Warframe Games Viri: Neurodegrees. Kje so kmetijske nevrode?

Obstajajo nekateri posebej redki viri, brez katerih je nemogoče prenesti igro Warframe, nevroda - nekatere izmed njih. Brez teh predmetov je nemogoče izboljšati in ustvariti novo orožje, oklep in druge uporabne predmete. Ta mali vodnik vam bo povedal vse načine pridobivanja takšnih virov.

Zakaj potrebujemo nevroide?

Ta vir je nevronski vsadek, potreben za upravljanje organov. V skladu s tem večina kostumov, ali, kot pravijo, okvirji, vsebujejo ta vir. Poleg tega, brez takega materiala je nemogoče ustvariti veliko vrst orožja v igri Warframe.
Nevroide so potrebne, ko Bolter in njegova glavna različica obrti, Temni bodalo in meč, Kraken in Bolto pištole, in še veliko več. Brez tega vira je nemogoče izdelati takšne obleke, kot so Ember, Ash, Excalibur, Frost, Trinity, Volt, Loki, Meg, Nix. Poleg tega so pri ustvarjanju reaktorja Orokin in novih ladij: Scimitar in Xifos potrebne nevrodegrame.


Kje najti Negroide v igri Warframe?

Kljub dejstvu, da gre za zelo redko vrsto virov, jo je mogoče najti v igri na več načinov. Najlažji način je, da odidete v trgovino z igrami in kupite enega nevrode za trideset platin. Nakup je precej drag, glede na to, da bo za ustvarjanje vojskovanja potrebno vsaj tri kose tega igralnega vira Warframe. Neurodi lahko dobite kot nagrado za vsakodnevni vstop v igro, vendar pa se takšen dogodek ne imenuje zelo pogost, zato ni vredno računati nanj. Obstaja več možnosti za tovir ima namestitev ekstraktorjev - neodvisnih brezpilotnih letal, ki zbirajo sredstva iz planetov. Upoštevajte, da nevrode padajo samo na Erid in Zemljo, zato nastavite ekstraktorje znotraj teh lokacij.


Ustvarjanje nevrodomov

V igri Warframe je enostaven, vendar neučinkovit način izločanja tega vira - lahko ustvarimo nevrodektor v kovačnici. Če želite to narediti, boste potrebovali posebno risbo, ki jo je mogoče dobiti med prehodom nočne more ration "Zakon o Afganistanu". Poleg tega lahko v trgovini za igre za 100 platin kupite neskončno shemo za ustvarjanje nevrodegrees. Prosimo, upoštevajte, da je kraft tega vira precej drag. Če želite ustvariti eno nevrološko odkrivanje, potrebujete:
 • Zlitine - 50 tisoč.
 • Nanospore - 50 tisoč.
 • Sekundarne surovine - 25 tisoč.
 • Posojila - 15 tisoč.Čas ustvarjanja - 12 ur.

  Iskanje nevroidov

  Poiščite ta vir lahko skrite v posodah Hull ali Green trupa, da bi sabotirali ladijski reaktor teh frakcij. Poleg tega je mogoče pridobiti nevrolo za prisotnost skrivnih škatel na sabotažni misiji v stolpu Orokin. Toda to niso vsi načini za enostavno pridobivanje tega vira v igri Warframe. Pri iskanju novega Titanovega vojskovanja, skupaj z istoimensko posodobitvijo, imenovano "Silver Gaius", je bilo mogoče najti ta vir na kateri koli misiji in na kateri koli lokaciji.
  Da bi dobili eno ali več nevrodomov, morate najti in prekiniti nevro-optično polje. Ti uničeni objekti se generirajo lokalno naključno, tako da bodo morali v svojem iskanju zagnati zemljevid.

  Padanje od šefov

  Odlična priložnost za izpad tega vira je glavni sovražnik na planetu Zemlja - svetovalec Wei Hek. Najdi je možno, začenši s 5. rangom spretnosti na lokaciji Oro. Tudi dobro gojeni črnci iz Lefantasa, šef ruševine Orokina. Še vedno so precej močni nasprotniki, katerih umor bo prinesel nekaj teh materialov v igri Warframe. Citati "Nata" in "Drugi sin" so dodali igri mini šefov - tekmovalca in batalista. Ti nasprotniki živijo na zemeljskem satelitu Laua in jih je mogoče najti na vseh misijah tega planeta. Umor "Lastni um" vam bo prinesel več nevroloških za opravljanje naloge.

  Kje je kmetija?

  Vse zgoraj navedene metode ekstrakcije so dobre, če ne čutite akutnega pomanjkanja tega vira. Če potrebujete veliko nevrodomov, potem razmislite o lekarni. Veliko število teh predmetov najdete samo na planetih Erisa in Zemlje. Preden se odločite za ekstrakcijo nevrodegretov, kupite "ojačevalnik moči" v trgovini iger. Ta booster vam bo omogočil dvakrat več materiala Warframe. Nevroni na Zemlji ne padajo tako pogosto, vendar je ta lokacija na voljo tudi začetnikom. Torej, če ste se še vedno odločili tukaj kmetijo nevrode, potem pojdite na katero koli "obrambo" ali "preživetje". Odlična izbira bo temni sektor planeta - lokacija Cobe. Tukaj boste lahko dobili nekaj nevrodomov v precej kratkem času.
  Če ste že zelo napreden igralec, potem je vredno, da za farm v tem viru greste Eridi. Tu so močnejši nasprotniki, vendar obstaja možnost padca nevrodomovzelo visoka Da bi dobili ta vir, pojdite na temni sektor planeta - lokacijo Akkad. Tukaj morate zaščititi objekt pred delom okuženega. Pet valov obrambe vam lahko prinese vsaj enega neurodeleta. Poslanstvo ni potrebno nadaljevati, saj se bo raven nasprotnikov povečala, število padajočih sredstev in posojil pa bo ostalo nespremenjeno. Bolje je, da znova zaženete nalogo. Tudi ta lokacija vam daje večjo možnost za pridobivanje izkušenj, in tukaj igralci bodo črpali orožje ali vojskovanje. Zato vam ni treba dolgčas v samoti. Če želite dobiti čim več sredstev, potem je naloga, da vzamete Nekros ali Hidroide, ker imajo ti znaki možnost povečanja števila padajočih predmetov.

  Sorodne publikacije