Kaj je najboljši gonilnik za posodabljanje?

Vsak uporabnik ima seznam postopkov za pošiljanje naročil na osebni računalnik. On mora varnostno kopirati podatke, očistiti začasne mape, odstraniti in namestiti aplikacije. Nekatere dejavnosti so precej preproste, vendar potrebujejo veliko časa. Seznami primerov so neprijetni pri vsakodnevnem delovanju in s tem odličnim se spopadajo s posebnimi pripomočki. V naslednjem pregledu bo izbran boljši program za posodobitev gonilnika. Obstajajo tudi druge možnosti. Uporabnik lahko odpre spletno stran sestavnih delov, prenese in namesti posodobitve s strani »gonilniki«. Uporabite lahko tudi programsko opremo za storitve. Mnogi razvijalci se povežejo s funkcijo samodejnega posodabljanja grafičnih gonilnikov. Če pa uporabnik lahko konfigurira računalnik za zamenjavo zastarelega programskega urnika, zakaj ne bi uporabili tega priročnika?

Najboljše posodobitve za Windows 10

Driver Genius je eno najbolj znanih orodij v angleškem jeziku. Program prevzame funkcije spremljanja in zagotavljanja podrobnih informacij o sistemu. Seznam funkcij je sestavljen iz iskanja, posodabljanja, varnostnega kopiranja in odstranjevanja gonilnikov. Pri nameščanju programa se baza podatkov prenese s seznamom trenutne programske opreme. Po namestitvi se zažene pregled. Nato uporabnik pozove, da registrira in prenese nove gonilnike. Če uporabljate preskusno različico programa za uporabo prenesenih posodobitev, neuspeh Enako načelo velja za druge programe gledanja. Brez registracije preverite kakovost posodobitev le v teoriji. Pri popolni ponovni namestitvi sistema, prenosu na osebni računalnik s podobno konfiguracijo in neposrednim shranjevanjem pomembnih podatkov, so potrebni varnostni gonilniki. Program ustvarja programsko opremo, ki jo nato namestimo po analogiji z drugimi inštalaterji. Za varnostno kopiranje lahko na seznamu izberete samo zahtevane komponente. V razdelku »Nastavitve« si oglejte nekaj uporabnih funkcij. Zavihek Posodobitve gonilnikov podaja strežnik za prenos. Varnostni razdelek vključuje preverjanje gonilnikov po nalaganju, urnik - posodobitve posodobitev.

Voznik Reviver

Utility je drugi kandidat za naslov "Najboljši gonilnik za posodobitve za voznike". Aplikacija ustvarja vtis Russified analogne Driver Genius. Podatkovni vmesnik za podatke je zelo podoben. Pri pregledovanju sistema vam aplikacija pove, da programske opreme ni treba posodobiti. V zvezi s tem lahko sklepamo, da je osnova voznika nepopolna. Možnost polne ali selektivne varnostne kopije je na voljo uporabnikom v zavihku »varnostno kopiranje«. Ko oblikovanje ni shranjeno. Obnovitev lahko zaženete v istem zavihku. Vsaka kopija ima časovno oznako. To vam omogoča, da odstranite odstranitev gonilnikov ob posodobitvi ali podobni napaki. Vmesnik programa je zelo jedrnat. Preklapljanje med odseki je nerodno. Nastavitve programa imajo funkcije za samodejno omogočanjerazporejanje posodobitev in izbira želenega datuma in časa nalaganja. Ni dodatnih funkcij.

