Kako pravilno Flashtool firmware?

Vsak bralec pametnega telefona je zasnovan za promocijo. Za to obstaja veliko razlogov. Ampak, če narediš malo sistemske naprave in razumeš, kaj je Flashtool, kako utrjevati telefon, ne bo vprašanj.

Reflow

Za tiste, ki ne razumejo, o čem govorijo, je treba podrobneje razložiti. In začeti malo od daleč. Težko je videti, koliko različic firmware za pametne telefone se je začelo pojavljati, vendar pravijo, da jih aktivno distribuirajo od izdaje kitajskih telefonov.To je posledica dejstva, da se modeli iz Kitajske ne razlikujejo vedno v idealnem sistemu. Kar morda ni dovolj, nasprotno, veliko. Nova različica firmware ga lahko popravi. Kaj je to? To je osnovni del telefonskega sistema, ki upravlja vse funkcije stroja. Utility Flashtool - kako z njo ponovno napisati napravo? Na to vprašanje bomo odgovorili malo kasneje. Pomaga posodobiti celoten nabor programske opreme. Ne pozabite, da je zamenjava strojne programske opreme neodvisna zadeva in ni vedno varna, ker lahko krši programsko komponento telefona.

Zakaj?

Če se še vedno odločite za tako nelagodno in odgovorno poslovanje, imate za to resne razloge. Čeprav ste morda samo eksperimentator, ki želi v svojo napravo pripeljati nekaj novega. Kot ste uganili, da ugotovite, kako vdelana programska oprema vašega telefona z Flashtoolom, se morate odločiti, kaj pričakujete od posodobitev. Včasih pride do takšne potrebe, kerda vam ni všeč niz vdelane programske opreme, ki samo zavzame mesto na telefonu, vendar ne prinaša nobenih koristi. Odstranjevanje, kot veste, takšnih pripomočkov ni enostavno. Če se jih želite znebiti, morate osvežiti sistem.Morda ste na vašem internetnem telefonu videli pametno lupino za vaš pametni telefon in želite spremeniti svoje dolgočasne in nejasne na svetlem in spektakularnem. V tem primeru boste morali tudi nadgraditi. Eden od glavnih razlogov lahko imenujemo napake v programski opremi. Včasih zloraba naprave povzroči nepopravljive napake. Če se želite znebiti njih in hroščev, morate uporabiti ta proces.

Nevarnost

Kako vdelano programsko opremo s pametnim telefonom? Dejansko je ta proces preprost, vendar ga je treba obravnavati z vso potrebno skrbnostjo. Dejstvo je, da če se nekje moti, se lahko naprava spremeni v "opeko". Seveda se ta problem lahko popravi, vendar doma ni vedno uspešen. Prav tako je verjetno, da ste prenesli nizko kakovostno programsko opremo. Na žalost jih je preveč, še posebej, če model telefona ni zelo priljubljen. Potem se lahko vkrcate na kitajsko različico, polno oglaševanja. Lahko se srečaš in samo virusno različico. Najbolje je, da preberete preglede na forumih in na splošno poskusite 4PDA srečo. Kako bliskati s Flashtoolom, vsi tukaj in vsi. Poleg tega se vsa trenutna vprašanja hitro odzivajo in poskušajo rešiti vaše težave.

Prenosi

Najprej morate prenesti Flashtool. Izkazalo se je, da je težko narediti.Bolje je, da obiščete forum 4PDA in tukaj najdete pravo možnost. Pozorno preberite opis programov. Na primer, obstajajo različice, ki so zasnovane za določene modele. In tudi če je zapisano, da lahko posnamete Sony Z3 Compact preko Flashtoola, to ne pomeni, da Sony Compact Z1 podpira tudi ta pripomoček.

Vendar pa forum 4PDA podrobno opisuje vse različice in različice. Obstaja nekaj posodobitev, ki lahko dodajo nove modele na seznam podprtih. Prav tako obstajajo posebna navodila za ta račun, če imate težave s prenosom vdelane programske opreme.

