Kako "Seamse 3" postati vila? Opis postopka in dopolnila "Nadnaravno"

"Sims 3" je igra v peskovniku, v kateri igralec "zlomi" glavo z globokim pomikom v družbeni svet, ki so ga ustvarili njegovi liki. Tukaj lahko ustvarite popolnoma katero koli osebo, ki ima videz, z različnimi nastavitvami za ustvarjanje znaka. Priložnost, da postanete kdorkoli - še ena prednost igre, ki pomaga uresničiti svoje igralne fantazije. V zvezi s tem so se razvijalci odločili, da bodo navdušili svoje oboževalce tako, da bodo sprostili aplikacijo, ki pomaga postati čarobno bitje. Potem se lahko naučite, kako "Seamse 3" postane vila.

Opis dodatka

\ t
Torej Supernatural aplikacija vsebuje tako vrsto znakov: vila, vampir, volkodlak, gin, duh in čarovnica (ali čarovnik). Vile so prijazna stvaritev, ki se lahko udari. Njihova zunanjost se ne razlikuje od človeškega, razen za prisotnost kril. Krila se lahko izberejo v vsakem slogu in v vsaki barvi - vse je odvisno od želje igralca.


Vampirji so starodavna bitja noči in v dobesednem smislu. Ne prenašajo dnevne svetlobe, ponoči se dvigne njihov ton, ne jedo običajne hrane, raje vrečko rdečega ali pravega soka. Težko se spoprijateljijo, zato mora junak pokazati veliko prijaznosti. Videz takoj zadene oči - bleda koža, prisotnost očesov in čudna barva oči. Njihova posebnost je dolga življenjska doba. Volkodlaki Njihova glavna značilnost je fizična transformacija v zver. Meni za ustvarjanje znakov ima taPosebna funkcija je povečati pokrov za lase, kar kaže na pripadnost takšni dirki. V celoti lahko vidite značilno vedenje znaka.


Gini. Njihov videz se od človeka razlikuje po tem, da izgledajo kot transparentni modrikasti ljudje. Sposobne so izpolniti svoje želje, vendar porabijo veliko energije. Duhovi so popolnoma pregledna mistična bitja. Po smrti se lahko vsak lik spremeni v duha, njegova barva pa kaže, kako je zapustil beli svet. Čarovnica je druga vrsta čarobnega bitja. Lahko so dobri in morda prazni - vse je odvisno od igralčevih preferenc. Čarovnice lahko čarobno čarobno palico čarolijo desno in levo. Možno je tudi kuhanje različnih eliksirjev, ki lahko pomagajo in škodijo. V meniju za ustvarjanje znakov lahko prilagodite videz tako, da dodate oster rob ali upognjene obrvi. Skupaj z novimi liki si lahko ogledate videz različnih predmetov notranjosti in garderobe.

Vile v Simčkih 3

Torej, kako postati vila v "Sims 3" ("Nadnaravno")? Za začetek si poglejmo najpreprostejšo in najbolj očitno možnost - to je ustvarjanje pravljice. Ker se celoten videz ne razlikuje od človeškega, je nastavitev za ustvarjanje znakov popolnoma odvisna od vaše storitve. Edina stvar, ki jo vila razlikuje od osebe, je prisotnost simpatičnih kril. Njihovih samo šest sort, ki ponavljajo obliko kril nekaterih žuželk: metulji, čmrlji, turtleneck, itd.izdelani posebej za to vrsto znakov. To je bil prvi način, da postanete pravljica v Simsih 3.

Drug način

Kako postati vila v "Sims 3", če je prvotno ustvarjena običajna oseba? Uporabite lahko eliksir, imenovan "Magic Blessing". Vendar pa ne smemo misliti, da bo upravljanje čarobnega bitja enostavno. Vile imajo rezerve čarobnih moči, ki rastejo, ko se vadijo. Prav tako je vredno poskrbeti za hišo za vile, ki jo resno potrebujejo. Vile so dobronamerna bitja, zato se radi šalijo nad vsakim. Nedolžne risbe lahko razredčijo vsakodnevno rutino in dodajo razpoloženje.
Isti napoj se lahko pripravi samostojno, če je lik dosegel stopnjo alkimične sposobnosti 10. stopnje. Ta spretnost se povečuje, če preberete ustrezno literaturo in prakso zheleevareniya. Tukaj je, kako postati vila v "Sims 3: Supernatural".

Uporaba konzole

Konzolo lahko pokličete s kombinacijo tipk Ctrl + Shift + Enter, nato pa se prikaže vrstica za vnos kode. Po tem se morate premakniti nad znak in pritisniti tipko LKM. Zdaj lahko igralec spremeni izgled lika, dirke in še veliko več. To vam bo pomagalo, kako postati vila v kodi "Sims 3" s kodo.

Povratne informacije

Zgodi se, da je posest določene vrste osebe dolgočasna in da se postavlja vprašanje, kako postati pravljični človek v "Sims 3". Za to obstaja ena dokazana metoda, kar je povsem res. Za začetek morate obiskati trgovino z očarljivimi eliksirji in kupiti od prodajalca napitka, ki se imenuje "strup močnega zdravljenja". Seveda lahkokuhamo ga sami, če je lik obvladal alkemijo sedme ravni. Po tem lahko postanete navadna oseba. Uporabite lahko tudi arboretum, kjer se tudi lik odloči, da se razdeli z nadnaravnimi sposobnostmi. Le sedem-vila bo nekaj časa dvomila, ali se je vredno odločiti za tako radikalne spremembe.

Sorodne publikacije