Pregled D-Link DWA-525 Proračun Wi-Fi Adapter

Ta članek bo obravnaval uporabo dostopne točke, kot je DWA-525. Napravo je treba kupiti v specializirani trgovini, da se izognete nedovoljenim posegom. Ta aparat se prodaja za 600 rubljev. To bo odlična rešitev, če boste potrebovali rednega ponudnika internetnih storitev za domačo uporabo. V skladu s tem ne smemo pričakovati od naprave nobenih posebnih dosežkov. Ocene o odličnih napravah. Vendar pa adapter za Wi-Fi ne more izvajati resnih funkcij in možnosti. To morate razumeti in upoštevati pri nakupu. Opisana naprava je pravzaprav dobra.

Značilnosti

Upoštevajte glavne značilnosti brezžičnega DWA-525. Naprava se poveže prek vmesnika PCI. Obstajajo 1 izmenljivi tip antene. Najvišja hitrost je 150 Mbps. Vgrajene tri varnostne tehnologije: WEP, WPA /WPA2. Podprti komunikacijski standardi: b /g /n.

Vsebina paketa

D-Link DWA-525 je WiFi adapter, ki je dobavljen v običajni kartonski škatli. Treba je paziti, da ne vsebuje napisov v ruščini. Ker je transportna embalaža tanka, se pogosto zdi, da se lahko blago pri pošiljanju zlahka poškoduje. Skrb za to ni vredno, saj je modem v posebnem predelu stisnjenega materiala. On je tisti, ki odlično varuje napravo. Poleg adapterja je v škatli na voljo tudi posebna antena. Na voljo je tudi plošča za pritrditev omrežne kartice v vodoravni ali navpični položaj. Poleg vsega drugega, vV kompletu je pogon, ki ima vgrajeno vso potrebno programsko opremo in gonilnike. Poleg tega beleži pravila za povezovanje naprave. V kompletu in v brošuri, ki obvešča lastnika, da je naprava čim bolj varna. Proizvajalec zagotavlja 2 leti garancije.

Konstrukcija škatle in adapterja

Adapter D-Link je na voljo v kakovostnem paketu, ki ustreza vsakemu kupcu. Slednje je zmedeno zaradi dejstva, da je proizvajalec podatke o drugih modelih svoje linije postavil na hrbtni strani embalaže. Nekateri kupci so to dejstvo opisali kot zavajajoče.

Če pogledamo v škatlo, potrošnik vidi elegantno napravo svetle barve. V svoji zasnovi bi lahko ta model zlahka tekmoval z dragimi možnostmi. Adapter DWA-525 je prejel kovinsko blazinico, nalepko z logotipom podjetja. Tu si lahko ogledate tudi informacije o serijah in serijah naprav. Nekateri potrošniki opažajo, da ni verjetno, da bi ta blazinica služila kot radiator. Potrebno je zaščititi napravo pred vsemi vrstami poškodb Spreminjanje plošče Pogosto je potrošnik morda treba zamenjati ploščo. Za to manipulacijo morate odviti dva vijaka, odstraniti del, namestiti novega. Po tem vrnite vsak predmet na njegovo mesto, razen stare plošče.

Namestitev D-Link DWA-525

Naprava se zelo hitro poveže in deluje brez težav. Če imate kakršna koli vprašanja, bodite pozorni na naslednji opis. Težave se včasih pojavijo v operacijskem sistemu Windows 10. DWA-525'sNa splošno, kaj reči je odličen adapter. Proizvajalec najprej priporoča, da pred namestitvijo naprave namestite vse gonilnike in programsko opremo. Vse to se prodaja skupaj z napravo. Po vseh potrebnih nastavitvah morate vstaviti disk in ga odpreti s samodejnim nalaganjem. Uporabnik bo videl svetlo okno. Moral bi klikniti na gumb "Namesti gonilnike". Po tem morate počakati na nalaganje in nadaljevati s prilagajanjem vmesnika.

Prvi koraki v napravi

Pred začetkom namestitve programska oprema zahteva dostop in prosi uporabnika, da se strinja z operativnimi pravili. Vendar je treba upoštevati, da je vse napisano v angleščini. Če imate čas in željo, da preberete vse, lahko to storite. Ne? Samo kliknete na gumb "Sprejmi". Po tem lastniku bo program zahteval, da izberete jezik namestitve in delovanje z varnostjo. Nato morate klikniti "Naprej". Treba je omeniti, da ima seznam tudi ruski jezik. Nato se odpre čarovnik za nastavitev. Moral bi klikniti na gumb "Nadaljuj". Nato bo program ponudil izbiro, kje bo nameščen pripomoček za delo z adapterjem. Po tem boste morali klikniti "Naprej". Pri namestitvi obvezno dodajte bližnjico do priloge. Nato morate počakati, da se prenos konča. Ko bo program končan, bo izdal nasvete glede namestitve pripomočka. V nadaljevanju so navedene informacije o dokončanju postopka. Uporabnik lahko samo kliknena gumb "Dokončaj".

