno stran inInternetna trgovina "Hayskrin" redno obvešča o sebi in o ukrepih. Aktualni in pravni naslovi podjetja so registrirani v Moskvi.


Highscreen Power Five Evo je ruski pametni telefon, ki naj bi bil proizveden na Kitajskem. Ni bilo širokega oglaševanja, vendar je našel svojega kupca. Ali so ga kupci našli. Mimogrede, med slednjimi obstajajo različni pregledi in ocene. In vendar se združijo v eno: to je zelo dobra izbira med drugimi zaposlenimi v proračunu. Nazaj na preglede pametnega telefona Highscreen Power Five Evo.

Zmogljiv proračun

Preden se odločite za nakup, morate ugotoviti, katere značilnosti naj imajo pametni telefon, katerega funkcije in zmogljivosti potrebujete. Kaj ponuja Highscreen Power Five Evo:
 • Zmogljiva baterija.
 • Niz standardnih možnosti.
 • Ugodna cena.
 • Sklop je standarden, vendar še vedno zelo pomemben v vsakem trenutku in za mnoge uporabnike. Mnenja o 16-GB GB moči Rage Escreen kažejo, da je pametni telefon zelo uspešna kombinacija in združuje vse te kazalnike. Če potrebujete telefon predvsem za komunikacijo, uporabo interneta, pisanje beležk in še več, potem je model popoln za te naloge. Telefon je lahek, je priročno držati v roki pri dolgih pogovorih, zaslon daje čudovito sliko, pametni telefon se nahaja v številnih aplikacijah in datotekah. Ne morete skrbeti, da boste pripomoček zaračunali do dva dni, čeprav zasebni testi včasih kažejo čas do enega in pol dni. Toda to je odličen rezultat za model Highscreen Power Five Evo. Dobra možnost za tiste, ki pogosto nočejov primerih, ko ni mogoče uporabiti kabla za polnjenje, kot tudi za ljudi, ki so pogosto na potovanjih in poslovnih potovanjih.
  Če pa ste popotnik ali aktivni turist in upate, da boste uporabili Highscreen Power Five Evo kot prenosno kamero, to ne bo prava odločitev. Seveda, fotoaparat v pametni telefon je dober, vendar ne smete pričakovati od njega visoke natančnosti posnetkov z odličnim prenosom barv, ki dajejo predstavnikom dragih znamk pametnih telefonov in video opreme povprečne kakovosti. Pregled recenzij na Highscreen Power Five Evo kaže, da so značilnosti fotoaparata gadgeta zelo primerne za večino kupcev. Cena prve prodaje je bila določena na dvanajst tisoč rubljev, potem pa se je začela zmanjševati. Kot rezultat, cenik je izgubil skoraj tisoč rubljev. Na splošno je strošek velik. Zato lastniki Highscreen Power Five Evo to pogosto pravijo.

  Paket in komplet

  Pametni telefon je na voljo v preprosti priročni škatli s sliko pripomočka Highscreen Power Five Evo. Vključuje kabel USB, polnjenje, navodila in garancijski list ter varnostno steklo. Prej, na primer, pametni pametni telefon Highscreen Power Rage Evo je med drugim vključeval kabel OTG, silikonski kovček in posebno krpo za čiščenje zaslona. Highscreen Power Rage Evo ima kovinski kovček, Evo je narejen iz plastike. Pametni telefon je postal lažji, tudi njegova cena se je zmanjšala. Toda kupci, ki zaupajo kovinskemu kovčku, Highscreen Power Five Evo najverjetneje ne bodo izbrani, čeprav so značilnosti modela zelo dragocene. Plastika se zlahka zlomi in opraska. Pametni telefonopremljeni s senzorji pristopa in svetlobe - to pa je standardna oprema. Proizvajalci priporočajo, da še naprej poskušate dobiti nepopravljivo baterijo. To lahko škoduje zdravju, tehnologija pa ne bo uspela in bo pripomoček za garancijski servis nemogoč. Strokovnjaki in strokovnjaki centra bodo potrdili, da je prišlo do intervencije kupca, ki samodejno odstrani pametni telefon iz garancijskega servisa.