PerfectUpdater

Program je na voljo v angleščini. Če želite dobiti poskusno različico, morate klikniti na gumb za brezplačno pregledovanje in določiti osebne podatke, da dobite povezavo za prenos namestitvenega programa. Funkcije vključujejo dejstvo, da program naredi varnostno kopijo pred posodabljanjem programske opreme in namesti samo originalne gonilnike. Za uporabnike, ki se osredotočajo na varnost sistema, je to vrsta garancije. Program pregleda računalnik malo dlje v primerjavi z drugimi analogi. Nekatere naprave so lahko podvojene, druga pa iz računalnika. Aplikacija prikaže podrobne informacije o gonilnikih, ki jih je treba posodobiti. Kot opis v obliki primerjave različic lahko uporabnik poda oceno celotnega stanja. Starost voznikove starosti je stopnja staranja razpoložljivih voznikov. Za razliko od gonilnika Reviver, med varnostnim kopiranjem aplikacija omogoča prikaz podrobnih informacij, kot so ID naprave, proizvajalca in datum izdaje programske opreme. Nastavitve podajajo pot za shranjevanje prenesenih gonilnikov. Na kartici Seznam izključitev je seznam izjem, ki so potrebne v primerih, ko programske opreme ali programske opreme ni treba posodabljati zaradi različnih razlogov. Namesto izbire datuma v razporejevalniku lahko uporabnik vključi možnost "dnevno" ali "tedensko". PerfectUpdater je napredni analog Driver Driver.


DriverScanner 2013

VNadaljnja tema "najboljša programska oprema za posodabljanje gonilnikov na osebnem računalniku" se lahko šteje za to koristnost. Dodatek vsebuje informacije, ki jih je težko uporabiti, predlagamo pa tudi prenos drugih izdelkov od razvijalca. V zvezi s tem imajo uporabniki željo, da se nemudoma premaknejo od razdelka »pregled« na zavihek z rezultati pregleda. Pri skeniranju aplikacija najde 2-krat več zastarele programske opreme kot DriverGenius. Izključene naprave so navedene na seznamu. Nekateri gonilniki so podvojeni. V rezultatih skeniranja si lahko ogledate informacije o programski opremi, ki je na voljo v obliki primerjave različic. Med nadgradnjo program samodejno ustvari kontrolne točke. Možnosti varnostnega kopiranja in obnovitve za gonilnike niso na voljo. Pikic ne boste mogli ročno nastaviti.
Vmesnik se lahko imenuje priročen. Ruske lokalizacije ni. Razporejevalnik, ki se nahaja v razdelku Splošne nastavitve, je na voljo, ko je licenca aktivirana.

Robot za voznike

Uradna spletna stran navaja, da uporabnik vsebuje bazo podatkov s 100 tisoč enotami. Od tu lahko naredite prenagljen zaključek, da je to najboljši program za samodejno posodabljanje gonilnikov. Ne mudi se. V rezultatih skeniranja je priključena oprema podvojena 2-4 krat. Veliko naprav, navedenih v aplikaciji, sploh ne obstaja. Informacije o različici posodobitev ni na voljo. Na zavihku za prenos lahko ločeno prenesete gonilnike. Program tudi analizira in izvozi izvoženo in preneseno datoteko na strežnik.Ogled dokumenta ni mogoč. Funkcionalnost aplikacije v angleškem jeziku je zmanjšana. Najboljši program za posodobitev gonilnikov mora prikazati podatke o razvijalcih ali vsaj ID-jeih teh ali drugih naprav. V tem pripomočku možnost ogleda takšnih informacij ni na voljo.

Voznik Checker

Ta aplikacija v angleškem jeziku je med 10 najboljšimi gonilniki za posodobitve gonilnikov. Razdeljen je za plačilo. Brez registracije lahko uporabniki preverijo, ali potrebujejo posodobitveno programsko opremo, ki je na voljo v sistemu. Na internetu je velika podatkovna zbirka gonilnikov, brez offline različice. Delo programa ne povzroča nobenih pritožb. Pri optičnem branju se preverijo tudi naprave, kot sta modul za Bluetooth in igralna konzola Logitech. Aplikacija ne išče samo posodobitev, temveč tudi varnostne kopije trenutne programske opreme. Ta možnost je potrebna v primeru, ko morate ponovno namestiti sistem in potrebni gonilniki niso prisotni. Utility ima laconic vmesnik. V glavnem oknu je prikazana kratka tehnična značilnost računalnika. Podaja tudi vrste gonilnikov, ki jih program podpira. Uporabniki se lahko skrbi, da na seznamu naprav ni video kartice. Ta komponenta je prisotna na seznamu, imenovanem "Display Adapter". Lahko trdimo, da podjetje nima slabih strani, razen visokih cen.

