Kako priti do vojaških baz v Falloutu 2

Fallout 2 je igra, ki je postala blagovna znamka. V svojem post-apokaliptičnem svetu je na voljo veliko vojaških objektov za raziskave. Posebno pozornost si zasluži vojaške baze Fallout 2.

Kazenski kapital

V procesu prenosa igre, Selected pade v New Rino - veliko mesto na jugozahodu od začetne lokacije. New Rino je središče zabave, vključno z drogami, alkoholom, igralnicami, bordeli in boksarskimi boji. Tukaj oblasti predstavljajo štiri mafijske klane, med katerimi so razdeljene sfere vpliva. Družine gangsterjev poskušajo ohraniti red na ulicah mesta in privabiti več turistov. Vendar pa je nemogoče v celoti opazovati svet v razmerah hude konkurence, zato se med klanovi redno razplamtijo medsebojni konflikti.


Gangsterska politika

Orville Wright je vodja družine, ki nadzoruje proizvodnjo alkohola. Njegov sin Richard je bil pred kratkim umorjen. Žalostan oče poziva igralca, naj ga prosi, naj najde morilca. Rezultati preiskave kažejo, da je bil kupec Luis Salvatore - vodja družine, ki prodaja orožje. V odprtem sporu s Salvatoreom Wright nima možnosti. Vendar pa ne namerava voziti zavor na tak premik od tekmecev Orville. Odloči se, da posodobi orožje in prosi izbrano, naj mu pomaga rešiti to vprašanje. Zemljevid prikazuje skrito lokacijo. Lokacija vojaške baze Sierra v Falloutu 2 se lahko odpre le na ta način.

Zaprti objekt

Geografsko se Sierra nahaja severno od Novega Rhina. Vhod je zaščiten s samodejnimi stolpiči, ki odpirajo ogenj iz strojnic, če se jim približujejo. Skupina trupel, raztresenih po tleh, kot da na gurmanske popotnike nakazuje, da gostje tukaj ne čakajo. Kot ostrostrelec, igralec brez veliko dela uniči te brezdušne stražarje. Vrata zgradbe so zaprta z avtomatsko ključavnico, ki je ni mogoče zlomiti. Če želite priti do vojaške baze v Falloutu 2, morate streljati na vrata z make-upom. Nahaja se v hiši na jugovzhodu. Krsta za make-up je skrita v jugozahodnem bunkerju. Preden začnete z osnovno raziskavo, lahko popustite polja moči v njem. To naredite tako, da se spustite do odprtine vzhodno od glavnega prostora in preklopite ročico.


Muzej robotov

Vojaška baza Fallout 2 je hiša s štirimi ravnmi, ki se spuščajo pod zemljo. V vseh nadstropjih so odklopljena delovna mesta. Da ne bi povzročili njihove agresije, morate v enem od omaric vzeti telesno oko. Lahko se uporablja dvigalo za premikanje med etažami. Vsa dela se lahko uporabijo za popravilo veščin, prednaloženih do 40 enot. Za vsako popravilo bo igralec dobil izkušnjo. Na dnu baze je skrito veliko orožja, streliva, granatnega jabolka in vojaškega oklepa. Na prvi stopnji visijo dve boksarske hruške. Njihova skupna uporaba bo povečala spretnost ročnega boja za 10%. Najvrednejša pridobitev je na tretji ravni. V stenah tega kamnitega zaporasuperračunalnik "Skynet". Ko je igralec na njegovo zahtevo zbral motor, kibernetske možgane in biogel, dobi igralec priložnost, da pridobi najmočnejšega spremljevalca v Falloutu 2. Edini minus "Skynet" je, da je zelo počasen.

Vir mutantov

Pri opravljanju naloge bratovščine jekla, igralec odkrije vojaško bazo Mariposa, ki je znana v prvem delu igre. V Falloutu 2 se nahaja na zahodu Shelterja 13 in je štiristopenjski bunker, zgrajen v globinah jame. V predvojnih časih je bila ta baza vladni laboratorij, ki je ustvaril najnevarnejši mega virus - FEV. Vojna se je prilagodila, zdaj pa je "Mariposa" postala dom supermutantov. Vhod v jamo je prekrit s kamni. Odsevajo se iz škatle psov, shatat okoli baze in s pomočjo dinamita očistijo vhod v jamo, izbran pa pade na prvo stopnjo. Tukaj je poškodovan generator. Če želite popraviti, morate prenesti do 71 popravnih veščin. Iz generatorja se prižge luč in dvigala se zaženejo. Povsod so raztresena trupla vojakov enklave. Na njihovih telesih so diski z informacijami o groznih dogodkih, ki so se zgodili na Mariposi. Po branju podatkov iz diskov, igralec izve, da je četrta raven vojaške baze Fallout 2 cisterne FEV. Razvijanje virusa je lokalne ljudi spremenilo v mutante, ki so bili sovražni do tujcev. Ko je prišel do dostavnih vozil, se je izbrano srečal s superzlato Melchiorjem. Če ga ne ubijejo takoj, bo poklical štiri valove pošasti. Za umor Melchiorja skupaj z imenovanimi mafijami je 14 tisočizkušnje. Na drugi ravni vojaške baze je oklep moči skrit, daje silo +3, na tretji stopnji pa zeleni pomnilniški modul, ki dviguje zaznavo.

Sorodne publikacije