Igre podobne "Sims 4": kaj igrati?

Serija iger Sims ima 4 polne dele in večkrat več amaterskih in uradnih dodatkov. Po žanru je to igro mogoče pripisati simulatorju življenja. Igralec upravlja z ljudmi v obliki strategije, sprejema odločitve o njih itd. Preprosto povedano, živi virtualno življenje. Za tiste, ki so že utrujeni od te serije iger, so v tem članku zbrane igre, podobne "Sims 4" po žanru, mehaniki in zelo bistvu igranja.

Drugi deli

Če ste osvojili četrti del, vendar niste poskusili prejšnjega, toplo priporočamo. Vsaka od iger je poudarjena s svojimi žetoni, igro in zmožnostmi. Na primer, v 4. delu so se razvijalci odločili, da opustijo popolno simulacijo mesta v korist razvoja medosebnih odnosov simsov, sistema dialoga in vedenja junakov. Če ste bolj zaskrbljeni zaradi družbenega življenja Simčkov v mestu (zabava, delo, izleti s piknikom itd.), Potem igrajte The Sims 3.


V tretjem delu se seznanite s prejšnjima. Igranje v letu 2017 bo resno resno, če ste se pred kratkim seznanili z nizom. Vendar, da bi se seznanili s klasiki igralniške industrije, je vredno poskusiti. Poleg tega prvi del še vedno vsebuje posodobitve in posodobitve iz strani navijačev. Zdaj pa preidimo na druge igre, podobne "Sims 3 in 4".

Filmi

V tej igri se poudarek na osebnem in vsakdanjem življenju premakne k poklicni dejavnosti in uteleša sanje otroštva - snemanje lastnega filma v svojem studiu. Zakaj smo povezaniFilmi so podobni Simčkom? Ker sta mehanika in nadzor tukaj popolnoma enaka.


Vsi liki v igri sledijo edinemu cilju - ustvariti najboljši filmski studio na svetu in odstraniti ocene filmov. In za upravljanje celotnega procesa pripada vam. Morate upravljati igralce, ki so prav tako navadni ljudje s svojimi potrebami in značajem - in obstaja podobnost s serijo The Sims. Morali boste spremljati njihova dejanja, vzpostavljati odnose med junaki, tako da bodo medsebojno delovali na strelišču itd. Poleg družbenega elementa imate dostop do celotnega arzenala gospodarske in gradbene strategije. Igralec mora spremljati stroške in plače, medtem ko mora osebno obnoviti in urediti kulise. Bodite prepričani, da poskusite ta simulator, če vam je všeč serija The Sims!

Spore

Še ena igra, podobna Simsu 4, je Spore. Če se v prejšnji igri premikamo v cibetanski tabor, nas Spore naredi bolj globalno razmišljanje. Tukaj igralec prevzame vlogo ustvarjalca celotne civilizacije - vaš igranja zdaj ni omejen na družinske in domače zadeve. Mimogrede, tudi oni ne bodo tam. Namesto tega ustvarite svojo raso, jo razvijete, osvojite nove lokacije, se naučite tehnologije, osvojite planete, vzpostavite odnose z drugimi rasami in rešite uganko vesolja. Začutite, kako globalno ste prišli do razvijalcev iger? Vendar pa Spore ni brez pomanjkljivosti.
Najprej se bodo morali popustiti ljubitelji realizma - ni ljudi in podobnih bitij. Celotna igra je narejena v slogu risanke in vi ste bitjaustvarite osebno Drugič, prve stopnje razvoja so prekratke, osvojitev vesolja pa se poostri. Zato igra nima časa odpreti na začetku in hitro vstati po 10 urah igranja. Vendar pa poskusite igrati igro, podobno kot "Sims 4" v svojem bistvu, je še vedno vredno.

Virtualne družine 2

Virtualne družine 2 so dobra alternativa The Sims za mobilne naprave na Androidu. V drugem delu so razvijalci upoštevali slabosti prejšnje igre in dodali nove funkcije. Kar zadeva obseg in zmožnosti, je seveda slabša od analogne PC. Vendar pa je za mobilno igro Virtualne družine 2 zelo dobra - ustvarite znake, družine, posadite otroke, razvijete spretnosti in poklice, dobite službo - naredite vse, kar je v resnici na voljo osebi.
Ker je to mobilna igra, ni mogla brez običajnih čipov - ugank, dosežkov in tako naprej. To igro, podobno kot Sims 4, lahko zaženete v računalniku preko emulatorja. To bo odlična alternativa zahtevam The Sims 4, če imate slab prenosni računalnik ali stari namizni računalnik.

Kudos 2

Kudos 2 je 2D-simulator življenja mladeniča z množico parametrov in sposobnosti, ki vplivajo na življenje. Ta igra, podobna "Sims 4", je znana po tem, da v njej lahko simulirate dejanja resnične osebe. Prisotna je prijetna grafika in brezbrižnost do železa. V Kudos 2 ne ustvarjate znaka, temveč se odločite za predizbrano. Življenje vredno ali ne - vse je odvisno od vaših dejanj in odločitev!

Povzetek

Vsi zgoraj predstavljeni projekti bi morali preizkusiti ljubitelje serije The Sims. Še vedno je velikoanalogi simulatorja življenja, vendar so tukaj predstavljene najbolj zanimive in nenavadne od njih. Izberete lahko različico za oba, ki prenašata domači močan računalnik, in mobilni simulator življenja, ki "uniči" čas na poti. Ta seznam iger, podoben "Sims 4", je združil najboljše predstavnike žanra simulacije življenja. Vendar pa je težko "preseči" genij žanra, tako da mnogi navijači še vedno raje igrajo stari del serije.

Sorodne publikacije