Redki viri v Falloutu 4. Aluminum: Kako in kje najti koristne nasvete in šifre

V svetu, ki je preživel jedrsko vojno, je zelo težko najti potrebne vire. In v post-apokaliptični Bostonski igralci bodo morali soočiti s pomanjkanjem materiala, in da bi našli, da bo moral potovati vzdolž Fallout 4. Alumina ni tako redka vir, vendar je potrebno za ustvarjanje in izboljšanje večine vrst orožja, oklep, in tudi nujno pri gradnji naselij. Torej v svojem iskanju ne boste porabili niti ene ure igre. V tem pripomočku vam bomo povedali, kje najti material, ki je potreben za prehod Fallout 4.


Kje je aluminij?

Gnezdo bo zagotovilo številne možnosti za pridobivanje tega vira svojim raziskovalcem. Najlažji, vendar ne zelo donosen način, da bi dobili aluminij - je nakup v trgovinah trgovcev. Stranko tega vira 50 kosov lahko kupite pri trgovcu Arturo Rodriguez, ki ga najdete na trgih Diamond Cityja. Ne pozabite na zalogo pokrovov pred odhodom na to, ker vam ta nakup ne bo stalo.
Še en trgovec, ki vam z veseljem proda veliko aluminija v višini 25 kosov, je Rufus Rubins. Najdete ga na lokaciji "Soseska". Poleg tega lahko odpadke, ki vsebujejo ta vir, kupite pri vsakem potujočem trgovcu, ki ga najdete v kateremkoli kotu meglice. Ker pa trgovci pogosto posodabljajo svoje izdelke, bo nakup dokončanega aluminija precej redek dogodek, ki ne ustreza vašim potrebam v tem materialu. RazenTo je dokaj drag postopek, ki zahteva veliko pokrovov.


Razčlenitev trzaja

Veliko bolj donosno je kupiti kakršen koli nesklad, ki vsebuje ta dragocen vir igre Fallout 4. Aluminij je mogoče dobiti iz naslednjih stvari:
 • Aluminijasti kanister
  .
 • Aluminijasta pločevinka
  .
 • Pokrov na hladilnem krogu
  .
 • Pladenj

  .

 • Običajna budilka in "Buddymaster"
  .
 • Pladenj za orodje
  .
 • Obrazec za pecivo
  .
 • Pidfarnik
  .
 • Pisalni stroj Carlisle
  .
 • Maska za industrijsko olje
  .
 • V oklepajih na tem seznamu je navedena količina aluminija, ki jo boste prejeli od enega subjekta. To ni mogoče samo kupiti. Ogromno število vseh teh stvari je razpršenih po vseh koncih Fallouta 4. Aluminium je mogoče najti, če ne zdrsnete in obiščete spletno stran, ki je najbolj bogata z viri.

  Kje iskati material?

  V igri je več področij, kjer bi morali poiskati ta material. Najprej lahko najdete veliko misplacing v bližini soseski "Good Neighborhood" - eden od najbolj priljubljenih v igri Fallout 4. Poišči aluminija v velikih količinah lahko in v delavnici montažnih avtomobilov "Korvega". Ta kraj se nahaja na jugu Lexingtona. Prosimo, upoštevajte, da je v vas borba z raiderji in divjimi rožami. Zato viri ne bodo tako preprosti. Za potovanje na to lokacijo, lahko vzamete okoli sto pločevink, med razčlenjevanjem podarite dva dela aluminija. Poleg tega je na tem področju še veliko drugih koristnih stvari.

  Kraj "Ribe"

  ToTemeljito razredčen z aluminijem, je vredno obiskati tovarno rib "Mehrak". Preden se odpravite na to lokacijo, si oblecite oklep in se oborožite, ker se morate tu soočiti z neprijaznimi stenti. Prav tako bo nepogrešljivo, da sprostimo prostor v inventarju in s seboj pripeljemo vsakega partnerja, ki bo pomagal ne samo v bitki, ampak bo prevzel tudi del tovora. To vam bo olajšalo prehod na to lokacijo Fallout 4. Aluminij je tu preveč.

  Kako priti do kraja, ne mudi se vstopiti - na streho stavbe lahko dobite dober karabin z optičnim vidikom. Zgornja nadstropja lokacije niso nujno za iskanje, imajo nekaj koristnih stvari. Zainteresirani smo za kletno zgradbo, ker tukaj obsegajo velike količine odpadkov aluminij. Toda ne bo lahko vzeti, saj bo Shinto napadel brez postanka. Torej, preden zberete stvari, je najbolje, da počistite lokacijo. Izlet v tovarno rib vam bo prinesel okoli sto aluminijastih pločevink in 84 pladnjev, kar je precej velik ulov, ki vam bo zagotovil ta vir za dolgo časa. Poleg tega boste na trupelih enega od nasprotnikov našli odlično raketo s povečanimi izgubami za nasprotnike s popolnim zdravjem.

  Fallout 4: Code on Aluminium

  Seveda, večina igralcev ne želi uporabljati goljufivih načinov za pridobitev enega ali drugega vira v igri. Konec koncev, če se ne ustaviš, je precej nepošteno. Vendar pa obstajajo situacije, v katerih brez takšnih metod ne more storiti. Na primer, raziskali ste ves prazen prostor vzdolž in čez in vzeli vse iz lokacij, vendar se pomanjkanje aluminija nadaljujepokvaril si igro. V tem primeru se lahko s pomočjo bralca o tem materialu znebite lakote zaradi virov. V ta namen aktivirajte vrstico ukazne mize.
  To lahko storite s tipko "~". Zdaj v odprtem oknu morate zapisati ukaz: player.additem (koda) (številka). Med vnosom ne zavračajte oklepajev. Aluminij ID - 0006907A. Če potrebujete 50 kosov tega vira, vnesite ukazno vrstico: player.additem 0006907A 50 in nato pojdite iz konzole in preverite inventar, v katerem boste našli novo serijo tega vira. Na tako enostaven način se lahko znebite pomanjkanja materiala, glavna stvar je poznati kodo objekta in ga vnesti v konzolo.

  Sorodne publikacije