Izbira vdelane programske opreme

Tudi v tem primeru gre malo težje kot se zdi. Poleg varnostnih vprašanj lahko pride do težav z obliko. Tukaj morate natančno prebrati in preučiti možnosti, ki so na voljo za vaš model. Forumi imajo tudi opis za vsako firmware, tako da ni težav s skrbnim branjem. Mimogrede, SP FlashTool (kako ponarediti telefon, bomo izvedeli več) je nekoliko drugačna od klasične različice pripomočka. Namenjen je tudi za reflow, vendar deluje samo z napravami, ki temeljijo na MTK. To je treba upoštevati in preveriti s tehničnimi značilnostmi stroja.

Priprava

Za branje sistema običajno morate upoštevati nekatere smernice, da bi izključili najpogostejše napake in napake. Na primer, telefon je treba polniti vsaj polovico, in bolje - za vse 100%.
Preveriti morate povezavo naprave z računalnikom. Računalnik morda ne bo videl naprave zaradi zastarelih gonilnikov, morda je kabel poškodovan. Vse to je takoj zaželenopreverite Zaželeno je tudi, da varnostno kopirate in ponastavite vse nastavitve na tovarno. Prav tako ne pozabite, da bo vsak tak ukrep povzročil jamstvo, da bo vaša naprava odstranjena, in da bodo vsa dejanja izvedena na lastno odgovornost in tveganje.

Namestitev

Kako vdelano programsko opremo s telefonom z bliskavico? Če ste pripravili vse, kar potrebujete za namestitev, prenesite vdelano programsko opremo in izvlecite arhiv. Nato lahko zaženete sam program in podate pot do datoteke vdelane programske opreme. Če želite to narediti, kliknite Scatter Loading in na seznamu izberite "Scatter File".
Zdaj v pripomočku odstranite kljukico v vrstici Preloader in kliknite Download. In šele potem lahko pametni telefon priključite na računalnik. Da bi razumeli, se je proces sam začel, lahko si ogledate zaslon naprave. Ponavadi se začnejo pojavljati črte. Če ni prišlo do reakcije, računalnik ne vidi naprave. Po zaključku postopka prenosa boste videli rumeno črto in nato zeleni obroč. To pomeni, da je utripanje uspešno, pametni telefon lahko odklopite iz računalnika in zaprite pripomoček. Zdaj lahko vklopite napravo. Prvi zagon lahko traja do 10 minut, zato se ne bojte takoj.

Druge možnosti

Kako ustanoviti Lenovo s programom Flashtool? Na splošno je postopek z vsako različico tega pripomočka enak. Včasih se na koncu namesto zelenega kroga zdi, da je kljukica itd. Toda ponovno utripanje je mogoče brez pripomočkov. To storite tako, da uporabite spremenjeno obnovitev.
To je še ena možnost, ki se vam zdi lažja. Na internetu najdemo potrebno firmware in arhiv je prenosljiv v korenino microSD.Ne pozabite ga razpakirati. Zdaj pokličite obnovitveni meni. Odvisno od modela naprave lahko to naredite na več načinov. Običajno se pritisne gumb za vklop in zmanjša glasnost. Vendar je bolje poiskati kombinacijo posebej za vaš model. Obstaja način za klicanje tega menija prek aplikacije Rebooter ali za uporabo računalnika. Ko pridete v Recovery, morate izbrati Install ali Install zip s sd kartice, odvisno od različice menija. Po iskanju arhiva z vdelano programsko opremo. Če senzor v tem meniju ne deluje, za navigacijo uporabite gumbe za glasnost in napajanje. Ko je sistem nadgrajen, morate izbrati razdelek za brisanje in počakati, da se naprava vklopi.

Sklepne ugotovitve

Pametni pametni telefon je bil sprva grozljiv, zlasti ko je razumel vso odgovornost in morebitne posledice nepazljivosti. Toda, če je čas uspešno prestal, je veliko lažje. Svojim sorodnikom in prijateljem lahko že pomagate v tem težkem poslovanju.
Če prvič naletite na preusmeritev, je bolje, da sedite poleg navodil, opisov in drugih informacij. Ko ste jo preučili, boste razumeli, kakšne težave vas lahko ujame, kaj storiti v določeni situaciji ali kako obrniti napravo "občutek" v primeru poloma.

Sorodne publikacije