Najboljši boj: Pregled najboljših iger, opis, Walkthrough

Najboljši boj - Zelo zanimiv seznam igralnih projektov, ki si zaslužijo vašo pozornost. Danes bomo analizirali najbolj vznemirljive in prednostne zabave tega žanra. Spregovorimo o razpoložljivih platformah in celo predstavljamo vrh najbolj kakovostnega razvoja. Toda naj se ne mudi preveč in najprej pomislimo na žanr teh dogodivščin.

Kaj je ta žanr?

Najboljše borilne igre so kakovostne in zanimivo pripovedovanje zgodb, še posebej omembe vredno je gorečnost mehanike. Ta žanr se od drugih razlikuje po tem, da je glavna vsebina procesa igre stalna bitka med junaki. Sprva so bili čisti testi in bojni turnirji, nato se je pojavila parcela in celo spletna komponenta. Žanr ne stoji mirno in se nenehno razvija in ponuja nekaj zelo zanimivih idej. Moderne, najboljše bojne igre so dobra grafika in se dobro počutijo, saj je konkurenca v tej smeri minimalna.


Glavne značilnosti tega žanra so: mehanika ostre bitke, obilo tehnik in kombinacij, karizmatični junaki, itd. Omeniti velja, da športna borbena igra nima tako velike priljubljenosti kot fantazijska smer.

Stopnja priljubljenosti žanra

Najboljše borilne igre - igre, ki so se dobro pokazale v tem žanru. Zdaj v segmentu obstaja monopol več serij iger, ki niso posebej frustrirajoče oboževalce. V primerjavi z drugimi žanri je priljubljenost bojev na enaki ravni kot dirke in je zelo zadovoljna.razvijalcem. Še naprej ustvarjajo nove dele, aktivno podpirajo obstoječe smernice in dobijo dober denar. Namesto tega imajo oboževalci dostop do več deset zanimivih likov, se lahko seznanijo z različnimi zgodbami in imajo priložnost tekmovati med seboj v multiplayer načinu. Če tudi priljubljenost tega žanra ne raste, potem ostane na isti ravni in ne pade.


Posebnost prehoda teh iger

Pomembna točka je prehod najboljše borilne igre. Če je bilo pred tem dovolj za zmago na turnirju in boj z najmočnejšim junakom, zdaj so igralcem na voljo parcela, različni testi in sposobnost tekmovanja v spletnem načinu. Zgodbe s fayinghings govorijo o nastanku konflikta, v večini primerov razkrivajo biografije borcev in celo posledice njihove zmage. Ni vsak lik ima dobre namere, nekatere od njih sanjajo o svetovni prevladi.
Vendar pa dolžina prehoda glavne zgodbe ne traja veliko časa in pogosto omogoča dostop do naslednjih funkcij igre. Če upoštevate storitve igre, potem nimajo nobenih okončin, napredek se nenehno nadaljuje, in ker so na voljo različni bonusni elementi prilagoditve. Poseben interes imajo konkurenčni igralni režimi, ki vključujejo promocijo v vrstah in različne nagrade. Včasih, tudi na podlagi razpoložljivih vsebin, uredite tekmovanja v kibernetskem športu, ki se ne smejo veseliti. Na splošno, mimo igre ni glavni namen zabave, pomen tega je le vučenje, po katerem obstajajo velike priložnosti za uresničitev osebnega potenciala. Zato ne bomo vzeli časa in nemudoma nadaljevali z obravnavo razpoložljivih igralnih projektov.

Igre za osebne računalnike

Najprej bodite pozorni na računalnike, ki so jih razvijalci boja že dolgo ignorirali. Toda zdaj so se razmere dramatično spremenile in PC je postal najbolj nasičena platforma v smislu tega žanra. Kot primer se nam mudi, da vam predstavimo nekaj najpomembnejših in zanimivih iger:
 • Injustice 2 - najboljša borbena igra na PC-ju in drugih platformah. Razvijalcem je uspelo doseči nerealno raven kakovosti, kar uporabnikom omogoča, da se popolnoma potopijo v svet junakov in podle, iz DC. Poleg zelo zanimivega dela, ki pripoveduje zgodbo o soočenju različnih vesolij, imajo igralci priložnost igrati za desetine izvirnih borcev.
 • Mortal Kombat X je zadnji del kultne bojne igre, ki je na igralnem trgu že več kot 10 let. Z vsako novo serijo igra postane boljša, bolj zanimiva in nadaljuje zgodovino mnogih borcev vesolja.
 • Tekken je dinamična bojna igra z zanimivo zgodbo, ki je prišla v računalniški prostor šele po dolgem bivanju v igralnih konzolah. Sprememba platforme je bila uspešna in mnogim je omogočila, da so se dotaknili prvotnega univerzuma profesionalnih borcev.
 • Glavna značilnost teh iger je, da so na voljo ne samo na osebnem računalniku, ampak tudi na konzolah. Tako nenavaden obrat za žanr je bil uspešen in spodbudil aktivnegarazvojne smeri. Lepo je spoznati, da so razvijalci pozorni na osebne računalnike in to storili med sprostitvijo kulturnih delov serije iger. Trenutno so navedeni projekti najboljši za to platformo.

