Warcraft 3: Šifre goljufij in nasveti za podporo

Kot pri vseh starodavnih in legendarnih igrah, so Warcraftove 3 kode v maksimalistični obliki. Igralec prejme veliko ali po lastni presoji določeno količino vira. Samo v primeru te strategije brez goljufij ne more storiti. Nekatere misije so prestrašene zaradi svoje kompleksnosti, zato da bi popolnoma razumeli zgodbo o Arthasu Menetili, je treba uporabiti nepoštene metode boja.

Najzanimivejša gesla

Če želite aktivirati Warcraft 3 kode, samo pritisnite tipko Enter in v oknu za klepet predpišite želeni ukaz. Najprej je vredno omeniti TenthLevelTaurenChieftain s celotnega seznama.
Ta goljufija igra pesem v kampanji istoimenske skupine z imenom "Moč Horde". Za vse ljubitelje Orka in Thralla bo to prijetno presenečenje. Od drugih zanimivih ekip je vredno omeniti dan, noč ali samo določen čas (RiseAndShine, LightsOut, DayLightSavings [čas]). To je izključno v korist uporabnika in ne nosi nobene posebne škode ali koristi.

Chitches, ki vplivajo na igro (prvi del)

Skoraj vse druge Warcraft 3 Zamrznjene kode, ki ne spadajo v prvo kategorijo, neposredno vplivajo na proces prehoda. Razdeljeni so tudi v dve kategoriji. Prva je gesla, ki delno pomagajo igralcu, ne da bi izgubila zanimanje za avanturo in samostojno delovanje. Druga vključuje tiste goljufije, ki igro zmanjšujejo na nič in samo gledate video posnetke, včasih obrnite miško in uživajte v zgodbi.

Prva kategorija ima majhno število ukazov. ZaZačetek je, da se spomnite dveh glavnih - KeyserSoze, LeafitToMe (GreedIsGood jih nadomešča). Poleg njih vnesite numerični opis, ko vnesete, in dobite določeno količino drevesa, zlata ali dveh virov, če izberete tretji ukaz. Ista kategorija bi morala vključevati tudi geslo za prehranjevanje s pripomočki PointBreak in neskončno mano, ki jo uporabljamo za to. Če vas zanima koda Warcraft 3 na ravni, potem se sliši kot domovina. Samo s strani je še vedno potrebno brez prostora za predpisovanje dirke in glave, kjer se želite takoj premakniti. Prav tako je najbolje imeti na zalogi varalko, kot je WarpTen. Gre za fiksno velikost, ki pospešuje gradnjo vseh zgradb in enot v danem času.

Nadaljevanje

V drugi kategoriji Warcraft 3 so kode prikazane z velikim številom. Najprej morate paziti na ekipo WhosYourDaddy. Vključuje Božji način in vsi sovražniki umrejo od enega udarca. Prav tako nihče iz ekipe igralca ne more biti premagan s strani nasprotnikov. V popolnoma izgubljeni bitki lahko preprosto vnesete kodo AllYourBaseAreBelongToUs. Potem boste takoj prešteti zmago, in statistike ne bi smele pokvariti poraz.
Geslo StrengthAndHonor ponastavi isto nalogo. Skupine IseeDeadPeople in SharpAndShiny lahko močno poenostavijo življenje. Prvi v celoti razkriva zemljevid, ki daje informacije o lokaciji sovražnikov in informacije o gibanju sovražnih enot. Drugi takoj sproži vsa izboljšanja. Če se uvedejo, potem bo skupina šla na tri poteze, sovražnikova lokacija pa bo dosežena na najkrajši možni način. Bitka bokratek - z bojevniki, oblečenimi v boljši oklep in lepim orožjem. Warcraft 3 kode imajo drugo smer, vendar nimajo posebne vrednosti za uporabnika.

Sorodne publikacije