Alex Stukatov: življenje in vstajenje

Znani igralci vedo, da obstaja veliko znakov v ogromnih igrah. Sodelujejo z igralcem, dajejo gostje, pomagajo ali, nasprotno, posegajo. Znaki imajo svoje edinstvene lastnosti, značaj, ki se odraža v dialogih in posebnih značilnostih. Eden izmed zanimivih likov v vesolju StarCrafta je Alex Stukatov.

Biografija

V času nastopa v igri je lik prevzel mesto namestnika admirala Združene kopenske direkcije. Alexei Stukatov se je rodil 9. junija 2448. Od otroštva je bil prijatelj s svojim bodočim poveljnikom Gerardom Du Gaulom. Skupaj so bili v službi okrožne uprave. Stukova specializacija je bila študija vojaške tehnologije in eksperimenti na področju fizike. Večkrat je prejel posebne medalje za pogum in prispevek k razvoju znanosti.


Po tem, ko je bil sektor Koprula priključen z zergom in protossom, je bil njegov poudarek na raziskavi teh dveh edinstvenih vrst nezemeljskih bitij. Istočasno je imenovan za svetovalca poveljnika mornarice, ki ga je nujno zbral za ujetje Coprala od tujcev. Vendar pa hitra zmaga ni uspela, vendar Alex Stukatov usmerja svoja prizadevanja za zajetje prestolnice Brauksis-Boralis sveta. Rezultat napada je bila interakcija z enim od poročnikov Dominion - Duran, ki je obljubil, da bo pomagal Stuckovu in se premaknil na njegovo stran. V času zasledovanja Jima Raynorja in Mengskyja na planetu Ayur, so prevladujoče sile Zerga napadle Stukovo in je bil obdan. SprašujemPomaga Duranu, razume, da je bil izdan, ker se je poročnik pretvarjal, da je izgubil stik. Nato je izdajalec sploh vzel svoje sile in tako omogočil vsem nasprotnikom treh dirk, da obkrožajo Alekseja Stukova.


Od brezupnosti je lik prisiljen sprožiti psy-dysraptor - posebno napravo, ki lahko nadzoruje zergove in zmanjša njihove značilnosti. Du Gall izve za to in Duaren mu je ob tej priložnosti povedal, da je Stucco izdajalec in da ga je treba ubiti. Za to, admiral pošlje poročnika za njim. Durant najde Stukovo in ubije. Du Gaul se je pred smrtjo srečal z Aleksejem in se od njega naučil, da je izdajalec Durand in da je verjetno okužen z Zergom.

Vrnitev Alekseja Stukova

S pomočjo Zerg in Protoss tehnologij je bil oživljen nekdanji vice Admiral. Vendar pa vrnitev iz tega sveta ni ostala neopažena in Alex je bil ugotovljen, da je okužen z zerg virusom. Bil je v zavezništvu s Konfederacijami in ustvaril svojo vojsko plačancev. Jim Raynor in Taldarin, po naročilu Artanisa, pojdita k Alexu Stukovu, da mu pomagata ponovno pridobiti človeški videz. Heroji rešijo Stukovo, vstopijo v skrivni serum in služijo s Brauksisom.
Vendar pa zdravilna zelišča niso popolnoma preprečila Alekseju mutacije in vse je bilo le zapleteno.

Življenje po smrti

Po odhodu Stukove iz Brauksisa njegova nadaljnja usoda ni znana. Vendar se spet pojavi na obzorju in pomaga kraljici Roy Sara KerriganZnebite se dr. Naruda, ki je Duran. Hkrati so uničili njegov tajni laboratorij, ki je izvajal poskuse na prehodu zergov in protossov.

Zmožnosti

Alex Stukatov je eden ključnih likov v vesolju StarCrafta. Ima svoje značilnosti in značilnosti. Na koncu igre sodi v del zergov. Zato se kot vrsta oklepa uporablja Zorgova lupina. Glavno orožje značaja je koroziven strel. V njem je korozivna eksplozija, ki prizadene nasprotnika in poškoduje 200 enot. Ima svojo avro, v mejah katere zavezniške enote obnovijo zdravje. Ker je okužena z zerg virusom, vendar ni izgubila zavesti, lahko povzroči 4 pokvarjene enote za 30 sekund. Nekatere misije imajo možnost, da ponovno oživijo.

Sorodne publikacije