Navodilo: če ste pozabili geslo »Instagram«, kaj storiti v tem primeru

Socialna omrežja so že dolgo del našega življenja. Vsak dan se ne poveča le število ljudi, ki so registrirani na katerem koli viru, ampak tudi število samih socialnih omrežij.

Raznolikost socialnih omrežij

Tu lahko vsakdo najde takšno, ki bo v duši. Na primer, takšna omrežja, kot so "VKontakte" ali "Facebook", se štejejo za univerzalne, z razliko le, da prva zajema predvsem CIS prebivalstvo, in druga - bolj priljubljena med tujimi državami. Tu lahko najdete svoje prijatelje ali kupite nove, klepetate z njimi, poslušate glasbo, gledate video posnetke, delite zanimive novice, se pridružite interesnim skupnostim ali ustvarite svoje in še več. Te socialne mreže so pogosto zadovoljne s svojimi posodobitvami in novimi funkcijami.


Twitter vam bo pomagal deliti zanimive novice, dogodke, ki se odvijajo v vašem življenju, aforizmi ali zanimivi citati. Ljubitelji Odnuslassnikov tam iščejo stare znance, vendar nove socialne mreže posvečajo več pozornosti mladim. Torej, nedavno sprosti Snapchat padel v dušo mlade publike. Njegovo bistvo je, da si izmenjamo hitre fotografije, ki niso shranjene v galeriji slik, ampak izginejo po določenem času. Toda fotomati so se znašli v slavnem Instagramu.

Instagram - kaj je to?

Instagram je ljubil vse: odrasle in otroke, navadne ljudi in svetovne znane osebnosti. Bistvo te socialne mreže je preprosto: svoje fotografije ali kratke videoposnetke poučujete v virtualni galeriji. ZaStvari lahko na fotografijo naložite različne učinke (filtre), določite lokacijo ali proslavite ljudi, ki so prikazani na njih. Vsak od vaših novih posnetkov ali vnosov se prikaže v viru novic, ki ga vidijo ljudje, ki so se naročili na vaše posodobitve. V zameno pa se lahko naročite na "Instagram" katerekoli osebe, ki vam bo zanimiva in si ogledate njeno posodobitev.


V "Instagram" lahko pišete v polju Direct, to je nekakšna "Instagram" -mail, ali pa učite posnetke - fotografije in videe, ki so shranjeni v pomnilniku računa. Vaši naročniki vidijo za kratek čas, ki ga vprašate, nato pa izginejo brez sledu. Ocenite lahko tudi fotografije drugih oseb in pišete komentarje pod njimi. Oglejmo si, kako se registrirati v tem omrežju in kako to storiti, če ste pozabili geslo iz »Instagram«. Kaj storiti v tem primeru?

Registrirajte se v "Instagram"

Začel bi z dejstvom, da je "Instata" predvsem mobilna aplikacija, ki je na voljo vsem uporabnikom operacijskega sistema Android ali iOS. Lahko greste na spletno stran in prek računalnika, vendar so možnosti računalniške različice znatno omejene, na primer, ne boste mogli dodati novih fotografij ali deliti obstoječih z drugimi družbenimi omrežji. Nedvomno je za te namene izumljenih veliko vrzeli - simulatorji Android za osebni računalnik, vendar sistem, milo rečeno, ni lahko in bi bilo bolje uporabiti isto mobilno aplikacijo. V AppStore ali PlayMarket za iOS in Android najdemo aplikacijo, ki jo potrebujete, in jo ustrezno prenesemo. Po končani namestitvi bo potrebna majhna registracija.
Postopek je standarden, vnesemo nekaj osebnih podatkov in seveda uporabniško ime in geslo iz »Instagram«. Zdaj lahko postavite fotografijo na avatar in tukaj je - Instagram sam: "Moja stran". Potem lahko poiščete prijatelje in svoje naročnine. Vendar pa se zgodi, da so podatki za vstop v to družabno omrežje izgubljeni ali pozabljeni. Če ste pozabili geslo »Instagram«, kaj storiti in kje prositi za pomoč? Izhod je seveda tudi v tem primeru.

Če ste pozabili geslo za "Instagram": kaj storiti in kako obnoviti podatke?

Da bi se spet vrnili na svojo stran, morate ponastaviti svoje geslo. To lahko storite na več načinov: preko pošte ali "facebooka". Za ustvarjanje računa morate uporabiti e-poštni naslov. Na strani za prijavo, pod vrstico za vnos uporabniškega imena in gesla, boste videli napis "Pozabil?" morate klikniti nanj. Nato boste vnesli e-poštni naslov, ki ste ga navedli pri registraciji. Poslali jo bomo v pismo, s katerim boste ponastavili.

Reset via Facebook

Dobro je, če ste svoj račun povezali s Facebookom na računu "Instagram". V tem primeru lahko ponastavite prek te socialne mreže. Kliknite na ustrezno možnost, pojavila se bo nova Facebook prijava. Ponavadi se prikaže, če niste prijavljeni v to družabno omrežje iz te naprave ali ste se odjavili iz računa. Vnesite podatke za prijavo in si lahko zamislite novo geslo. In tukaj smo se vrnili na Instagram: "Moja stran". Če imateni dostopa do pošte, ki je določena ob registraciji ali na vašem Facebook računu, povezanem z vašim Instagramom (če imate sploh sidro in tam imate račun) in ne veste, kako najti geslo "Instagram", potem tukaj ne boste mogli obnoviti podatkov, samo ne poskusite. Boste morali sprejeti in ustvariti nov račun.

Kaj lahko storim, da gesla ostanejo varna?

V vsakem primeru je bolje vnaprej poskrbeti za preprečevanje takšnih incidentov. Prvič, ni vam treba izmisliti zelo zapletenih gesel, vaš račun ni strateški objekt in ne baza podatkov o pomembnosti, ki omogoča 345-močno zaščito. Drugič, zapišite gesla in prijave takoj po registraciji, dokler je ne pozabite. Samo na prvi pogled se zdi, da ste se dobro spomnili teh podatkov, da bo čas in da bodo lahko odleteli z vaše glave.
Mimogrede, za shranjevanje takšnih informacij obstajajo posebni pripomočki, kjer lahko zapišete vse prijave in gesla. Shranjene bodo na enem mestu in v glavi boste morali shraniti le eno geslo. Od minusov - ne boste pomagali ničesar, če ste pozabili tudi geslo, potem dolgo in dolgočasno bo treba obnoviti vse podatke, ne samo, če ste pozabili geslo iz "Instagram". Zdaj, kaj morate storiti, da shranite pomembne podatke, vendar upamo, da boste te težave naleteli redko.

Sorodne publikacije