Kaj je to - Lan Driver in kako ga posodobiti

Mnogi od nas uživajo sodobne prednosti računalniške tehnologije, vendar pa ni vse vedno v skladu z načrtom, saj veliko uporabnikov ne pozna vseh zapletenosti pri obravnavi ene ali druge naprave. To vodi do različnih napak, zato bomo v tem članku podrobno povedali, da je to gonilnik LAN, kje se uporablja, zakaj je bil ustvarjen in kako ga upravljati? Članek je priporočljiv tako za začetnike kot tudi za napredne uporabnike operacijskega sistema Windows, saj se ta skupina ljudi najpogosteje srečuje s težavami, povezanimi z gonilnikom LAN v prenosnem ali osebnem računalniku. Če ne veste ničesar o računalniku, je ta članek za vas!


Zakaj potrebujem gonilnik Lan?

Za vsako napravo, ki je povezana z računalnikom, je potrebna programska oprema, komunikacijska strojna oprema (naprava) in del programa (operacijskega sistema), tako da je nadzor in delovanje naprave čim bolj učinkovit in, kar je najpomembnejše, stabilen. Konec koncev, če se kdorkoli ne drži tega merila, potem se sistem lahko enkrat za vselej konča, vse na računalniku je tako nežno.
Lan je pristanišče za povezavo z internetnimi kabli za visoke hitrosti. Ta povezava se imenuje tudi twisted pair, vendar je bolj verjetno, da je v omrežju, saj najpogosteje uporabljajo to vrsto povezave v svojih projektih. Zakaj? Vse zaradi učinkovitosti se ta standard uporablja že od nekdaj in je boljši od le vlaken, pa tudizamenjava v obliki brezžične komunikacije.


Kot smo že omenili, so potrebni gonilniki za priključitev strojne in programske opreme, kar je še posebej pomembno v omrežnem projektu, ker kje računalnik ve, kako sprejeti signal iz 8 stikov, ga dešifrirati. in nato prenesite nazaj na strežnik? Tu smo na kratko povedali, da je to Lan Driver. V naslednjem razdelku bomo podrobno opisali, kako ga posodobiti v računalnik.

Kako namestiti gonilnik za Windows 7 Lan

Da bi začeli, se morate prepričati, da je vaša omrežna kartica tesno vstavljena v ustrezen priključek. Če uporabljate prenosni računalnik, potem vam ni treba storiti tega, morate samo povezati katerokoli delujočo internetno povezavo s kablom, in če bodo LED diode okoli vhoda gorile, ne morete dvomiti v zmogljivost naprave. Priporočamo tudi pihanje vhoda, saj lahko kakršen koli prah moti kakovost signala.
Ponovna namestitev gonilnika Lan:
 • Omrežno kartico povežite z računalnikom in počakajte, da jo sistem zazna.
 • Zdaj kliknite na meni Start, nato pa izberite "Nadzorna plošča".
 • Poiščite element "Strojna oprema in zvok", gumb "Device Manager" (Upravitelj naprav), ta gumb je na voljo samo administratorju, nič manj.
 • Sedaj med omrežnimi napravami poiščite napravo Lan.
 • Z desno tipko miške kliknite, če je klicaj, nato poskusite posodobiti napravo z ustreznim gumbom, če ne deluje, nato odstranite napravo in znova zaženite računalnik, sistem bo namestil najnovejševoznika
 • Posodobitev gonilnika Realtek Lan z uporabo programa

  Obstajajo primeri, da zgoraj opisana metoda iz kakršnega koli razloga ni primerna za vse. Zdaj bomo storili isto, samo s pomočjo programa. V trenutku, ko je Lan Driver, smo že povedali, da je ta program potreben za komunikacijo s strojno opremo, saj je takih povezav precej veliko. Pri namestitvi programa DriverBooster bodo najnovejši gonilniki najdeni na vseh vaših napravah. Ne pozabite ponovno zagnati gonilnikov po namestitvi gonilnikov.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, da je to Lan Driver. Koncepti, opisani v tem članku, vam bodo zagotovo pomagali z računalnikom. Prav tako je vredno omeniti, da je vsak računalnik opremljen s takšnimi vrati, zaradi česar so zgoraj opisane informacije še bolj uporabne.

  Sorodne publikacije