Kaj pomeni 4:20 in kako so memi del internetne kulture

Vsak uporabnik interneta se vsak dan sooča z beležko. Mnogi od njih so nerazumljivi ruski osebi, ki ne razume tujih subkultur. Verjetno ne vsi razumljivi memi s številkami 4:19 4:20. Kaj pomenijo te številke in zakaj je treba poznati njihovo dekodiranje? Naučite se!

Memi kot del internetne kulture

Zgodovina, poznana vsem aktivnim uporabnikom socialnih omrežij - pojdite na svojo stran in se prepričajte, da se prijatelji med seboj izmenjajo eno in isto sliko z različnimi napisi. Na tej točki prihaja do spoznanja, da se nova mama, kot virus, začne širiti po spletu. Če še pred desetimi leti ruski ljudje niso mogli predstavljati, kaj je bilo, zdaj ne želite, in vas bodo prepovedali drugi ljudje. Preden ugotovite, kaj to pomeni 4:20, se spomnite starih memov in kaj se jim spominjajo.


Vse se je začelo, očitno, iz najbolj epskega in najbolj urejenega "Preveda Beara". Leta 2006 je ta meme postal tako virusen, da je bil omenjen celo na televiziji. Takrat še ni bilo jasno, koliko bi internet vplival na življenja navadnih civilistov. Forumi, klepetalnice in pubi so polni slik medveda z odprtimi rokami. Pravila igre v angleškem jeziku so fotografija sove z napisom: »O RLY?« Izrazila je presenečenje in dvom, prevod pa je pomenil: »Kaj, kajne? Toda kultni status je bil še daleč.

Od medveda do pedobire

Sladko in dobrohotnoRuski medved je zamenjal japonski Kum. Ta medved se je zavedal, da se pregled nad vsebinami ne priporoča osebam, mlajšim od polnoletnosti. Vesela in vesela Kuma je postala simbol pedofilije praktično po vsem svetu. In kot rezultat - velik niz škandalov. Leta 2010 so poročali, da bo pedobir postal maskota olimpijskih iger v Vancouvru. Bil je vodilni med vsemi predlaganimi deli v Rusiji. Papež Benedikt XVI. Je dobil tudi na predvečer svojega obiska na Malti plakate s pedobirskimi poplavnimi panoji. To je bil neposreden namig nedavnega škandala s katoliškimi duhovniki, obtoženimi pedofilije.

Ruski memi puščajo na zahodu. Če slika končno zuvirilosysya na spletu, potem prej ali slej pobral in tujih uporabnikov. Eden od teh memov je bila fotografija izrezka drevesa, ki je bila zelo podobna pesinemu obrazu. Cute Sign "Risbe") 0) pod pogojem sliko očarljivo uspeh. Uporabljen je bil, kadar je to mogoče, in stavek je že dolgo dobrodošel pozdrav.

Čakamo

Nenavadno razburjenje je nastalo okoli skulpture nizozemskega umetnika. Njen humanoidni slon, ki je simboliziral ljudi, ki čakajo na čakalno vrsto za zdravniški pregled, je zelo ljubil rusko govoreči segment, ki je postal simbol vsega, kar ljudje pričakujejo. Zhdong je tako prodrl v rusko in ukrajinsko življenje, da slika ni izginila iz socialnih omrežij in lokacij že več mesecev.

Na dnu

Najbolj priljubljen meme leta 2017. Zgodba Diane Shurygine je dobila takšen javni odziv, da uporabniki interneta preprosto niso mogli prestati tega dogodka. Izdaja programa "Naj govorimo" je dobesedno razpeta na meme. Najbolj krhka simbolizira Diano, ki s prsti prikazuje, koliko je pila na zabavi vodke. Mem "On the den" za več mesecev ni izgubil priljubljenosti. Očitno je treba opozoriti plus takšno pozornost - obtoženi v posilstvu fant zmanjša mandat 8 do 3 let. To so bili najbolj priljubljeni memi in zdaj je čas, da ugotovite, kaj pomeni 4:20.

Nič v tujini nam ni tuje

V bistvu, če poznamo zgodovino nastanka tega mema, lahko razumemo, kako neumna in nelogična je njegova uporaba v ruskem internetu. Time 4:20 pomeni, da je čas za kajenje konoplje. Kot v Ameriki, je časovni format sestavljen iz 12 ur, potem pa ta čas pade v večerni čas. V Rusiji je to jutro, tako da je klic marihuane smešen in nesmiseln.
Sprva je bil datum 4/20. 20. april je dan propagande legalizacije marihuane in zbiranja vseh predstavnikov te kulture. Trenutno razpravljajo o političnih novicah, gospodinjskih temah in kajenju. Zato noge meme odraščajo - ob 4:19 ste še vedno običajen človek in ob 4:20 ste že pod vplivom drog in ves svet se spreminja v vaši zavesti. Ruski uporabniki so prestregli sliko in jo začeli aktivno spreminjati v svojo realnost. Tudi v glasnem videu za pesem "Voyage" skupine "Leningrad" je napotnica - mapa vsebuje napis: "Case 420".

Kljub relativni popularnosti tega meme na prostranstvih ruskega interneta, mnogi povezujejo te številke z zloglasno skupino "tiha hiša" ali "zbudi me ob 4:20". Ko so se pridružile te skupine, so otroci in najstniki končali s samomorom. Ob 4:20 so se morali zbuditi in poslušati glasbo, pritisniti na psiho. Ali opazujte strašne valje, katerih učinek je povzročil enak učinek. Vsi ljubitelji tega spomina morajo ponovno razmisliti, preden te slike razdelijo s spleta.

Sorodne publikacije