"Sedem 4: Restavracija" - opis, parcele, kode in značilnosti

Pogovor o priljubljenosti igre The Sims 4 nima smisla. Že 17 let, odkar je bil izdan prvi del, se je veliko spremenilo. Četrta igra je uradno pred nami. Ampak, če se spomnite, da je nešteto dodatkov, novih poglavij in vej, potem bo težko celo najti osebo, ki je igrala vse od njih. Danes spoznamo igro "Sims 4: Restaurant".

Set

V četrtem delu je bilo veliko dodatkov, kot prej. Eden izmed njih je postal "Sedem 4: Restavracija". Rezultat te postavitve je zaznamoval nastanek novega poslovanja v virtualnem svetu. Zdaj igralci ne morejo samo obiskati kul institucijo, ampak tudi delo, da odprejo svojo kavarno.In sploh ni pomembno, kaj se bo zgodilo: vegetarijanska restavracija, dovoz v bližini ceste, kavarna ali celotna mreža gostinskih obratov. Z novim dodatkom v restavraciji Seven 4: Restavracija je prišlo do številnih sprememb, ki so vplivale na nove jedi v meniju, upravljanje s človeškimi viri, uvrstitev zaslužkov itd. , se boste morali držati strategije kakovosti. Vse je tako kot v življenju. Za začetek morate obravnavati finančno komponento. Začetni kapital ne sme biti na morju, ampak takšen, da bi zadostoval vsaj za nakup zemljišča in zgradbo preproste ustanove. Ne morete ustvariti takoj razkošne restavracije in najbolj modne ustanove. Začnite z najpreprostejšim bistrojem. To vam bo pomagalo narediti minimumnaložbe, vendar vam bo zagotovila najboljšo možno prakso.


Plot

V četrtem delu serije je veliko ploskev. Lahko jih pripišemo stanovanjskim in javnim. Takšna razvrstitev je potrebna za izpolnitev določenih zahtev in, kot je v resničnem življenju, ne nasprotuje mestni infrastrukturi. Posebej za "Sedem 4: Restavracija" je ločen prostor za oblikovanje virtualnega poslovanja. Podobno mesto ima isto ime. Obstaja celo slogan za njega: "Restavracija je idealen kraj za jesti!" Kot je razvidno iz opisa, je ta stran dostopna tistim, ki imajo testni niz dodatkov. V tem primeru postane viden na zemljevidu. Njegove značilnosti vključujejo možnost izgradnje lastnega podjetja. Ampak za to morate upoštevati nekatere zahteve. Pridobi:
 • stojnica za restavracijo.
 • Tabela za kuharja.
 • Stojalo za natakarje.
 • Dva para sklopov mest za obiskovalce.
 • En umivalnik.
 • En WC.Na tem področju je tudi navedba, da je mogoče v določenih časovnih presledkih izvesti klubska srečanja.

  Gradbeništvo

  Torej, da ne bi uporabljali kod za "Sedem 4: Restavracija", bo potrebno veliko časa za nakup in gradnjo. Za začetek, igralec sam postavi svoj denar za igre na srečo. Če želite to narediti, ga mora prenesti na račune podjetja in začeti z gradnjo.
  Zelo kul je, da je za igralca vse izpuščeno. Neodvisno odloča, kateri slog ali predmet bi moral biti v svoji instituciji. Glavna stvarizpolnjujejo zgoraj navedene zahteve. Vse potrebno pohištvo bo na posebnem seznamu. Ko ga izpolnite, se bodo pojavila kljukice, ki označujejo, da upoštevate obvezna pravila. Poleg tega pohištva lahko uporabite tudi druge možnosti za objekte. Vse je odvisno od vaše domišljije. Poleg tega je ta komplet popolnoma opremljen z novimi elementi oblikovanja in dekoracije. Vsemu lahko dodate zanimive znake. Čeprav bi bila zmožnost samostojnega ustvarjanja lastnega oglasa odlična. Kot v tem primeru je izbira skromna. Obstaja možnost namestitve predloge iz končnih sob. Med njimi je tudi sama dvorana, kjer prihajajo obiskovalci, obstaja pa tudi prostor za osebje. Vidite lahko tudi podobne sloge, ki vas bodo potisnili v kreativne ideje.
  Po tem morate navesti ime naše restavracije in nadaljevati.

