Statuse o mami in hčerki, ki so zapustili svoj dom, lahko postane konec literarnega dela.

Sodobne ženske in dekleta imajo priložnost izraziti čustva, ki si ne upajo povedati drug drugemu. V nekaterih primerih uporabniki globalne mreže uporabljajo status matere in hčerke za samoizražanje ali kot način za povedo o svojih slikah ali žalosti. Pogosteje pa se statusi uporabljajo kot sredstvo za posredovanje informacij.

Status odrasle hčerke

Najbolj zanimiva in za mamo in za hčerko se začne, ko hči raste iz šolskih uniform. Statusi o mami in hčerki, ki so jih dodali »odrasla dekleta«, so bili osvobojeni skrbi za učitelje, bolj kot gossip ali poskuša izraziti sebe:


Mame vedno jokajo, daje hčerko poročena. Moj isti pravi: "Naj ga kmalu ujame krik." Mati je rekla: »Za solze so trije razlogi: poroka, rojstvo in žalovanje. Vsi drugi primeri niso vzrok. " Občutek občutka zavisti v odnosu do samo ene osebe - to je moja mama. Kaj je njena hčerka-pametna, lepa deklica? Hčerka se vrti pred ogledalom: "In nekomu bo ta lepa punca padla." In mati odgovori: "Nagrade, Gospod, potrpežljivost in zdravje ter ji dajte moč" Veliko včerajšnjih šolark, ki niso uspele uživati ​​svobode, skoraj takoj vstopijo v odraslost, ki ni vedno pripravljena. Statuse o mami in hčerki - mlada mati je bolj kot "pero sojenje" kot o statusu.

Status mlade matere (včerajšnje šolarke)


Stanje glede matere in hčere, ki je zapustila domhiša, lahko postane konec literarnega dela: mama me je ločila od tisoč kilometrov, vendar meni, da je bolj vidna. No, in vizija! Tvoja hčerka je že odrasla, mama! Če vprašate, kaj najbolj želim, vam bom odgovoril: Vrnil bi se v tistih dneh, ko sem vam povedal o vaših uspehih in občudovali! Samo mama lahko oprosti in razume, samo mama ne bo obsodila. Toda mi, se zavedamo tega, ne oklevajmo, da bi ji prizadeli srce. Želim se vrniti v otroštvo, hočem, da se moja mama zvije do nje in reče: "Ne joči, hči, vse bo v redu! Slabe stvari bodo minile. Zbudil sem se Lezite Čakam, da mama pripravi zajtrk. In nenadoma se spomnim moje mame, zdaj sem! Samo mati me bo vzela kot jaz, z vsemi mojimi slabostmi, dostojanstvom in napakami. V maminem domu boste vedno našli udobje in toplino. Vedno več me ločuje od mojega otroštva, in starejši sem, bolj potrebujem nasvet matere. Pred tem se je mama odločila, da bi morala videti dobro. Zdaj svetujem mami, kaj naj se obleče, da izgleda dobro. Dal bom vse, kar je bila moja mati srečna, in jokala od sreče. Od materinske ljubezni ne boste nikoli morali čakati na izdajo. Zdaj je tvoja gospa odrasla, mati, namesto drsalk imam ključe od avtomobilov, namesto oblačil - kontracepcijskih sredstev, namesto kopalk in čevlja - visoke pete. Gospod! Ne sprašujem tvoje mame za dobrega sina.

Status hčerke in matere z vsebino

Odrasla hčerka, za katero so otroštva ostala "v preteklosti", sama ima mater in zapise, ki jih je zapustila vsocialna omrežja so najbolj zanimiva. Stanje kot nosilec globokega pomena je odraz ženske življenjske filozofije.


Mati je edina oseba, ki ne bo zapustila otrok, tudi ko gre v nebesa. Medtem ko je njena mama živa, njeni otroci imajo angela varuha. Edina mati je sposobna za to: razumeti vzrok slabih dejanj in odpustiti kaznivo dejanje. Samo mati lahko zaščiti svojo hčer. Ne ustreza najboljšim odvetnikom. Njeno izobraževanje bo zavidel vsak tožilec. Nekateri otroci odrastejo, pozabijo na svojo mamo, a mati nikoli ne pozabi na otroke! Status otroških pisem mater. Vsaka mama naj si zapomni: hčerka bo kmalu začela slediti svojim nasvetom, a ne primerom. Bog je ustvaril matere, ker ne more doseči povsod. Ko sem bil malce bolan, je bila moja mama vedno soseda. Zdaj sem nenehno okoli nje. Kaj me je najbolj strah? Glej mati solze. Želim si, da bi moja hčerka našla moč, da bi postavila točke, kjer sem imela dovolj vejic. Oprosti, draga moja, moja hči je bahato. Nisem sprejel vašega nasveta, zdaj pa jokam za njim. Šele zdaj sem spoznal, da je treba vedno poslušati mamo. Toda danes ni veliko popravljenih stvari, ki ste mi postali odrasli, pazili ste me, delali in vlagali vso moč in dušo. Zdaj ste upokojenec in morate poskrbeti zase, jaz pa se bom potrudil, da bo vaše nadaljnje življenje brezskrbno, kot moje brezobrazno otroštvo.
Postanete odrasli, ko v spominu telefona spremenite besedo "mama" v "mati". Danes mi je srce pospešenoutripa, ko slišim te tri besede: "Mama te je iskala". Mogoče sem šibka in brez obrambe. Toda naj kdo upa, da bi užalil mojega otroka!

Položaj matere in dveh hčer

\ t
"Biti mati dveh hčer - to je takšna sreča!" - to priznanje je bilo objavljeno v komentarjih na eni od tematskih strani. - "Kot majhni nezemljani." So ravno drugi! Zelo pomembno je, da jih ne preoblikujemo "zase", temveč uživamo v dejstvu, da so prav to! " Samo mama nas resnično obožuje, vendar je ne razumemo vedno, ko smo starejši, se je naša mama začela bati in nenadoma je ne potrebujemo? Ne dovolimo ji, da tako misli! Za mater smo majhni otroci. Tudi če so sami postali starši.

Sorodne publikacije