Najboljši programi za formatiranje trdih diskov nizke ravni

Večina uporabnikov osebnih računalnikov se že dolgo zaveda načinov za formatiranje trdih diskov s standardnimi orodji Windows, vendar ne morejo niti trajno izbrisati shranjenih podatkov. V tem članku, bomo pogled na nizko stopnjo trdega diska formatiranje programov, ki vam pomaga ne samo odstraniti "junk" ne potrebujete, ampak tudi znebiti malware na medijih. Preden začnete, je vredno dodati, da celoten seznam aplikacij ni vrhunski, vsi izdelki v njej si zaslužijo enako pozornost uporabnikov.

Program # 1: orodje za oblikovanje nizke ravni HDD

To je eden od najpreprostejših in najbolj primitivnih programov za nizko raven formatiranja trdega diska WD in vseh flash pogonov. Preden začnete oblikovati, boste morali ugotoviti, s čim natančno bo ta aplikacija sodelovala. Nato lahko s preklopom med zavihki izberete polno ali hitro oblikovanje.


HDD Low se razlikuje od drugih analogov tako, da podpira veliko število formatov pomnilniških kartic. Poleg tega lahko preprosto delate z mediji, kot so HDD in SSD, v katerem koli priročnem vmesniku za vas. Vse zgoraj navedeno je vredno dodati, da je ta pripomoček podprt na vseh operacijskih sistemih, kot so Windows, Linux ali MacOS. Ta programska oprema je slaba le pri nizki hitrosti obdelave podatkov, ki ne presega 50 megabajtov na sekundo. Vendar pa je večnamenskost in kakovostObdelava globokih medijskih oddelkov naredi HDD Low odličen program za oblikovanje nizkih nivojev trdih diskov.

Program št. 2: JetFlash

Transcend je uvedel zelo preprost in razumljiv program za oblikovanje nizkega nivoja trdega diska. Ta programska oprema ne omogoča le brisanja podatkov na globokem nivoju, temveč tudi njihovo obnavljanje. JetFlash je odlična izbira za uporabnike USB naprav iz Transcenda in naprav iz ADATA.


Z zagonom te aplikacije lahko vidite nekaj gumbov: prvi je potreben za začetek, drugi pa za izhod iz programa. Majhno število podprtih naprav je ena od glavnih slabosti tega programa za oblikovanje trdega diska na nizki ravni. Pomanjkanje rusifikacije je mogoče zapisati v slabosti pripomočka, saj je zelo uporaben. Če povzamemo, lahko rečemo, da če imate precej veliko opreme iz podjetij, kot sta ADATA in Transcend, vam bo JetFlash v veliko pomoč pri čiščenju sistema iz nepotrebnih podatkov.

Program št. 3: HP Drive Key

Kot prejšnji vlagatelj je ta program zelo preprost in enostaven za uporabo, vendar za razliko od JetFlasha podpira veliko število naprav USB. HP Drive deluje dobro z datotečnimi sistemi, kot so FAT, FAT32 in NTFS. Glavni "čip" tega programa je za oblikovanje nizkega nivoja vmesnika trdega diska. Vsa dela te programske opreme so zaprta v eno okno, iz katerega vam ni treba iti ven, da bi končali delo z napravo.
Glavne pomanjkljivosti tega pripomočka so neuspešno odpravljanje sistemskih napak in podpora diskov HDD /SSD. HP Drive je vsestranski disk z nizko stopnjo oblikovanja, ki bo odlična izbira za uporabnike, ki imajo raje USB pomnilnik.

Program št. 4: particija MiniTool

V primerjavi s prejšnjimi programi za nizko raven formatiranja trdih diskov je Minitool particija bolj relevantna in vsestranska. To je posledica dejstva, da je opremljen z velikim številom različnih funkcij za delo s trdimi diski. Glavni poudarek MiniTool Partition je zmožnost prenosa operacijskega sistema z ene naprave na drugo. Poleg tega je "mojster" vračanja izgubljenih podatkov. S pomočjo vizualnega panela in grafičnega menija lahko uporabnik brez težav opravi vse potrebne operacije. Na žalost, v tej vlogi ni podpore za ruski jezik, vendar v prostranstvih interneta lahko najdete precej dobre možnosti lokalizacije. MiniTool Partition je dokaj strokovni program za oblikovanje nizkih ravni trdega diska, flash pogon, ki je nedvomno vodilna v spletnih iskalnih poizvedbah. Ta programska oprema bo v veliki meri obravnavala vaše poizvedbe, vendar ne pozabite, da je ta aplikacija razdeljena v plačani obliki. Vendar pa razvijalci omogočajo, da se seznanijo s tem programom brezplačno v teku sojenja 30 dni.

Zaključek

V tem članku smo se seznanili z različnimi programi za oblikovanje na nizki ravni, kar je nedvomno vredno pozornosti.uporabniki osebnih računalnikov. Vse zgoraj opisane pripomočke so vsekakor zmožne pomagati odstraniti nepotrebne podatke na različnih napravah, nekatere od njih so celo zmožne prenesti OS na druge naprave. Upamo, da boste lahko prevzeli izdelek, ki ga potrebujete za kakovostno zamenjavo vgrajenega sistema za oblikovanje programske opreme Windows.

Sorodne publikacije