  Ergonomija, zaslon in druge značilnosti

  Kot so potrdili pregledi Highscreen Power Five Evo 16 GB, je pametni telefon zelo, zelo priljubljen med kupci. Kot pravijo, na obrazu vse pozitivne lastnosti. Ima standardna dovoljenja za proračunske pametne telefone. Gostota pikslov je 270-320. Majhna diagonala. Res je, da pri tem mnogi vidijo veliko udobja in superiornosti modela. Pametni telefon lahko uporabljate, medtem ko ga držite v eni roki. Zadrževanje na vogalih, vnašanje besedila s palcem in tako naprej. Takšna priložnost je pomembna za tiste, ki vzporedno rešujejo veliko delovnih nalog, tudi s pametnim telefonom. Za takšno kategorijo uporabnikov so pomembne ne le značilnosti funkcionalnosti pripomočka, temveč tudi njegova velikost in teža, dimenzije. Številni kupci so navadno pripravljeni odreči se modelom z velikim zaslonom, ki je bolj udoben za uporabo. Baterija porabi malo energije in jo cenijo uporabniki, ki želijo igrati na pametnem telefonu v današnjih zahtevnih igrah, dolgo časa gledajo video posnetke ali govorijo. Uporabna funkcija in tisti, ki ljubijo dolgo ne bledijo (ne gredo v stanje pripravljenosti) zaslon, vendar je to načinPričakovanje porabi več energije in baterije. Recenzije pametnega telefona Highscreen Power Five Evo Brown pravi, da je to idealna izbira za tiste, ki želijo shraniti na pripomoček, vendar iztisnite iz njega največ. Ta možnost upravičuje pričakovanja uporabnikov. Kljub dejstvu, da so pregledi na Highscreen Power Five Evo 5 dobri, osemjedni procesor ne privlači vsakogar, deluje pa hitro in jasno ("Android 5.1"). Nekateri kupci menijo, da je zastarela in da boste morali čim prej nadgraditi. Na primer, v pregledih je mnenje, da so oznake lepe, in jih odprete, boste našli preprosto registracijo četrtega "Android". Vse posodobitve, preprosto povedano, so površne. In to je pogosto odgovor lastnikov pametnega telefona Highscreen Power Five Evo. Uporabniki ne razumejo, kako se to dopušča v modelu, opremljenem z zmogljivo baterijo in dobro kamero, ter ponujajo minimalno lupino standardnega dizajna. Vendar pa ta ideja ne preprečuje uporabe vseh zmogljivosti "Android" v Highscreen Power Five Evo in vse funkcije platforme. Videz ikon in malo zastareli vmesnik ne zmanjšujeta funkcionalnosti naprave. Te značilnosti v pregledih na Highscreen Power Five Evo običajno niso prijetne, njihovo zaposlovanje v takšnem proračunu, uporabnikom pa je zelo priročno. Pametni telefon deluje hitro, znotraj dveh gigabajtov RAM-a.

