Šifre za Simčke 4 za potrebe: kako se prijaviti

Igra "Sims 4" je nadaljevanje resnično kultne serije iger. Temelji na potrebah likov. Vendar pa uresničevanje njihovih želja, sanj traja veliko časa, ker želite prenesti kariero in hoditi celo noč. Vendar pa lik želi spati, jesti, se mora tuširati in komunicirati s prijatelji. Ali obstaja šifro za potrebe Sims 4? Seveda obstaja. Vendar pa morate vedeti, kako jih uporabljati v igri. To naredite tako, da združite nekaj bližnjic na tipkovnici.


Kako pokličete kodno polje. Vnesite ukaz

Za vnos nekaterih kod za igro Sims 4 morate poklicati posebno okno. Predstavlja majhno črto, v kateri je potrebno zamašiti besedilo kode. Nahaja se na vrhu zaslona, ​​na levi strani. Če želite poklicati ta ukaz, morate pritisniti tri tipke hkrati, in sicer "Shift", "Controller" in "C". To dejanje bo imelo za posledico zgornji vnos polja za kodo. Kaj moram v tem primeru vložiti? Cheat koda za potrebe Sims 4 je naslednja v angleščini: testingcheats true. Vendar pa ta primer ne bo izpolnjen.

Kako aktivirati vneseno kodo?

Po vnosu te goljufije ne pride do sprememb. Vendar pa bo uporabnik lahko upravljal veliko novih stvari. Koda za povečanje potreb "Sims 4" je torej veljavna, ko kliknete na znak. Na voljo bo več novih ikon, s katerimi lahko sodelujete. Morate izbrati graf z imenom "goljufija za potrebe". Potem se ime nadaljuje, zdaj je potrebno "izklopiti slabljenje". VV tem primeru bo lik vedno zaslon, veselo in samo srečno, in uporabnik lahko igra v svojem užitku.


Kako osrečiti vse znake na spletnem mestu?

Kaj je bolj zanimiva goljufija za "Sims 4" za potrebe? To pomaga hkrati, da bi zadovoljili vse znake, ki živijo na določenem mestu. Če želite to narediti, pritisnite gumb Shift in nato kliknite na nabiralnik, ki se nahaja na spletnem mestu. Zdaj izberite "potrebe po spremembah". Tako lahko z veseljem imate celo družino naenkrat. Če želite kodo onemogočiti, lahko to storite na podoben način.

Dodatne funkcije kode

Kaj še lahko goljufija za potrebe Sims 4? Na primer, spremenite znak. Pri interakciji z junakom obstaja priložnost, da spremenimo družino. To pomeni, da lahko obleko gor, poberem frizuro, in dodatki. Žal spreminjanje videza ne bo delovalo. To je primerno, če na delu znaka ni ogledala. Tudi znak lahko osrečite. Kot pri uporabi "potreb po maksimalni" goljufiji v kodi "Sims 4", bo lestvica razpoloženja znaka obarvana zeleno. Vendar pa ne bo tako stalna: s spremembo razpoloženja se bo zmanjšala in potrebe. Vendar pa bo to odlična rešitev za tiste, ki nimajo časa za hranjenje in pranje družine, vendar ne želi popolnoma izklopiti muhavosti značaja.
Igra "Sims 4" ima veliko število navijačev. Osnova igre je, da izpolnimo potrebe junakov, vendar se hitro naveliča. Če se igralec želi izogniti tej dolžnosti, lahko uporabi šifroza potrebe Sims 4.

Sorodne publikacije