Kako ustvariti Windows Live ID v stacionarnih in mobilnih sistemih?

Zdi se, da je večina uporabnikov sistema Windows v obliki stacionarnih in mobilnih sistemov slišala za takšen koncept, kot je Windows Live ID. Spodaj boste izvedeli, kaj je to in kako ustvariti Windows Live ID z dvema osnovnima tehnikama, ki ju pri uporabi stacionarnega računalniškega terminala ali prenosnika in pri registraciji iz mobilnega pripomočka ni posebej težko uporabiti.

Kaj je Windows Live ID in zakaj ga potrebujete?

Začenši z opisom, kaj predstavlja Windows Live ID. Verjetno razlaga tega izraza v večini uporabnikov ne povzroča nobenih posebnih težav. Pravzaprav je ID ID uporabnika, ki je kot skupni imenovalec v celotnem računalniškem svetu.


V zvezi z operacijskim sistemom Windows se lahko imenuje račun, ki se aktivira po potrditvi registracije in omogoča dostop do številnih spletnih storitev, kot so Messenger, Zune, Xbox LIVE, MSN, Hotmail, OneDrive itd. uporabite posebno storitev, če izgubite pametni telefon Windows. Vendar to velja samo za običajne uporabnike, ki potrebujejo le takšne storitve ali zabavo. Toda od blogerjev ali webmasterjev je takšna registracija obvezna. Brez tega ne bo mogoče potrditi vaše identitete na sistemih Bing in Yahoo. Poleg tega bo Bing lahko dostopal do glavne spletne nadzorne plošče. Kot majhno priporočilo lahko svetujete lastnikom spletnih mest v angleškem jeziku, ki jih poskušate promoviratina internetu, uporabite sledilni sistem Bing za sledenje lokacije svojega vira, ker ima v lasti 14 odstotkov svetovnega iskalnega trga (ki je dvakrat večji od Mail.Ru).


V bistvu lahko ustvarite Windows Live ID za Nokia Lumia ali drugo mobilno napravo Windows na krovu in lahko uporabljate tako stacionarni računalnik bodisi prenosni računalnik s podobnim sistemom, brez absolutne razlike, kakšna vrsta generacije . In v tem, in v drugem primeru, glavni pogoj je razpoložljivost dostopa do interneta. Najprej si poglejmo, kako ustvariti Windows Live ID v stacionarnih sistemih. Čas bo zahteval minimum. Če se pomaknemo naprej, lahko ugotovimo, da je določena s hitrostjo prejema zahteve Microsofta in vašega odgovora. Ampak o tem malo kasneje.

Kako ustvariti Windows Live ID: prvi korak

Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je zagnati kateri koli brskalnik in pojdite na stran za registracijo, ki se nahaja na viru singnup.live.com.
Na strani za ustvarjanje računa morate izpolniti majhen vprašalnik, v katerem so navedeni vaši dejanski osebni podatki, e-poštni naslov in številka mobilnega telefona (potrebno je obnoviti, če se izgubi geslo za dostop). Načeloma je to nekoliko podobno registraciji Microsoftovega računa (postopek je skoraj enak). Opomba: če je vaša starost mlajša od osemnajst let, nekaterih storitev ne boste mogli uporabljati v skladu z datumom rojstva. To se zlasti nanaša na nezmožnost prenosa vsebine iz Microsoftove trgovine.
Tukaj je potrebno najti geslo in ga potrditi. Mimogrede, sistem je zgrajen tako, da primitivne kombinacije, kot je 12345678, ne sprejemajo. Po tem morate v posebnem polju vpisati tisto, kar je prikazano v captcha (slika za preverjanje), se prepričajte, da označite vrstico storitvene pogodbe z zasebnostjo (brez te registracije ni mogoče). Po želji lahko potrdite polje za prejemanje obvestil o komercialnih ponudbah ali sodelovanje v anketah (v večini primerov to ni potrebno).

Drugi korak

Zdaj je še ena pomembna točka. Računa Windows Live ID ne morete ustvariti brez potrditve po e-pošti. Po izpolnjevanju vprašalnika boste preusmerjeni na ustrezno stran.
Tukaj morate samo klikniti na gumb Pošlji sporočilo, ki bo vseboval potrditveno povezavo.

Tretji korak

Na koncu o vprašanju, kako ustvariti Windows Live ID, je primer še vedno majhen. Prijavite se v svoj e-poštni račun, ki je naveden v prijavnem obrazcu, in poiščite ustrezno e-pošto.
Ko ga odprete, preprosto kliknete na podano povezavo, po kateri boste preusmerjeni na potrditveno stran, ali pa uporabite drugo povezavo za preklic registracijske akcije.
Če ste vse naredili pravilno, se bo na zaslonu pojavilo uspešno potrditveno sporočilo, po katerem boste lahko v največji možni meri uporabljali vse razpoložljive storitve.

Kakoustvariti ID Windows Live na telefonu?

Na koncu še nekaj besed o opravljanju podobne operacije na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Windows. Če želite ustvariti Windows Live ID Nokia ali katero koli drugo podprto napravo? Zelo preprosto. Najprej, takoj po prvi pametni telefon za vključitev sistema, bo predlagal, ali pa se prijavite v obstoječo registracijo, ali pa ustvarite nov račun. Izberite drugo, in preprosto sledite navodilom vrste "čarovnika". Postopek je skoraj identičen tistemu, ki je opisan za stacionarno OS.

Kratke rezultate

Kot smo videli, je problem, kako ustvariti Windows Live ID, katero koli od možnosti izdaje, v resnici niso. Glavna stvar - da izpolnijo vprašalnik in potrditi e-pošto. Nič več. Ker gre za registracije naprave, vzemite kramp. In prva odločitev, in drugi najpogostejši. Ampak, če ste kupili pametni telefon /uporablja se zdi, da je lažje uporabljati računalnik ali prenosni računalnik, ne da si v nastavitvah naprave iz oddelkov in odstavkov. Ko se poskusite prijaviti storitev še vedno zahtevajo uporabniško ime (e-poštni naslov) in geslo. In lahko vnesete obstoječi podatki in sistem se strinjam s spomnimo vnesene podatke.

Sorodne publikacije