  Osebje

  Seveda, za vse, kar je tukaj opisano, lahko uporabite goljufija za "Sedem 4: Restavracija". In njihova ogromna količina. Pomagajo tako med zagonom kot tudi pri nadaljnjem razvoju. Vendar pa niso vsi igralci zainteresirani za uporabo pomožnih kod, zato so naslednje informacije za njih.
  Ko zgradite kavarno, morate najeti osebje. Na prvi stopnji boste potrebovali le tri ljudi: kuhar, natakar in administrator. Nadzorna plošča restavracije vas bo o tem obvestila. Pomembno je razumeti, da ste v tem primeru lahko edini upravitelj. Če mislite, da je vaš Sim sposoben kuhati, služiti in čistiti obiskovalce, to ne pomeni, da ne potrebujete lastnih strokovnjakov.podjetja Glavni sim in njegovi družinski člani ne morejo biti zaposleni. Zato bo nekdo zagotovo moral najeti. Bonusi "Sims 4: Restaurant" bodo dodatno pripomogli k povečanju števila zaposlenih.

  Upravljanje

  Pred vodenjem hipoteke je pomembno preveriti, ali je vse pripravljeno. Na kaj morate biti pozorni? Če želite začeti, si oglejte, kateri položaji so v vašem meniju. To je pomembno storiti, sicer bodo obiskovalci prišli na otvoritev, naročili bodo brezplačno vodo in odšli, ker v meniju ni ničesar drugega.
  Nato morate nastaviti oznako. Če želite ustvariti dobiček, lahko izbirate med 100% in 300%. Tako lahko uredite dohodek restavracije. Najverjetneje boste na koncu potrebovali kode za bonus točke "Sims 4: Restaurant". Prvič, kakovost sestavin je določena. To lahko povišate šele po prejemu določenih bonusov.
  Nato boste morali porabiti za oglaševanje. Za to boste imeli na voljo nekaj paketov. Imajo različne stroške in učinkovitost. Poleg tega, morate razumeti, da v tem virtualnem svetu, oglaševanje deluje zelo dobro, tako da boste morali spopasti s pretokom novih prihodov. Najprej morate izračunati svojo moč.

  Poučevanje

  Seveda je razvoj restavracije mogoč samo ob upoštevanju, da študent in osebje. Da bi to naredil, mora vsak član ekipe opravljati svoje posle. Kuhar lahko izboljša svojo kožo s kuhanjem in mešanjem pijač. Učiti se mora postopoma. V vsaki kategoriji živil imate 30 mest. Toda to ne pomeni, da vse naenkrattreba dodati na seznam. Začnite z najlažjim in ko boste odraščali, bo kuhar bolj pripravljen na delo in ga opravljati bolj kakovostno. Za natakarje "Sims 4: Restavracija" so pomembni fitnes in čar. Zaradi tega so manj utrujeni in bolj kot obiskovalci. Skrbnik mora razviti komedijo. Če želite postopoma kupiti vse to, boste morali preživeti in nezadovoljni kupci, in zlomljeno kuhinjsko posodo, in nekaj časa.

  Trdo delo

  Razumeti morate, da je tudi vaša vloga v tem poslu zelo pomembna. Kot lastnik restavracije morate nenehno sodelovati v njegovem življenju. Če želite to narediti, bodite pozorni na vsakega gosta, poslušajte njihove misli. Obstaja več vrst komunikacije:
 • Dobrohotne pozdrave.
 • Vprašanje o kakovosti storitev.
 • Prednostna naloga.
 • Ponuja brezplačne storitve.
 • