Programi za "World of Tanks": Pregled najbolj uporabnih aplikacij

Igra "World of Tanks" je zelo priljubljena med igralci v CIS. Na dan, ko je lansirala približno 500.000 ljudi. Zahvaljujoč temu se je izkazalo, da je veliko programov, ki izboljšujejo igro. Z njihovo pomočjo lahko igralec poveča število sličic na sekundo in spremeni vmesnik. Na ta način uporabnik naredi igro bolj udobno. Vse programe lahko razvijejo razvijalci.

WOT Tweaker

Veliko ljudi igra "WoT" na neproduktivnih računalnikih. Najpogosteje je FPI na nizki ravni. Igra World of Tanks lahko poveča število sličic na sekundo. Prednosti programa:
  • zagon z ločeno datoteko. Predvajalniku ni treba prenesti same teksture. Aplikacija bo naredila vse za to.
  • Med nastavitvijo lahko izberete vse nastavitve.
  • Širok izbor možnosti. Igralec lahko spremeni vse teksture v igri.
  • Zahvaljujoč temu programu lahko FPS večkrat povečate. Prav tako bo uporaben za ljudi, ki želijo odstraniti nadležne elemente grafike. Na primer, oblaki ali drevesne podrobnosti.


    Priprava sprememb

    Skoraj vsak "WoT" igralec ve, kaj je "Modpacky". Te programe za "World of Tanks" izdelujejo blogerji in strokovnjaki. Ustvarjeni so za izboljšanje igranja. Uporabnik lahko konfigurira prikaz modulov v rezervoar. Tudi takšni programi za "World of Tanks" lahko spremenijo pogled katerega koli igralca. Na primer, z indikatorjem debeline oklepa. Pri ModpakiNajpogosteje uporabljeni parametri so tisti, ki jih ustvarjalec rad uporablja. Zato se šteje, da so preverjene na podlagi izkušenj druge osebe. Obstajajo spremembe, ki nadomeščajo teksturo določenega rezervoarja. Ne smemo pa pozabiti, da to ne vpliva na fiziko tehnologije. Priporočljivo je, da namestite Modpack od blogerjev, kot so Jove ali Amway921, saj imajo testerje. Prav tako lahko namestite uradne modove od razvijalcev. Najdete jih na uradni spletni strani igre. Ne zaupajte v vire tretjih oseb, saj lahko poškodujejo vaš računalnik in račun.

    Sorodne publikacije