  Zasnova primera in baterija

  Običajno uporabniki pišejo, da so zadovoljni z delom in zmogljivostjo pametnega telefona. Kakovost zbirke pripomočkov pa je pogosto poudarjena. Mnenja Highscreen Power Five Evoimenovan najbolj zanimiv model v segmentu proračuna, vendar močne pametne telefone, za avtonomijo in funkcionalnost. Kdo pozna proizvajalčeve izdelke, lahko domneva, da je Highscreen Power Five Evo nadaljevanje predhodnika. Toda to je popolnoma nova naprava z dobrim trajanjem baterije in večjo zmogljivostjo. Telo pametnega telefona je narejeno iz plastike, vključno z obrobki. Vendar pa je material močan, in to lahko preverite, če odstranite pokrov in ga skušate rahlo diagonalno upogniti. Pokrov je fleksibilen in ga je potrebno razbiti. Vendar pa v praksi, blaženje udarcev lastnosti pametnega telefona ne bi smelo biti, lahko tam so tudi razpoke in občasno. Konec koncev, pripomoček ni postavljen kot odporna proti udarcem in super močna. Iz plastike, mimogrede, izdelana in gumbi. Ocene pametnega telefona Highscreen Power Five Evo kot napake te možnosti niso zabeležene. Večina uporabnikov, ki potrebujejo najbolj ranljive pametne telefone, razumejo, da v tem primeru gledanje na običajno linijo državnih uslužbencev ni priporočljivo - ne boste našli nič vrednega.
  Pregledi Highscreen Power Five Evo rjave opombe, da je njegova debelina nekoliko manjša od desetih milimetrov, teža je majhna - 168 str. Kamera trinajst milijona slikovnih pik in enobarvna LED bliskavica sta vgrajeni zunaj površine. Sredina pokrova je logotip proizvajalca s kromiranim izdelkom, ki, kot je poudaril Highscreen Power Five Evo white, pripomoček naredi veliko bolj zanimiv. Odstranljiva baterija in preprečuje nakup. Uporabniki izberejoPametni telefoni z izmenljivo baterijo, tako da jih, ko gre za neprimerno uporabo, zamenjajo. Čeprav današnji pametni telefoni le redko preživijo, dokler se baterija ne ustavi. Praviloma do takrat, ko je bil telefon že dolgo poslan, če ne v smeti, potem zagotovo ne uporabljamo trajno in po namenu. Še posebej je mogoče zamenjati baterijo, ki ni zamenljiva, v specializirani službi. Nad baterijo so reže za sedem kartic (dve) in pomnilniške kartice. Flash kartica je največ sto dvajset gigabajtov, njen spomin je šestnajst gigabajtov. Pogovorni govorci so zelo dobri. Čeprav je zvočnik na pokrovu povprečne kakovosti. Na zgornji meji je 35 mm priključek za slušalke. Mnenja o Highscreen Power petih Evo sivih barvah so posebej označena z radijem. Spodnje mehke tipke so označene ločeno, vendar so same po sebi zelo vidne, tudi v temi. Spodaj so mikrofon in polnilna vtičnica. Levo so gumbi za nastavitev zvoka, na desni - gumb za vklop, to je gumb za zaklepanje. Na sprednji strani so senzorji, samodejni nadzor svetlosti, indikator sporočila in zvočnik. Glasnost je dovolj, v skrajnem primeru (za glasbo v naravi, na pikniku itd.) Lahko dodatno kupite zvočnike. Zaslon 1280 x 720 od bleščečega sonca je skoraj neopazen, barve dobro reproducirajo, a to je Ahilova peta na pametnem telefonu, pravijo kupci. Zaradi tega je model Highscreen Power Five Evo precej energetsko učinkovit.

  Kamera in zvok pametnega telefona

  Zanimive povratne informacije lastnikov Highscreen Power Rage Evo o fotoaparatu. FotografijeDober, hiter trik z dobrimi nastavitvami za HDR. Obstaja elektronska stabilizacija. Na voljo so možnosti "Snemanje govora", "Odkrivanje oseb", "Nasmeh", "Samodejno zaznavanje prizorov" in druge nastavitve. Obstajajo različni profili, kot so slike v živo, sledenje premikanjem in nasmehi, pogledi panoram in poligon. Zato se Highscreen Power Five Evo obravnava kot popolnoma uravnotežen v smislu slike in zmogljivosti. Obstajajo GPS sistemi in Glonass. V sporočilu "zavese" so bili dodani zvočni profili. Pametni telefon je na voljo v treh barvah: sivi, rjavi in ​​zlati. Izvedeno zelo zanesljivo, nič ne škripi in je dobro v roki. Slog je strog in lep. Pokrov ima matiran teksturiran premaz. Zaradi tega je pripomoček težko zdrsniti iz roke in ustvarja udoben občutek za vašo dlan. Nekateri uporabniki menijo, da je načrt neuspešen, skromen in običajen. Vendar pa ga drugi modeli samo cenijo. Dejansko v pametni telefon ni patos, brez dodatne enostavnosti. Videz je zelo podoben najzgodnejšemu iPhoneu. Še posebej stranski vložki. Toda to ni kopija v polnem pomenu - pametni telefon ima svojo lastno zasnovo, posebej zasnovano za ta model.
  Nekateri kupci včasih kritizirajo prenos zvoka. Glasba zveni z izkrivljanjem, pojavijo se ozadja in visoka čistost se izravna. Non-Voice Sound, vendar za mnoge in to je dovolj. Telefon hitro naloži program. Prav tako ugotavlja razpoložljivost pametnih pregledov Highscreen Power Five Evo kupcev in strokovnjakov, strokovnjakov in svetovalcev v trgovinah s strojno opremo.

