Pregled brezžičnega zvočnika JBL Charge 3 ali Flip 4: opis, specifikacije in pregledi

Prenosni zvočniki iz JBL so trenutno zelo priljubljeni. Modeli Flip veljajo za eno najboljših v sortimentu proizvajalca. So v sredini cenovnega segmenta in so potrebni, da osebi zagotovijo glasbo ob katerem koli času dneva. Lani je bila predstavljena četrta generacija tega modela. Do danes so trije med seboj povezani stolpci. To so modeli mini JBL 168 Charge 3 in Flip 4. Primerjava dveh najnovejših naprav je predstavljena v spodnjem članku.

Cena, mere in teža

Začnimo z dejstvom, da se stolpec Charge 3 lahko kupi za 8000 rubljev. V povprečju bo Flip 4 veliko cenejši. Najpogosteje se prodaja manj kot 6 tisoč rubljev. Slednji je manjši od 19 mm, če ga primerjamo z drugim opisanim stolpcem. Za voznika je Flip 4 velikosti 40 mm. Njegov nasprotnik je 45 mm. Gonilnik je naprava, ki reproducira zvok skozi stolpec. Bolj kot je ta podrobnost, močnejši bo bas.


Kar zadeva širino, je vse jasno tudi na fotografijah. Flip 4 je tanjši od Charge 3 za 38 mm. Indeks je 175 mm v primerjavi s 213 mm. Debelina Flip 4 je manjša. Samo 70 mm. Njegov nasprotnik ima debelino 18 mm, za težo pa zmaga Flip 4. Je 285 g lažji od nasprotnika. Polnjenje 3 tehta 800 funtov

Krmilni elementi

Opisane naprave imajo vgrajeno nadzorno ploščo, ki je primerna za uporabo. Zaradi tega lahko dobite enostaven dostop do katerega koliuro Prav tako je zaradi te rešitve dovoljeno krmiliti glasnost zvočnika s pomočjo brezžične naprave.


Spojni kabel je na voljo samo v Flip 4. To vam omogoča, da odklopite žico kadarkoli, če se zlomi ali če je potrebno premakniti zvočnik. Tudi, če potegnete kabel, ne bo poškodovan, ampak bo preprosto izletel iz vtičnice tehnologije.

Zvok

Poskus razumevanja, da je še boljši - o kakovosti zvoka je treba povedati tudi JBL Charge 3 ali Flip 4. Oba modela imata vgrajene stereo zvočnike. Zaradi tega postane zvok precej bogat in impresiven. Obe napravi sta prejeli aktivni stolpec. Zgrajena je prav v oblikovanju. Ta ojačevalnik pomaga doseči najboljši zvok. Zato lahko s stolpci uporabljate popolnoma različne vire igranja. Nadaljevanje odločitve o tem, kaj bi bilo bolje JBL Charge 3 ali Flip 4 govoriti o frekvenčnih značilnostih. Katera naprava vodi to težavo? Nizke frekvence, tj. Basi, v Flip 4 bodo veliko bolj intenzivne in močnejše. Pri polnjenju 3 je ta indikator na 65 Hz, medtem ko je Flip 4 - 70 Hz.

Dodatne funkcije

Obe napravi imata različico Bluetooth 4.1. Opremljeni so tudi s pasivnim radiatorjem. Izgleda kot reden voznik. Vendar pa nima nobenega nadeva. Zahvaljujoč temu radiatorju lahko igrate globok bas. Njegov zvok je v bistvu enak kot pri večini zvočnikov. Za razliko od običajnega voznika je ta radiator nekoliko manjši. To je zelo težko odločiti, da je treba izbrati JBL Charge 3 ali Flip 4nadaljevanje primerjalnega opisa. Naprave so tudi vremensko zaščitene. Obstaja poseben vhod, ki omogoča predvajanje vsebine iz različnih virov zvoka. Dovolj, da se povežete z običajnimi vrati.
Kar zadeva število voznikov, imata obe napravi dva dela. Te modele lahko uporabljate tudi brezžično. Imajo baterijo, ki jo je treba napolniti. Naprave so opremljene s posebnim indikatorjem. Poroča o razrešnici. Zvočna moč je odvisna od števila stolpcev in se izračuna v vatih. Višja kot je slika, zvok je glasnejši in čistejši. In kaj o tem vprašanju je bolje: JBL Charge 3 ali Flip 4? Zmaga prva možnost, saj je njena stopnja 20 vatov.
Naprave imajo priključke USB, kot tudi poseben mikrofon z zmanjševanjem šuma. Največja frekvenca je 20.000 Hz za vsako od opisanih naprav. Mikrofon je dobro uglašen, ima funkcijo utišanja. Flip 4 je opremljen s posebno vrečko. Omogoča vam prevoz naprave. Ti instrumenti imajo enako razmerje signal in šum. To je 8 dB. Polnjenje 3 je zaščiteno pred vodo in prahom. Garancijska doba za obe napravi je eno leto. V zvočnikih ni priključka za mikrofon. Zadnja naprava nima funkcije preprečevanja hrupa.

