Analogi Total Commander za različne operacijske sisteme

Na internetu lahko najdete odličen program, imenovan Total Commander, ki se razteza na platforme Windows in Android. Ta pripomoček je upravitelj datotek in omogoča preprosto upravljanje datotek. Program je bil uradno izdan leta 1993, zaradi česar je bil eden od prvih upraviteljev datotek za Windows. Lahko ga prenesete na spletno mesto razvijalca. Distribuira se v ruskem jeziku, zato je idealna možnost za vse uporabnike. Velik plus je, da je na voljo za mobilne naprave, ki uporabljajo Android. Kaj pa, če program ne deluje ali ga ne želite uporabiti natančno? Posebej za vas smo sestavili seznam analogov Total Commander. Takšnih programov je veliko. Danes bomo pogledali nekatere od njih.


Analogi Total Commander

Spodaj bodo našteti in na kratko opisani nekateri programi. Med vsemi sortami lahko izberete tisto, kar je idealno za uresničitev enega ali drugega cilja.

WinRar

Ko razmišljamo o upravljavcih datotek, um prihaja z enako priljubljenim analogom Total Commander. WinRar ni samo upravitelj datotek. In prvič, da ga pokličem tako težko. Konec koncev je ta program tudi arhivist. Pripomoček zahteva nakup licence po koncu poskusnega obdobja. Vendar jo lahko še vedno uporabljate. To je dobra zamenjava za skoraj vsakega uporabnika operacijskega sistema Windows.

FreeCommander

To je brezplačen analog Total Commander, ki je zelo podoben temu -praktično je "brat dvojček". Primerno za uporabnike, ki se ne želijo ukvarjati s Totalom. Ta program ima tudi vgrajen FTP odjemalec, ki bo zelo pomagal ljudem, ki imajo lastne spletne strani ali strežnike. Je uradna stran, preko katere je priporočljivo prenesti ta program.


Analog Total Commander za Linux

Če ste srečni uporabnik tega operacijskega sistema, vendar ne veste, kateri izbrati zamenjavo, je tu majhen seznam programov. Pomagali vam bodo pri vaših gospodinjskih zadevah.

Dvojni poveljnik

Dolgo časa nismo imeli programov za odprtokodni Linux. Ta program je nadomestek za Totala, ki je primeren za druge operacijske sisteme, zaradi česar je vsestranski v primerjavi z drugimi analogi. Ta lastnost je tudi ena najpomembnejših. Poleg tega lahko navedete dejstvo, da lahko kadarkoli namestite vtičnike, ki so v Total Commanderju. To so na primer WCX, WDX in WLX. Odprejo dovolj priložnosti in razširijo svoj seznam. Zelo dobra značilnost te programske opreme je, da je brezplačna. Razvijalec tega programa ima uradno spletno stran. Priporočljivo je, da prenesete pripomoček iz njega, saj ni nevarnosti okužbe računalnika z virusi. Prenos je enostaven, vendar z namestitvijo programske opreme ne bo več zapletene. Če želite to narediti, naredite nekaj korakov. Če ste prijatelji z računalniki, je to enostavno. 1. Dodajte skladišče, v katerem je shranjen naš program.

sudo add-apt-repozitorij ppa: alexx2000 /doublecmd

2. Pridobite nov seznam posodobitev.

sudo apt-get update

3. Namestite program.

sudo apt-get install doublecmd-gtk

Pripravljen. Po tem lahko varno uporabljate svoj program.

Polnočni poveljnik

To pa je odlična protipostavka Total Commanderju za Ubuntu. Ta program ima vse, kar potrebujete za uporabo v vsakodnevnih okoliščinah. Ta programska oprema je opremljena z odprtokodno programsko opremo, ki se brezplačno distribuira, razvijalec pa ima uradno spletno stran. Prav tako bi rad poudaril, da je to konzolni upravljalnik datotek, ki se lahko namesti z ukazom. Vnesti ga morate v terminal.


& lt; script type = "text /javascript" & gt;
lahko blockSettings2 = {blockId: "R-A-271049-5", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-39", async:! 0};
if (document.cookie.indexOf ("abmatch =") & gt; = 0) blockSettings2.statId = 70350;
Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b.createElement ("script"), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex .ru /system /context.js ", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d, e)} (ta, ta.dokument," yandexContextAsyncCallbacks ");
sudo apt-get install mc

S tem se začne postopek namestitve. Počakajte na konec. Nato lahko zaženete program.

In kaj je z varnostjo?

Vsi programi imajo uradna mesta ali repozitorije, prek katerih lahko (celo potrebujete) prenesete datoteke. Brez virusov, najnovejše različice, brez SMS sporočil in registracije. To je zelo priročno, zato je malo verjetno, da bo nekdo zmoten. Pomembno je, da ga ne zamenjamo s sprejetjem ustvarjalcev virusov.

Zaključek

Mnogi ljudje iščejo analoge Total Commandera in naš članek jim bo pomagal hitro rešiti to vprašanje. Zgoraj je bilo predstavljenomajhen seznam programov, ki bodo pomagali nadomestiti "starega človeka". Seveda, to je daleč od vseh analogov "Totala", ki obstajajo. Vendar pa so najbolj priljubljena, funkcionalna, varna in enostavna za uporabo za vsakodnevno rabo uporabnikov za kakršen koli namen.

Sorodne publikacije