Prva oseba strelec na "Android": izbor najboljših

Iskanje in prenos dobre strelec v prvi osebi na platformi Android je pogosto težavno. Pametni telefoni in tablični računalniki pogosto ustvarjajo projekte, ki si ne zaslužijo niti najmanjše pozornosti uporabnikov. Da ne bi kopali dolgo v ogromnem seznamu zabave, bi morali prebrati izbor iger v tem članku.

Uničenje zombijev

Redko se naredi Android dostojno strelec v prvi osebi, in če vzamete teme zombi, se krog celo zoži. Avtorji projekta Dead Trigger 2 so dokazali, da je ustvarjanje zanimivih projektov v tej kategoriji možno.
Naredili so približno šeststo različnih scenarijev, velik orožje in preprost koncept. Tu ni nobene zgodbe in uporabnike spodbujamo, da uničijo demone, ki hodijo, s kakršnimi koli razpoložljivimi sredstvi. Na zaslonu se odvija tako dinamično soočenje, da ga je nemogoče odlomiti. Za igralce ustvarili pisane lokacije, in tudi ni pozabil ustreznega vizualnega oblikovanja. V projektu se lahko resnično počutite kot edina preživela oseba, ki se bojuje za pravico do obstoja z vsemi sredstvi. Razvijalci so poskrbeli za ravnovesje, ampak zato, ker zombiji prihajajo valovi.


Daleč prihodnost

Vsak strelec iz prve osebe na Androidu ne more zajeti dolgo časa. Eden od izjem je igra N.O. V. A. 3, v kateri avtorji niso pozabili poskrbeti za zaplet. Tukaj je zgodba o tem, kako so ljudje že zdavnaj zapustili Zemljo in se uporabljajo v odprtem prostoru.
V mnogih stoletjih je bilo odločeno, da se pošljejo obveščevalne informacijevojak On mora ugotoviti, kako se stvari dogajajo na vrženi zibelki civilizacije. Ob prihodu se izkaže, da uporabnik ni edini privoljen. Začne se še en spopad med dejanskimi uporabniki, da se lahko ljudje vrnejo na Zemljo. Razvijalci so ustvarili sedem različnih in velikih zemljevidov in celo enake načine v konkurenci za več igralcev. Če želite preizkusiti vse vsebine, bodo igralci morali porabiti ducat ur.


Bitke pri postavljanju futuristov s posebnimi vozili in vrstami orožja zares ujamejo. Igralec se počuti kot borec za višje cilje, dinamika v bitkah pa je tako visoka, da bo nekoč želel preizkusiti svojo moč. To je razlog, zakaj je N. O. AA 3 med prvimi strelecami za prvo osebo "Android".

Sniper racing

Pogosto si igralec želi vzeti samo en projekt orožja, ki bo lahko dal na stotine ur odličnega igranja. Na seznamu najboljših strelec v prvi osebi na Android, se ta igra šteje za pravo Sniper Fury.
Reči, da je to ogromno sredstvo za močno zmanjšanje. Tak projekt se lahko predvaja mesece in ne moti. Prvič, skupno število misij je več kot sto, od katerih vsak ponuja zanimiv scenarij. Drugič, igranja se osredotoča na streljanje ostrostrelske puške. Dogodki se odvijajo v našem času, kar omogoča objektivno ocenjevanje zasnove lokacij, na katerih so razvijalci delali. Tretjič, zabava tukaj sama ni potrebna. Če je vaša akcija utrujena, se lahko preizkusite v močiza več igralcev. Tam so sestavljeni isti ostrostrelci, ki lovijo druge uporabnike.
Ta strelec prve osebe na Androidu pritegne priložnost, da prilagodi svoje orožje. Vsak uporabnik lahko svojo puško ustvari tako, da se nasprotniki dolgo spomnijo smrtonosnega strela.

Realizem v ospredju

Široka igra za prvo osebo na Androidu na dogodkih druge svetovne vojne z dobrim nastopom je še posebej cenjena med občinstvom. V ospredju te kategorije je igra Heroes svetovne vojne, ki bo uporabnikom poslala znane bojne točke obeh nasprotnih strani.
Lokacije po vrsti pristanka v Normandiji, bitki za Berlin, tankovske bitke in podobno. Avtorji so ustvarili navdihujočo legendarno serijo "Call of Honor", ki je zelo priljubljena na konzolah in računalnikih. Vsaka misija zagotavlja edinstven scenarij s svojimi cilji. Lahko jih naredite sami ali pa se pridružite ekipi resničnih uporabnikov in sodelujete, da bi premagali sovražnika. Razvijalci so ustvarili realistično grafiko, ki navdušuje oči, kar je še posebej težko doseči na mobilnih platformah. Projekt je sposoben predstaviti ure užitkov in zato zasluženo vstopiti v sam vrh najboljših strelcev.

Sorodne publikacije