Brezžični mikrofon Defender MIC-142: Funkcije in pregledi

Mnogi radi pojejo pod karaokami. Seveda, običajen mikrofon za pogajanja o "Skype" tukaj ne ustreza. Samo nima dovolj moči in občutljivosti. Hkrati nakupovanje dragih kondenzatorskih mikrofonov prav tako ni smiselno. To ni profesionalni koncert. Potrebujete zlato sredino, ki bi zadovoljila ustvarjalne ambicije in ne bi prebila ogromne luknje v družinskem proračunu. Takšna je Defender MIC-142. Ustreza vsem parametrom. Zdaj pa poglejmo podrobneje.


Malo o podjetju

Defender je ruska blagovna znamka, katere izdelki so izdelani na Kitajskem. Podjetje proizvaja miške, tipkovnice, akustične sisteme, igralne palice in manipulatorje, spletne kamere in druge zunanje naprave za osebne računalnike in prenosne računalnike. Ime podjetja je posledica dejstva, da se je konec devetdesetih in na začetku dveh tisoč let ukvarjala z izdajo zaščitnih zaslonov za CRT monitorje, ki so zaščitili oči pred škodljivimi uporabniki teh nepopolnih naprav. Toda sčasoma je podjetje obvladalo sprostitev drugega blaga. Osupljiv primer tega je brezžični mikrofon Defender MIC-142.
Proizvodi tega proizvajalca so zelo priljubljeni v Rusiji in državah SND. V smislu prodaje, "Defenders" (angleščina Defender) so obšli celo najbolj znanih blagovnih znamk. Za izdelke te družbe so značilna sprejemljiva kakovost izdelave, zanesljivost in nizki stroški. Verjetno je tako uspešna kombinacija pozitivnih lastnosti in zaradi priljubljenosti tega proizvajalca v naših zemljepisnih širinah. InZdaj pa si poglejmo mikrofon Defender MIC-142. Kaj lahko ponudi rednemu uporabniku?


Videz in oblikovanje

Zunaj Defender MIC-142 ni posebej impresiven. Standardni mikrofon, izdelan iz črne plastike. Njegov vrh pa je videti nenavaden zaradi rebraste strukture telesa okoli dinamične glave. Zaradi tega je mikrofon (zlasti njegov zgornji del) bolj trpežen in odporen na poškodbe. DLX priključek, ki se uporablja v kateri koli profesionalni opremi, se nahaja na mestu, kjer je kabel. Tam lahko namestite anteno ali kabel, ki je na voljo.
Robusten videz Defender MIC-142 naredi ta mikrofon vsestranskim. Uporablja se lahko na resnem dogodku in na kateri strani. In v tem je glavna zasluga oblikovalcev podjetja. Mnogi potrebujejo le tako nejasen in vsestranski mikrofon z običajnimi tehničnimi lastnostmi. Nič posebnega.

Vsebina paketa

Mikrofon Defender MIC-142 je na voljo v škatli kakovostne lepenke z barvnim tiskanjem. V notranjosti nas čaka mikrofon, radijski sprejemnik, adapter za 35 mm vtičnico (65), dve AA bateriji (za sprejemnik in mikrofon) in odstranljiv kabel za delovanje iz omrežja. Drugi sklop vsebuje priročnik za delovanje v ruskem jeziku. Dober set, glede na to, da je bil ta izdelek sproščen v Nebesno. Vendar, če upoštevate, da je bila izdelana po naročilu ruske družbe, o tem ni nič čudnega.
Zanimivo je, da je uporaba kablu je tudi fantomsko napajanje (iz mikrofona), ampak na drugem koncu je standardni konektor 35 mm (mini Jack). To pomeni, da je mikrofon čisto možno uporabiti kot žični s profesionalno opremo. Predvsem pa presenečen, baterije so priložene Defender MIC-142. Zdaj pojdite na zabavo - specifikacije.

specifikacije

Mikrofon Defender MIC-142 ima kardyoydnuyu smeri in deluje v frekvenčnem območju od 100 do 13.000 Hz. Nominalna impedanca je 100 ohmov. Glavni del mikrofona je stikalo tri položaja in LED kaže vključenost. Tri stikala pozicije - to vključitev, zaustavitev in delovanje kabla. Mimogrede, razvpiti kabel je dolg 3 metre. A "dalekobiynist" oddajnik - 15 metrov. Oddajnik, mimogrede, tudi stena ni ovira. On mirno sprejema signale iz druge sobe.
Kaj te številke obskurnih funkcij Defender MIC-142 kot naprave, povezane z računalnikom? Značilnosti pravijo, da se lahko mikrofon enostavno uporabiti ne le za domače karaoke. To je kot nalašč za specializirane institucije (kot so karaoke bari), konference in koncerte. To je dokaj širok spekter frekvenc, zaradi česar je univerzalna. Računalnik povezan z njo lahko samo z vztrajanjem prek priključka napajalnika 35 oddajnika na zvočno kartico Mic. Operacijski sistem bo namestil vse potrebne gonilnike.

Pozitivne nosilci povratnih

Tisti maloki je kupil napravo za označevanje precej kakovostnega zvoka pri uporabi naprave. Nekateri ga uporabljajo tudi za domačo snemanje. Najbolj prijetno, po mnenju uporabnikov, je mikrofon Defender MIC-142 - pouk v ruščini. Za mnoge je to najpomembnejši vidik, kajti kako priključiti ta mikrofon na računalnik, ga ne morete takoj uganiti. Toda glavna stvar - njegova vrednost. Veliko jih je kupilo samo zato, ker je bilo poceni. In bili so prijetno presenečeni nad kvaliteto.

Negativne povratne informacije lastnikov

Brez "trolov", ki želijo odpraviti slabosti poceni naprav, ni nobenih pregledov. Čeprav iskanje pomanjkljivosti v tako poceni pripomoček ni povsem pravilna. Vendar pa so bili tisti uporabniki, ki niso dobili kakovosti zvoka na tem mikrofonu. Drugih pritožb glede tega pripomočka ni bilo.

Zaključek

Defender MIC-142 je odličen proračunski mikrofon za domačo uporabo in majhne zabave. Ima veliko frekvenčno območje, trdno telo in sposobnost za delo iz žice (kar je pomembno). To je mikrofonski vagon za skromen denar.

Sorodne publikacije