Skullgirls: Znaki so dobri in antagonisti

Skullgirls - nenavadna ali bolj nenavadna igra, plod sodelovanja Konami in Autumn Games. To je tipična bojna igra, kjer se dekleta borijo z nekoliko pretesnim videzom za posedovanje Skull Hearta - artefakt neprimerljive moči. Glavni čip te igre je seveda bojevnik. Vsi prihajajo iz japonskega animeja. Združuje jih zgolj razuzdan stil v oblačilih: sestra in nuna ter druge pustunke. Ostalo je edinstvena junakinja in zlobna dama z lastno zgodovino in veščinami. Torej, o posameznih znakih Skullgirls v podrobnostih.

Double

Double - bitje, ki lahko spremeni svoj videz. Deluje na treh svetovnih boginjih Skullgirls. Poskrbite, da srčna lobanja doseže tistega, ki potrebuje in se bojuje po dogodkih po volji njihovih šefov. V novih različicah se pojavljajo Agathine nune. Postal je znan kot Double, tako da lahko najdete to ime v mnogih virih. Pogosto se to dogaja v Katedrali Trojice, kjer se opravlja storitev. Dvojica je doživela številne spremembe v videzu za ves čas obstoja: nekoč je bila značilnost igre Skullgirls, katere videz je bil mešanica delov drugih likov.


Ta junakinja je skrivnostni bojevnik, v katerem ni niti slabe niti dobre spodbude. Neomajna in mirna. Ampak včasih jo je mogoče videti v jezi in napadih sovraštva. Sposoben biti v obliki drugih znakov, bitij in predmetov. Pametno jo uporablja v bitki in zmede nasprotnika. Vendar pa ji nekatere veščine niso na voljo.

Valentine

Zgodba o Valentinovem liku Skullgirls, ki zelo spominja na eno od junakinjvesolje je prebivališče zla. Preskoči to analogijo je preprosto nemogoče. Stalni tekmec v skoraj vsaki zgodovini. "Valentine" je skrivno ime, pravi - Valery. Je odprta strast za alkohol, meso, kače, čokolado, znanost, šah in nekatere druge slabosti življenja. Sovraži kulinariko, slabosti in odvečne dobre manire. Valerie ali Valentine je zelo zaprta osebnost, katere identiteta in zgodovina je znana zelo malo. Morda se nikoli ne izkaže, zakaj je tako kruta in brezsrčna: ubija, ne da bi utripala oči. Veliko njegovih dejanj se obravnava kot poskus, včasih pa bo takšna Miss Forchun.


Slog bitke je hladnokrvni ninja. V boju ima dobre akrobatske sposobnosti in posedovanje medicinskih pripomočkov. Najbolj ubijalsko orožje Valentina bo kirurška žaga, vendar bo s pomočjo shurikensov, brizg in skalpelov povzročila veliko škode. Po analogiji z bivališčem zla ima nadčloveške sposobnosti, ki jih je Valentine prejel s poskusi. V bitki hitro udari in strukturiran, vendar ne povzročajo veliko škode. Tehnika temelji na uporabi kombiniranih napadov.

Painville

Sodeč po sliki, lik Skullgirls Painville izgleda nekoliko moško, kljub temu, da je bila v preteklosti neobičajnega učenca Carol. Toda vse se je spremenilo, po ugrabitvi Valentina in uvedbi parazitov pošasti Gae Bolga in Buer Drive. Ta bitja so popolnoma spremenila svoje bistvo.
Matrica Gae Bolga ureja Painville z Wolverine sposobnostmi. Kobilice iz telesa, regeneracija. Resnično, spolzkost. Buer Drive - propeler na hrbtu, s katerimlahko storite brutalna ubijanja in celo letite. Zahvaljujoč Brain Drain'a, podjetju, ki je eksperimentiralo s tem likom Skullgirls, Painville izgleda kot nenadzorovana pošast, le občasno se spominja, da je preprosta deklica Carol. Hrani jezo, s katero postanejo napadi bolj trdi in lahko povzročijo več škode. To je zelo močan značaj, če se navadite na njegove sposobnosti in razumete, kako jih upravljati.

Miss Fortune

Miss Fortune ali Ms. Fortune, ali Nadia Fortuna - edina preživela iz skupine Fish Bone. Živi v areni Little Ensmaut in se namerava maščevati. V vesolju je Skullgirls latinskoameriški lik. Kdaj je uspelo, vendar je izgubila to sposobnost. Rada se spozna s slogom Robina Hooda, čipov, golfa. Tako kot katera koli mačka, Miss Fortune odlično upravlja svoje hitro telo, ima deset ostrih krempljev, devet življenj in osem čutov. Ko je v preteklosti pogoltnil močan predmet Life Gem, ki je zdaj sposoben preživeti brez glave in nositi najtežje rane. V bitki pri Nadia Fortuna oster borec, glavno orožje, ki - hitre napade in ločitev glave. Toda igranje za to privlači le "na papirju", ker se tudi glava zlomi in daje nevšečnosti.

Podružnica

Podružnica ima najbolj dramatično biografijo. Znak Skullgirls je enkrat izgubil spomin in se zbudil z drugo osebo na hrbtu. Namen iskanja Srca-lobanje je vrniti spomin in njegovo preteklost. Obstaja predpostavka, da je ona vnuk Lorenza de Medici. V krogu razvijalcev je veja imenovana "glavni lik", saj je postala prvi znak v demo različici,dobil na naslovnice iger, in prav tako igral pomembno vlogo na parceli.
Podružnica in parazit Samson skupaj vplivata na slog bitke junaka. Čeprav je Samson odgovoren za preoblikovanje okončin in edinstvenih številk, ne bi bil mogoč brez pripadnosti podružnice. Na splošno je podružnica Samson tekmovalni junak. Pravzaprav je dobra, občutljiva deklica, ki lahko ubije s svojimi lasmi.

Parasoule

Parasoule - rdečelaska beastie, sestra Amberla in dedno kraljestvo Canopy. Njeno orožje je pištola Lüger P08 in živahni Kryg dežnik. Parasoule je strog, vendar pošten voditelj. Od otroštva se je pripravljala na zapuščino papeža, pripravljala ga je kot bojevnika in ne na klerikalne podgane. Zdaj pravi malo in veliko dela. V naravi je Parasouul previden in nepopustljiv, vendar je vredno, da se dotakne njene družine, da se spremeni v jezno pošast, ki se odmika od vseh poti.
Kot vsak dober vodja, ta lik Skullgirl raje taktično bitko obupanih brazgotin na vseh straneh. V njenem gibanju ni nič odveč: samo točkasti napadi. Pomoč bodo borci vojske črnih belcev, ki bodo vedno pokrivali hrbet in celo žrtvovali svoje življenje.

Sorodne publikacije