Kako uporabljati Sims 4 goljufije za potrebe?

Serija Sims je postala ena najuspešnejših v zgodovini računalniških iger, saj je primerna za vse uporabnike vseh spolov katere koli starosti in socialnega statusa. In to pomeni, da so fan klubi le ogromni. Toda kaj točno privlači ljudi v tej igri? Dejstvo je, da dobite popoln nadzor nad svojim značajem (ki ga sami ustvarite sami), zaradi česar lahko uredite njegovo življenje, uredite njegovo hišo, se seznanite z drugimi liki, pojdite na delo, se dogovorite za počitnice in delate veliko drugih zanimivih stvari. Vendar pa imajo mnogi igralci težave s potrebami četrtega dela igre, zaradi česar iščejo goljufije na "Sims 4" za potrebe. Na srečo vse ni tako težko, tako da lahko preprosto preberete ta članek in hitro se boste spoprijeli z vsemi težavami. Chit on Sims 4 lahko hitro in učinkovito uporabite za vaše potrebe, tako da ne boste imeli težav.


Kaj je narobe s potrebami?

Preden se naučite brati "Sims 4" za potrebe (koda, mimogrede, izgleda malo drugače kot si lahko predstavljate), morate ugotoviti, v čem je problem. Torej, imate značaj, ki je sposoben veliko. Ker pa je to simulator življenja, se vaš lik utrudi, začne jesti, spati, se zabavati, spopasti se s potrebo in tako naprej. Vse to je pod nadzorom potreb vašega značaja. Imate šestPosamezne lestvice, ki se postopoma zmanjšujejo, in če se katera od njih zniža na minimum, imate lahko resne težave. V skladu s tem morate nenehno poskrbeti za potrebe svojega lika, kar ni tako enostavno, in morate se omejiti. Zato mnogi igralci iščejo goljufijo za potrebe Sims 4. Čas je, da ugotovite, kako izklopite te neprijetne in napete lestvice.


Vključitev razvijalskega načina

Obstajajo ljudje, ki napačno verjamejo, da so goljufije na Sims 4 za potrebe uvedene na enak način kot v večini računalniških iger. Torej, v "Sims" obstaja več goljufije, ki so vneseni preprosto v konzoli, na primer, goljufija za denar. Če želite nadzorovati potrebe svojega značaja, potem morate iti še korak dlje. Gre za vklop načina za razvijalce. Torej, najprej morate poklicati konzolo: za to morate uporabiti kombinacijo Ctrl, Shift in C. Ko vidite konzolo, boste morali vnesti testne mape, ki so resnične. Z njim lahko aktivirate veliko bolj zanimivih funkcij, ki vam bodo omogočile, da spremenite igro. Kot ste morda uganili, je ena od teh funkcij onemogočanje potreb.

Onemogočanje potreb

Sedaj morate razumeti, da na "Sims 4" ni treba brati standardnih zahtev za obrazec. Toda kaj storiti? Če želite izkoristiti novo pridobljene sposobnosti, morate pritisniti tipko Shift in nato klikniti drugo postavko. Klikni na svoj sima in popolnomav novem meniju izberite element "Cheat code for needs", nato kliknite "Onemogoči slabitev potreb". To je vse, zdaj vaš Sim ne bo več goljufal.

Sorodne publikacije