Drugi korak pri namestitvi

Po namestitvi programske opreme morate izklopiti računalnik in ga izključiti iz napajanja. Nato boste našli posebno režo PCI tipa. Če vrata prej niso bila uporabljena, bi moral obstajati škrbina. Odstraniti ga je treba. Po tem morate v režo namestiti omrežno kartico. Če je poleg vrat tudi grafična kartica, je najbolje, da izberete najnižjo kartico. To je posledica dejstva, da je ta naprava zelo vroča. Kartico je treba z vijakom varno pritrditi na ohišje. Ko je namestitev uspešno zaključena, morate takoj namestiti anteno. Ta proces je konec. Nato vklopite računalnik. Ko se prikaže bližnjica programa, se prikažejo vsi podatki o adapterju D-Link.

Pripomoček Connection Manager

Ta program prikazuje vsa razpoložljiva brezžična omrežja, ki jih vidi omrežna kartica. Tam lahko vidite vse podatke: ime dostopne točke, signal in njegovo kakovost, povezan kanal. Če želite vzpostaviti povezavo z omrežjem, kliknite nanj in nato kliknite gumb »Poveži«. Če je dostopna točka pokvarjena, boste morali vnesti kodo v posebnem oknu.
Postopek namestitve kartice iz D-Link in delo z njo je dokaj preprost. Za potrošnike ni težav ali napak. Nastavitev traja največ 10 minut.

Testiranje

Vprašanje učinkovitosti in kakovosti povezave je pomembno, ne glede na to, kako. Poglejmo vse nianse delovanja s pomočjo posebnih pripomočkov "Muutorent" in NetCPS.Prva različica naprave je opisana spodaj. Program NetCPS je zasnovan za preverjanje kakovosti in hitrosti prenosa podatkov med različnimi vozlišči. Zato zagotavlja informacije o delovanju dveh omrežnih adapterjev. Razmislite o testnem stojalu, ki je bilo uporabljeno v tem primeru.

Na eni strani je računalnik z omrežno kartico D-Link povezan z usmerjevalnikom, na drugi pa netbook s parom FastEthernet. Prvi je lahko oddaljen do 4 metre, tehniko je dovoljeno razdeliti le s suhozidno steno. Program NetCPS se na netbooku odpre kot sprejemnik, kot oddajnik na računalniku. Nato morate začeti prenos podatkov (ne več kot 100 MB). Rezultate si lahko ogledate v kratkem času na zaslonu. Upoštevajte približne vrednosti. Povprečna hitrost prenosa podatkov D-Link je 3,5 Mb na sekundo. Če želite, lahko odprete omrežne povezave in rahlo spremenite nastavitve, ki vam omogočajo doseganje boljših rezultatov. Prav tako je hitrost odvisna od uporabljenega usmerjevalnika. Pogosto se zmanjša zaradi izbire mešanega načina dela, treba ga bo spremeniti. Glavna stvar, ne pozabite ponovno zagnati usmerjevalnik po manipulaciji. Če se vrnete na omrežno povezavo, lahko vidite - hitrost se je povečala na 135 Mbps. Prenos podatkov je postal bolj, vendar nepomemben.
Druga vrsta preskušanja se izvaja v gospodarskem obratu. Samo zaženite ga in si naložite nekaj voluminoznega. Program razume, kdaj hitrost postane stabilna in jo zabeleži. Naprava je to pokazalaRezultat je 3,5 Mbps. Ta kazalnik velja za odličnega. Najpogosteje lastniki uporabljajo kanal z največjo hitrostjo do 4 Mb /s, zato je rezultat lep.

Povzetek

Adapter D-Link DWA-525 za vsakega kupca ima samo pozitivna čustva. To omrežno napravo lahko namestite in trdo delate brez veliko dela. Naprava ne vsebuje veliko dodatnih funkcij ali visoko zmogljivost, ampak za običajno domače pokritje vseh možnosti in kazalnikov bo več kot dovolj. Pregledi na tej kartici so dobri, malo ljudi izraža nezadovoljstvo z delovanjem naprave. Včasih lahko pride do težave z nezdružljivostjo programske opreme z nameščenim operacijskim sistemom, vendar je to zelo redko. Praviloma je mogoče videti na "deseti" Windows. Kot lahko vidite iz članka, je vmesnik enostaven za namestitev, hitro prilagodljiv. Če želite, lahko kupite usmerjevalnik za lastno distribucijo interneta. To vam bo olajšalo dostop do računalnika in njegovo uporabo.

Sorodne publikacije