Baterija

Glede na zmogljivost akumulatorja, je v Flip 4 3 tisoč čarovnika, v drugem stolpcu pa 6 tisoč. 100%. Druga naprava se po 4leto Vendar ne pozabite, da je zadnja zmogljivost baterije. Te številke so pomembne ne samo za opisane modele, ampak tudi za primerjavo JBL Flip 3 proti JBL Charge 2 Pluse. Slednje tudi vodi.

JBL Flip 4

Če želite razumeti, katera naprava je boljša, morate opraviti ločen pregled brezžičnih zvočnikov JBL Flip 4. Ta naprava ima zrcalno površino radiatorjev. Tipke, ki so vgrajene v napravo, so dobile obrobo in nekoliko utonile v kovčku. Naprava enostavno prenaša potopitev v vodo do 30 minut. Ko govorimo o zvoku, je ta model prejel dobro delujoče frekvence. Spodnji in zgornji sta postali čim bolj nasičeni, težave srednjega predvajanja v primerjavi s prejšnjim stolpcem Flip 3 pa so izginile. Nekatere pesmi občutijo rahlo odstopanje od zvoka, vendar niso kritične. Glasnost je tudi dobra.
Na splošno je ta naprava precej dobra, še posebej zadovoljna z možnostjo dela v brezžičnem načinu, zato lahko naprava postane zanesljiv spremljevalec za potovanja. Vendar, da bi se kvalificirali za najboljše v tem segmentu, ne bo. Na žalost je naprava na voljo le v nekaterih barvnih odtenkih, zato vsem potrošnikom primanjkuje individualnosti. Prav tako je treba opozoriti, da za njegov segment zvok ni slab, če pa ga primerjamo z nekaterimi dražjimi analogi, opisana naprava znatno izgublja. Še vedno pa veliko ljudi uživa v privlačni vrednosti, ki tudi ta stolpec razporeja v množico drugih. Načeloma je treba povedati, da je naprava nedvomno zaslužena za pozornostKupca, zato ga je možno priporočiti pred nakupom. Da bi razumeli, kaj je bolje JBL Flip 4 vs JBL Charge 3, je treba upoštevati drugi stolpec.

JBL Charge 3

Ta naprava ima precej velik obseg baterije, vse druge funkcije pa so tudi dobre. Poleg tega je v njem vgrajen poseben zaščitni protokol. Omogoča, da steber vzame v morju ali v bazenu. Naprava se prodaja v majhni kartonski škatli, ki ima mat površino. V kompletu je navodilo, kabel za napajalnik in neposredno stolpec z drugo dokumentacijo (garancijsko kartico, potrdilo, itd.). Če primerjate s prejšnjim modelom, morate poudariti - ni posebne zaščitne torbice. Zavrnili so ga, ker je kolona postala imuna na vlago. Zasnova je zelo zanimiva, ker se naprava prodaja v številnih barvah. Vsaka oseba bo lahko izbrala ustrezno, posebej za njegov okus. Kar zadeva zvok, je treba povedati o najvišji ravni frekvenčnega območja. Osnove so odlične, sredina ne prinaša, visoke se reproducirajo popolnoma. Ta model lahko varno imenujemo eden najboljših v cenovnem segmentu. Tudi obseg glasnosti je tukaj precej velik. Na splošno je ta stolpec dovolj, da lahko poslušate glasbo v prostoru do 40 kvadratnih metrov. Ko zvišanje ravni zvoka ne izkrivlja njegove kakovosti: ni napak in pretresov.

Reviews of Charge 3

V pregledih piše tudi, da model nima slabosti. Edina stvar, ki manjka v tem stolpcu, je modul NFC. Vendar pa druginobenih slabosti. Značilnosti naprave je dobra kakovost montaže materialov je odlična. Pogosto, odgovor na vprašanje, kaj je bolje kot JBL Flip 4 vs JBL Charge 3 z zvokom, razlikujejo drugo možnost.

Sorodne publikacije