Skladišče "Liqui" v Dotiju 2, ki je osvojilo TI7

Dota 2 je računalniška multiplayer igra, ki je bila objavljena 15. avgusta 2015. Razvijalec je Valve. Dota 2 je ustvarjena kot neodvisno nadaljevanje Warcrafta III. V bistvu je, da imata 2 ekipi po 5 igralcev svojo bazo, kjer je treba braniti glavno stavbo. Vsak udeleženec lahko upravlja enega junaka, ima svoje edinstvene sposobnosti. Ekipa uniči glavno strukturo sovražnika, zmaga. Trenutno je "Dot 2" ena največjih kiber-disciplin. Na turnirjih v igri se veliko ekip s svetovno popularnostjo borijo. Eden od njih je Team Liquid. Ta članek vam bo povedal točno o skladišču "Doti 2" - "Liquid".


Team Liquid

Team Liquid team je bil izobražen leta 2012. Prva Liquid ekipa v Doti 2 je nastala 6. decembra 2012. Trenutno je ekipa ena najmočnejših v ameriški regiji. Na turnirju TI3 se je "Likvi" v "Doti 2" uvrstil na 7-8, kar lahko velja za eno najsvetlejših njegovih predstav. Ekipa je osvojila tudi številne zmage. Skladišče "Likvi" v "Doti 2" se je večkrat spremenilo. Leta 2014 se je igralec DeMoN pridružil likvidni ekipi, ki je postal nov zamah za ekipo. Takrat je ekipa uspela zavzeti 9-10 mest na letnem turnirju TI4. Po zaključku tekmovanja se je ekipa odpravila po svetu. Pogosto klub uporablja takšne taktike in vrhove, ki ne morejo priti do nasprotnikov v glavi. "Tekočine" lahko igrajo agresivno, napadajo nasprotnike na poljubni priložnosti, lahko tudiBodite pozorni na igro, držite se vsakega od vaših stolpov in hitro pridobite premoč nad nasprotnikom. Vsi igralci imajo veliko število znakov. Tako nasprotniki slednjih ne vedo, kateri udeleženec bo uporabil ta ali tisti značaj.

Oživitev ekipe

9. oktobra 2015, ko se je slavni profesionalni igralec KuroKy pridružil ekipi "Dikti 2" v ekipi "Liqui", je ekipa dosegla 2. mesto na The Shanghai Major 2016. Vendar pa ni bilo mogoče doseči velikega uspeha v skupini TI6. Sezona 2016-2017 je bila za ekipo zelo zahtevna. Izčrpavajoči treningi in kohezivnost ekipe so prinesli sadove. "Liquardo" je zmagal na treh velikih turnirjih in osvojil srca svojih navijačev. Na žalost, noben major ni uspel. Glavni dosežek ekipe v letu 2017 je bila dolgo pričakovana in zmagoslavna zmaga na TI7.

Team Liquid zmaga na TI7

Po neposrednem povabilu na svetovni turnir TI7 je ekipa takoj pokazala svojo težo in osvojila 13 od 16 tekem. Po porazu IG, so igralci "Liqui" odleteli v končnico. V spodnji vrstici "Tekočine" so premagale vse ekipe in dobile priložnost, da se v finalu borijo z ekipo Newbee. Zaželeno je, da se poklonite poveljniku ekipe za izbiro prave strategije in akcijskega načrta v kritični situaciji. Med turnirjem se KuroKy ni panicaril in udeležencem dal jasne nasvete glede na njihove izkušnje. Stava za agresivno igro je igrala ekipo v prid. "Liquida", ki je izkoristila začetno fazo, je zlomila dve strani in prisilila sovražno ekipo, da se predaprva igra Druga tekma ni bila tako lahka za "Liqui". Kitajci so hitro izkoristili vse parametre, vendar "tekočine" niso padle z rok, v kratkem času so popolnoma zmanjšale sovražnikovo prednost na nič in osvojile drugo karto.
Zadnja kartica ni bila nič manj ostra. Kitajska ekipa ni pričakovala, da bi se "Liquida" toliko držala in se ne bi odrekla svojim stolpom. Newbeejeva taktika se ni povsem upravičila. Ko je dobil agis, je "Liquid" takoj šel v boj z nasprotnikom in zmagal. Spretnosti in izkušnje ekipnih igralcev niso padle in ekipa je zmagala s 3-0. Nagrada kolektiva je znašala 108 milijonov

Trenutna ekipa likvidne ekipe v Doti 2KapinanKuroKy Koro Salekhi Tahasomi

27)
IgralecMiracle Amer al BarkawiGH Marun MergeIgralecMinD_ContRoL Ivan BoryslavovIgralec


)
MATUMBAMAN Lasse Urpalainen

Trenutno so po mnenju navijačev to najboljša sestava ekipe. Morda bo kmalu spremenjen, tako da bomo z veseljem gledali bodočo ekipo in njene udeležence.

Sorodne publikacije