Flower Isolde "Skyrim", mod

Svet iger je raznolik. Včasih, na prvi pogled, imajo nekakšni indiferentni liki pomembno vlogo ali pa imajo nekaj koristnega. In včasih preprosto privlači zanimanje protagonista z nenavadnimi misijoni. Takšna Isolde. "Skyrim" ne preneha presenetiti zanimive junake.

Oh, ta Izolda!

Cvetna deklica, ki na prvi pogled ni opazna, je ves čas na Vaytranskem trgu. Ona prodaja cvetje, preprosto kontaktira trgovce in pridobi izkušnje. Včasih jo lahko najdete v "Sivi barvi".


Izolda pogosto potuje po poti mestne straže s košaro s cvetjem. Vidite lahko, da se pogovarja z Nazimom, visokim redditom, s čudovitim trgovcem Carlotto Valentia (Isolda običajno kupi jabolka). Pogosto lahko najdete dekle in v dialogu z Olfino Siravi Hryvo, ki dela na večerih v "Sivi Mare", pa tudi revni berač Brenuin, sidro Anoria in trgovske dekoracije sivega sivega panja. Ob osmih zvečer, Isolde odide v Hartsuyuschee Kobyl in se ob polnoči vrne domov in gre v posteljo.

Sleep Isolde

Skyrim omogoča, da se o dekletu malo razbere: govoriti z njo, razumeti je mogoče, da se pogosto ukvarja s trgovci, je prijateljica z bardi in počitniškimi prikolicami, kahiti. Sanje o varčevanju denarja in unovčenju Huldine Tarmatične gostilne Kobyl.

Zanimivi trenutki

Če prodajalec Belter umre med igro, bo Isolda zavzela mesto za pultom iz Biltena. "Skyrim" nibrez napak - včasih bo blago na pultu odsotno. Obravnava se z namestitvijo popravka.


V primeru, da Huld prehiti smrt, bo Isolda prevzela svoje mesto v "sivi vrnitvi".

Beautiful Isolde ("Skyrim")

Mod, ki omogoča Izoli, da postane še bolj lepa, je namenjen tistim, ki želijo sprejeti dekle v svoje žene. Zahvaljujoč spremembi igre, so obrazne značilnosti cvetov poravnane, sprememba frizure, izboljšana tekstura. Če boš v ženo vzel dekle, bo odprla svojo trgovino v hiši toplega vetra (Housing Dovakin v Vaytranu), ki bo vsak dan prinesla 100 septim. Uvedba zakonske zveze s čudovito Izoldo je mogoča le ob prisotnosti Amulet Marie in izpolnitvi naloge, katere namen je pridobivanje mumonske grobnice. Toda to je daleč od edinega iskanja, ki ga lahko dosežemo. Ko protagonist najde zapisek v jami "Dream Tree", bo cvetna deklica kupila heriarno smolo po visoki ceni. Poleg tega je Izolde član iskalke enega od princ Dadre - Sangvinine. Še posebej, da bo junak poročni prstan, ki bo nato zahteva vrnitev.

Sorodne publikacije