"Skyrim" Ralof in prva izbira zgodbe v igri

V Skyrimu je Ralof klasičen primer tega, kar bi moral biti pristen Nord. Od začetka, med "zadnjim" življenjskim potovanjem, vidimo njegov neomajni značaj. On, tako kot vsi drugi bratje za neuspehe, gre v voziček z zaporniki, ki morajo biti usmrčeni. Kljub temu pa ni zamudil in je bil pripravljen na srečanje s smrtjo in odšel k prednikom v Sovngardu. Ker je bil zagovornik organizacije "brat Bury", ki je bil prepovedan na ozemlju Skyrima, se za sekundo ni umaknil od svojih načel in do konca je bil zvest Ulfric Knightu, pravemu severu.

Kdo je Ralof

To je visok in močan severni človek z izrazitim skandinavskim videzom. Ima klasično oklep Legije bratov Buri, dolge svetle lase in kratko brado. V svojih prepričanjih je brezhibno zaupal velmala Windhelma, uredil vstajo.


Začetek parcele

Ko pokliče cesarska legija in smo dobili priložnost, da ustvarimo lik, ki je izbral njegov edinstven videz in raso, se začne proces izvrševanja. Imperialni vojak nam je žal, ker nismo na seznamu in ta žrtev bi bila v vsakem primeru neuporabna, vendar ne pomaga ničesar, da bi pomagal nesrečnim. Zaradi tega večina izbere stran bratov Bury in pobegne z zmaja Aldouina skupaj z Ralofom. Tek je povezan nekaj minut, protagonist, skupaj s severnim skrivanjem v stolpu, katerega ječo ropajo pošasti in drugi sovražniki, vendar drugačePobeg preprosto ni zagotovljen. V Skyrimu je Ralof prva stvar, ko je nevarnost minila in nam pomaga rešiti se svežnja, najti opremo in orožje za zaščito. Na poti do odrešenja bo lik poučil junaka, ki ga lahko imenujemo trening prehoda celotne igre.


Ploskve se premikajo tako, da gremo skozi ječe in sever nas vabi, da se pridružimo bratom Bury, in ni pomembno, katero dirko igralec izbere. Iz tega je mogoče sklepati, da je bila imperialna propaganda napačna, saj pravi, da Ulfricks sovraži druge rase in jih želi uničiti. Po opravljenem prvem iskanju, igralec vstopi v mesto Riverwood, kjer prejme nagrado, prejme pa tudi glavno iskanje in še en stranski vstop v vojsko Ulfrica.

Kaj storiti, če v "Skyrim" Ralof ne pove

Treba je razumeti, da če imate licencirano igro, potem težav preprosto ni. Vse te napake so bile že dolgo nazaj odstranjene. Če pa je na vašem računalniku preveč mod, lahko pride do težave. Za pomoč pri tem lahko znova namestite igro brez modsov.

Sorodne publikacije