  Katere so pomanjkljivosti

  Vgrajena baterija - funkcija inrazočaranje nad številnimi sodobnimi modeli pametnih telefonov, tako proračunskimi kot premium segmenti. Tako nekateri uporabniki opisujejo zmogljivosti pametnega »motorja« Highscreen Power Five Evo. Čeprav je še vedno nepošteno, ob upoštevanju ocen Highscreen Power Five Evo lte, je to pametni telefon neuspešne serije. Ugotovili so tudi kritiko slušalk, ki prihajajo v komplet. Dejansko so poceni in neustrezni. Ne služite dolgo časa tako. In kakovost zvoka se poslabša. Nekateri uporabniki verjamejo, da proizvajalec na splošno ni mogel priti do niza slušalk, ki jih bo treba kmalu zamenjati. In debelina kabla uporabnikov všeč, čeprav je tudi iz dragih materialov. Proizvajalec v embalaži vstavi zaščitno steklo na pametni telefon. Uporabniki menijo, da je to dobro darilo. Kot je zapisano v Highscreen Power Five Evo gold, ta model ima zlepljen film, vendar pa po mnenju kupcev zaslon nima premaza, ki bi odbijal maščobe na zaslonu na dotik. Pametni telefon je zelo občutljiv in se takoj odzove na tisk. Hitro tipkanje besedila je odlično zanj. Znaki se takoj prikažejo v polju za sporočila, iskalnem nizu ali beležki. Highscreen Power Five Evo odlično deluje s številnimi odprtimi zaznamki. Sploh ne nalaga in ne vpliva na hitrost in funkcionalnost. Kupci opozarjajo na visoko zmogljivost v igrah. Glede na zmogljivo baterijo, pa tudi svetel in jasen zaslon, potegne najbolj priljubljene. V tem primeru, kot je zapisano v ocenah o Highscreen Power Five Evo, pametni telefon ne segreje.
  HighscreenPower Five Evo se uporablja kot pametni telefon z zmogljivo baterijo. Baterija je pet tisoč milliampernih ur. Včasih rezultati potrošniških testov kažejo na zmanjšano moč baterije Highscreen Power Five Evo in jo pripisujejo slabostim.

  Komu se ta model prilega.

  Pametne telefone z zmogljivo baterijo običajno iščejo tisti, ki so utrujeni od polnjenja telefona večkrat na dan, in tisti, ki so navajeni, da nekaj dni samostojno delajo na napravi. Zato je vredno pogledati opisani pripomoček in preglede na Highscreen Power Five Evo. Njegove značilnosti so naslednje:
 • trajanje baterije, ne zahteva pogosto polnjenje;
 • mostni notranji pomnilnik;
 • 4G komunikacija;
 • dobra kamera za nezapletene uporabnike;
 • eleganten dizajn, itd.
 • Kupci pišejo, da je po enem mesecu uporabe ideje o Highscreen Power Five Evo zelo kakovosten in zanimiv pripomoček. Na primer, stabilno delo do enega in pol dneva brez doplačila. Če je pametni telefon priključen na Wi-Fi, je baterija trajala dva dni. Z redkim dostopom do interneta in aplikacij lahko Highscreen Power Five Evo deluje sedem dni. Proizvajalec daje telefonsko garancijo za obdobje enega leta.

  Pomembne lastnosti

  Pregledi Highscreen Power Five Evo pravijo, da se po vključitvi prenese le pol minute. Programi se prav tako hitro posodabljajo. Posebnost zaslona ni ostala neopažena s strani uporabnikov. Visoka stopnja jasnosti vam omogoča branje besedila in pregledovanje slik na svetlem soncu brez težav.
  Čistost zvoka je popolna.Sogovornika se popolnoma slišita, glas ni popačen in ne skoči. Vendar pa je lahko telefonski klic glasnejši. Kaj je dajatev? Če želite izvedeti, katere funkcije in možnosti porabi baterija, pojdite v razdelek »Nastavitve« in izberite »Baterija«. Storitev pametnih telefonov bo naštela aplikacije, ki so najbolj naporne baterije. Voditelji bodo imeli aplikacije, ki jedo aktivno. Pametne telefone Highscreen Power Five Evo lahko kupite v uradnih spletnih trgovinah podjetja Highscreen in v salonih:
 • "know-how";
 • MegaFon;
 • MTS;
 • "Povezljivost";
 • "Citylink";
 • DNS;
 • "Technopark";
 • "Eldorado";
 • "Mobilni svet" itd.
 • ​​