  Igralniški projekti za konzole

  Zdaj bomo označili najbolj zanimive igre iz najboljših bojnih iger za igralne konzole. Da ne bi ponovili prejšnjega seznama, bomo omenili še druge prednostne projekte:
 • Serija Naruto - kljub temu, da je ta serija na voljo na računalniku, se je najprej pojavila na predponah. Poleg tega so nekateri deli še vedno na voljo na drugih platformah. Ta zgodba pripoveduje svetu ninje s svojimi političnimi delitvami, sovražniki in bojnimi tekmovanji, v katerih morajo sodelovati igralci.
 • Dead or Alive je izvirna serija bojnih iger, ki uporabnikom omogoča, da se borijo kot mlada in privlačna dekleta. Volumetrične oblike, odprte obleke in visoka gonilna sila bitke - vse to je še vedno zelo priljubljeno med ljubitelji žanra.
 • WWE je serija iger, ki so se pojavile po promociji razstav, ki se ne spopadajo s pravili. Bojne bitke so postale osnova za ustvarjanje spektakularne in zelo zanimive borilne igre, ki ponuja boj za poklicnega športnika.
 • Obseg nasičenosti igralnih konzol je veliko večji, z drugimi igralnimi projekti, ki ste jih že srečali osebno. Opazili smo najbolj priljubljene možnosti, ki bi morale biti pozorne.

  Zabava za mobilne platforme

  Kdo bi si mislil, da je najboljša borbena igra za"Android" bo postal precej resničen in bo uporabnikom omogočil boj na mobilnih platformah. Medtem ko ta trg ni tako bogat v raznolikosti, vendar lahko že najdete nekaj zelo zanimivih možnosti in se zabavate:
 • Vikings Fight: North Arena je zelo cenjen igralni projekt, ki ponuja možnost tekmovanja v areni z drugimi igralci v vlogi Vikinga. Prilagajanje, tekmovalni način in sposobnost sodelovanja v množičnih bitkah - vse to je že v javni domeni.
 • Shadow Fight - Če vam je všeč samuraj, vam priporočamo, da bodite pozorni na to serijo iger. Tukaj bo v bitki prišel ninja, tuji vojaki in avtohtoni japonski junaki.
 • UFB: Ultimate Fighting Bros je preprosta, a zelo zanimiva in spektakularna borbena igra. Zasnovan je za večuporabniško komponento in ponuja preprosto izbiro enega od dveh borcev, ki imajo celoten nabor različnih kombinacij, hobijev in preprostih potez. Zmaga tukaj samo najbolj spreten igralec.
 • Mobilne platforme ne zaostajajo za drugimi analogi in to potrjuje seznam najboljših bojnih iger. Ostaja samo, da osebno preizkusite predlagane igre in dosežete dober rezultat.

  Top bojne igre

  Kljub temu, da smo razstavili najboljše borilne igre za dostopne igralne platforme, jih bo daleč od vsakega uporabnika dovolj. Še posebej, ker se nismo dotaknili veliko drugih predstavnikov žanra. Zato, da bi izboljšali stanje, vas opozarjamo na vrh najboljših igralnih projektov, ki vas bodo zanimali:
 • Nepravičnost 2.
 • Mortal Kombat X.
 • Tekken 7.
 • Street Fighter V.
 • SoulCalibur.
 • Skullgirls.
 • BlazBlue.
 • Kralj borcev XIII.
 • ​​
 • Punch Club.
 • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.
 • To je seznam najboljših bojnih iger na PC-ju in igralnih konzolah. Izberete lahko vse projekte in uživate v procesu bitke. Vsaka od omenjenih zabav vas bo prijetno presenetila.

  Nadaljnja usoda žanra

  Ostaja le preučitev usode žanra, iz katerega bo vse dobro. To potrjuje dejstvo, da vse bolj uspešne borilne igre postajajo multiplatformne in postanejo dostopne vsakomur, ki to želi. Tudi legendarna ekskluzivna serija SoulCalibur bo kmalu obiskala prostor osebnega računalnika. Seveda bo grafika, funkcije, komponenta za več igralcev in druga področja le boljša. Morda bomo celo našli trenutek, ko se borilne igre spremenijo v popolno spletno zabavo. Zdaj imate informacije o tem žanru. Izberete lahko zabavo iz naših priporočil ali osebno občutite vsako brezplačno igro in uživate v procesu. V vsakem primeru se težko strinjamo, da je boj edinstven žanr s svojimi posebnostmi. In večmilijonsko občinstvo oboževalcev in prisotnost komponente kiberporta samo potrjujeta pomen obstoja te smeri igre.

  Sorodne publikacije