Kako narediti banner v skupini "VC" z uporabo Photoshopa

Mnogi od nas uporabljajo socialna omrežja, ker nas nekoliko približajo sorodnikom, prijateljem in znancem. Na teh straneh obstajajo skupine in skupnosti, v katerih lahko komuniciramo z ljudmi, ki so nam podobni, zato bomo v članku razpravljali o tem, kako narediti pasico v skupini "VC", zakaj je ta pasica sploh potrebna in kdaj se je pojavila. Te informacije bodo pomagale tistim, ki se želijo uresničiti v ustvarjanju skupnosti in skupin. Veliko bolj pogosto pozorni na pasico, ker je obraz strani.


Kaj morate vedeti, da ustvarite pasico "VC"

Za začetek morate razumeti, da so takšne skupine posebne skupnosti, v katere lahko ljudje vstopajo samo zase. Skupnosti so razdeljene na dve vrsti: zaprte in odprte. Jasno je, da lahko v zaprtih prostorih dobite le povabilo ali neposredno povezavo s skupnostjo, po kateri bo vaša prijava za sprejem trajala nekaj časa, da bi razmislili o upravljanju projekta.
Prvič so se v letu 2016 pojavile velike pasice v skupinah po naslednji večji posodobitvi VC, vendar so jo uporabniki, za razliko od prejšnjih, celo všeč, zaradi popolne spremembe barv, dizajna in še veliko več. Po posodobitvi so moderatorji takoj začeli objavljati, kako narediti velik banner v skupini "VC". Ta zahteva je bila zanimiva za mnoge, saj je banner dodaten prostor za oglaševanje, vendar ni bilo veliko informacij o tem, kako to storiti.


Če tega ne storiteS pomočjo ustvarjanja lastnih slik s pomočjo priljubljenih aplikacij za obdelavo slik, kot je Adobe Photoshop, vam priporočamo, da preberete naslednji odstavek članka, kjer vam bomo podrobno predstavili, kako narediti banner. Če ste izkušen uporabnik, je vredno reči, da so zahteve za sliko naslednje: 1590 x 400 px, format slike pa je JPG.

Kako narediti pasico v skupini "VC" z vrha

Za začetek ustvariti prazno krpo, aplikacija je zaželena za uporabo tiste, v kateri razumete bolj ali manj, vendar je zaželeno, da se naučite uporabljati Photoshop. Izvaja veliko funkcij, ki lahko ustvarijo mojstrovino, vendar za banner ni bistveno. Glavna stvar -, da bi platno strogo 1590 x 400 slikovnih pik, da je 1590 v širino in 400 v višino - ta razmerja bo videti dobro na vsakem monitorju. Če ne veste, kako to storiti, je spodaj navedeno navodilo.
Kako narediti banner v skupini Adobe Photoshop:
 • Odprite urejevalnik fotografij in kliknite gumb "File", nato "Create".
 • V polju "Width" nastavite vrednost na 1590, višina pa na 400, nato kliknite OK.
 • Zdaj v tem platnu lahko postavite katero koli sliko in jo vstavite s kombinacijo tipk Alt + T.
 • V polju "Datoteka" poiščite gumb "Shrani kot" in izberite obliko zapisa JPG.
 • Podobno lahko ustvarite sliko v katerem koli urejevalniku fotografij, vendar se lahko položaj funkcijskih gumbov razlikuje. Zdaj morate to sliko izpolniti s svojo skupino.
  Kako narediti pasico v skupini "VC":
 • Pojdi v svojo skupino. Avatar bo označen kot »Dejanja«. Po pritisku na to se po potrebi odpre oknoizberite "Office".
 • Med vsemi možnimi možnostmi, ki jih potrebujete, da bi našli "kritje Skupnosti", potrebujemo. Tam boste našli polje "Prenosi", v katerem morate prenesti našo pripravljeno JPG sliko.
 • Pripravljen, zdaj bo banner objavljen na domači strani skupnosti.
 • Na koncu

  Upamo, da razumete, kako narediti pasico v skupini "VK", ker je to znanje obvezno za tiste, ki bodo ustvarili svojo skupino. Ne pozabite, da v banner lahko postavite oglase in prejemate denar za to.

  Sorodne publikacije