  Tehnična podpora

  Če pride do težave z napravo, jo lahko pokličete na strani za podporo proizvajalca. Pokličete lahko tudi telefon Eidrup. Obstaja edinstvena številka "Hayscreen", katere strokovnjaki vam bodo pomagali razumeti vzroke za nepravilno delovanje pripomočka v nastavitvah in posodobitvah. Podjetje ima široko mrežo servisnih centrov v ruskih mestih, ki sprejemajo pripomočke za popravila in ponujajo rezervne dele za dostavo. Storitev tehnične podpore vključuje posodobitve in navodila za namestitev. Tukaj je seznam vprašanj, ki jih pogosto prosijo, da svojim strankam dajo izdelke Hayskrina. Koristne teme:
 • kaj storiti, če izgubimo ključ računa in geslo;
 • razlogi za nepravilno delovanje programov po posodobitvi vdelane programske opreme;
 • Nasveti za povezavo telefona s telefonomračunalnik;
 • delo iskalnikov itd.
 • Kako rešiti pametni telefon v delovnem stanju

  Proračun ali dragi modeli - katera koli tehnika ni brezplačna. In seveda, kupci želijo pametni telefon, da jim služijo čim dlje. Praskanje na steklu običajno ne vpliva na funkcionalnost pripomočka (razen v izjemnih primerih), vendar je bolje brez njih. In privlačen videz bo trajal dlje časa. Zato, na nov pametni telefon takoj palico zaščitno folijo ali steklo. To je treba storiti tudi, če proizvajalci uporabljajo materiale visoke trajnosti in lastnosti, odporne proti udarcem. To steklo lahko opraska fini pesek. Vendar pa je običajno steklo pametnega telefona, najverjetneje, bo prekinil. Zato jo morate zaščititi z drugo plastjo ali filmom. V funkciji steklene prevleke se ne ščiti le od manjših poškodb površine zaslona, ​​ampak tudi pred tovarniškim steklom pred uničenjem, na primer pri padcu. Če pametni telefon s plastično škatlo, kot je Highscreen Power Five Evo, mora izbrati ohišje ali ploščo pripomočka. Takšna zaščita je potrebna za zmanjšanje stopnje abrazije premaza in preprečitev razpok. Mnenja o Highscreen Power Five Evo (16 GB) potrjujejo, da morate razmisliti o zaščiti. Nobena nesreča ni zavarovana. Če želite, da pametni telefon pravilno deluje, ga morate pravilno napolniti. Poskusite, da baterija ne pade pod deset do petnajst odstotkov, kot tudi možnosti uporabe, da bo baterija trajala dlje.varčevanje z energijo, na primer nastavitev osvetlitve zaslona. Telefona ne uporabljajte v prostorih z visoko vlažnostjo, pri nizkih ali visokih temperaturah. Pomembno je, da pametnega telefona ne preobremenite. Če zavrnete programe, ki se ne uporabljajo, in onemogočite funkcije, ki ne vplivajo na delo pripomočka, se bo obremenitev pametnega telefona zmanjšala in bo bolj produktivna. Highscreen Power Five Evo bo deloval brez težav, če boste popolnoma upoštevali vsa priporočila v uporabniškem priročniku. Obstajajo tudi nasveti o tem, kaj storiti, če imate težave in kako uporabljati vse funkcije in funkcije pametnega telefona. Na splošno pametni telefon hitro dobi navdušenje navadnih uporabnikov, strokovnjakov in drugih akterjev na trgu elektronike. Možno je, da bo kmalu model postal trend ne samo na ruskem trgu, ampak tudi v sosednjih državah. Pametni telefon ima vse, kar se razvija v takem ključu: močna baterija, dobra zmogljivost, kakovostna montaža in tako naprej. Možno je pričakovati, da se bo model povečal še višje v bonitetnih ocenah, in še bolje je, da ga odkupimo kot zdaj.

  Sorodne publikacije