Jeklena alkimistična igra za pc in konzole

"All-metal alkimist" je mojstrovina japonskih stripov. Izvedenih je bilo več animiranih prilagoditev. Poleg tega je igra "Steel Alchemist". V njej se junaške kulture upirajo homunkulam in se borijo z zlom. Obstajajo tudi testne igre za poznavanje mange in risanke.

Popolna 3D različica

Fullmetal Alchemist: Curse of the Crimson Elixir PC je esej, v katerem se bratje Alphonse in Edward Elrick borijo z ustvarjalci filozofskega kamna. Poleg tega zahrbtni homuncleji na vsak način preprečujejo herojem, da bi se nasprotovali zlu. Akcija igre "Alkimist" se začne v Lioreju, kjer se soočajo s kultom poletja. V vseh naseljih ljudje začnejo izginjati in bratje motivirajo, da gredo na potovanje v iskanju vzroka za izginotje. Prvotno je to delo izšlo na konzoli Play Station 2 leta 2006. Že sedem let je bila igra Alchemist prilagojena osebnim računalnikom. Za začetek potrebujete operacijski sistem Windows 7 in novejši. Za popolno delovanje igre potrebujete 2 gigabajta RAM-a in 512 megabajtov grafične kartice. Prav tako morate v računalnik namestiti 5 GB prostega prostora na disku.


Prilagoditev iger v brskalniku

Za izvajanje aplikacij ni nujno, da imate produktivni računalnik. Igra Alchemist je v brskalniku. Med številnimi možnostmi je treba paziti na naslednje:
 • "Državni alkimični izpit". Ta aplikacija je primerna za ljudi, ki so gledali risanke ali branje mange. Če želite vedeti odgovore igre "Alkimist", se morate naučiti glavnih likov in ključnih dogodkov. Osnovna vprašanja so imenain starost bratov. Starejši brat se imenuje Edward in mlajši Alphonse.
 • "Alkimistično jeklo: vzpon". To je 2D platformer, kjer mora protagonist premagati ovire in se premikati proti reševanju sveta. Njemu se upirajo homuncles in bodljikav trnje. Poleg tega mora igralec skočiti skozi premikajoče se platforme.
 • "Jeklo in ogenj". V tej prilagoditvi igre "Alkimist" so opažene značilnosti RPG strategije. "Steel in ogenj" bo zanimiv za MMO igralce. In v njem je bila zgodba posodobljena in junaki se morajo soočiti z novimi zločinci. Glavna značilnost tega je novost, saj se niso pojavili v mangi in risanki različice dela.
 • Aplikacijo lahko predvajate v brskalniku iz katerega koli računalnika. Ni pomembno, kateri RAM, procesor in grafična kartica so nameščeni na njej. Poleg teh prednosti, se lahko v brskalniku igre ljubitelji naučijo nekaj novega iz sveta alkemije.

  Alkimisti: Bratstvo krvi

  Ta program je Square Enix razvil leta 2010 kot nadaljevanje druge risarske sezone. Igra "Alkemičar" je izjemna za posodobljeno zgodbo. Glavni junaki s svojo punco morajo rešiti skrivnost filozofskega kamna. Vendar pa ni vse tako enostavno, ker se bo na poti srečalo več sto nasprotnikov. Vsi imajo edinstvene sposobnosti: regeneracijo, nevidnost, visoko hitrost gibanja itd. Obstajajo prizori, ki so bili posneti posebej za "Bratstvo krvi" v igri. To bo zanimivo za stare ljubitelje risank. Navsezadnje razkrivajo nove podrobnosti o izginotju brataElrikov

  Bojne igre za alkimiste

  Najsvetlejši predstavnik aplikacij v tem žanru je Senaka za Takusteshi Mono. To igro je mogoče izvesti samo na Play Stationu. Ima dve ekipi igralcev, ki si nasprotujeta. Ekipa mora zmagati v nasprotnikovem boju z uporabo alkimije in strelnega orožja. In tudi veliko je odvisno od izbire stavkovnih kombinacij. Če ima oseba malo razumevanja o upravljanju, se lahko bori s prijatelji ali prijateljem na igralnih palicah. Poleg tega je bila igra dodana edinstvenim nasprotnikom, ki se niso pojavili v risanki in mangu.

  Sorodne publikacije