DriverPack Solution

Prvi zagon programa je bil zelo počasen: ko je program prenesen, se postopek razpakiranja ne pojasni na noben način. BrezplačnoOrodje ponuja uporabnikom možnost namestitve vseh potrebnih posodobitev z enim klikom. Program podpira velik seznam naprav. Opozoriti je treba, da se ob izklopu storitve Windows Update v glavnem oknu pripomočka prikaže opozorilo. Ta točka ni pojasnjena s strani razvijalcev. Aplikacija deluje brez povezave. Z mesečnim prenosom naslednje različice DVD-ja lahko uporabite več omrežnega prometa kot pri Windows Update. V pripomočku ni gumba za skeniranje. Namesto tega oddelek "Gonilniki" označuje trenutno stanje baze podatkov. Program ima resno pomanjkljivost: ne morete prenesti zastarelih posodobitev programske opreme. V sistemu lahko prenesete manjkajoče gonilnike, vendar o njih sploh ni podatkov. Certifikat navaja, da za iskanje določene programske opreme pojdite v razdelek "na spletu". Podprta sta dve vrsti varnostnih kopij: baza in sistem. V razdelku "Diagnostika" so prikazani podatki, ki niso povezani z namenom pripomočka. Zato lahko sklepamo, da to ni najboljši gonilnik za posodabljanje.

Dodatek Carambis Driver Updater

Najnovejša različica pripomočka ima lep in enostaven vmesnik. Programski meni je v ruskem jeziku. Glavno okno pripomočka prikazuje ikone za povezane naprave, kot so tiskalnik, optični pogon, monitor, modem, grafična kartica in miška. Prav tako označuje, da je potrebna ena ali druga posodobitev programske opreme. Vendar pa ni mogoče trditi, da je to najboljši gonilnik za posodabljanje. Podlaga za uporabnost je nepopolna. Kdaj?Aplikacija za optično branje najde samo 1-2 posodobitve. Brez nakupa licence se gonilniki ne bodo mogli naložiti. Vendar pa je strošek uporabnosti precej nižji od njegovih protipostavk.

DriverMax

Kateri program je najboljši za posodabljanje gonilnikov, kadar je uporabnik omejen pri stroških? Če se zgornje možnosti zdijo predrage, lahko namestite to aplikacijo. Program je brezplačen. Če želite prenesti posodobitve, morate ustvariti račun na uradni strani. Sistem skenira v nekaj sekundah. Na koncu preverjanja se prikaže seznam zastarele programske opreme. Možnosti varnostnega kopiranja in odstranjevanja so na voljo v ustreznih razdelkih. Vmesnik programa v angleščini. V meniju je gumb, ki vodi do informacij za pomoč. Obstaja tudi ocena priljubljenosti proizvajalcev računalniških komponent. Če se osredotočite na freeware, potem je to najboljši program za namestitev in posodabljanje gonilnikov. Aplikacija dobro deluje s svojo glavno nalogo in nudi uporabnikom dodatne funkcije.

Slim Drivers

Utility je brezplačen namestitveni program za gonilnike. Aplikacija je združljiva z operacijskim sistemom Windows 10. Po skeniranju se prikaže seznam zastarele programske opreme. Prenesite posodobitev šele po registraciji. Podatki o različici gonilnika niso določeni. Utility je poenostavljen analog DriverMax.

Povzetek

Na vprašanje, kateri program naj se posodobi, lahko podate natančen odgovorvozniki so najboljši. Če uporabnik ne želi porabiti za komunalne storitve peni, potem je njegova izbira mora biti DriverMax. Hkrati je treba še registrirati. Če si uporabnik lahko privošči dodatne stroške, mora kupiti vozniško dovoljenje. Trenutno je to najboljši program za samodejne nadgradnje gonilnikov.

Sorodne publikacije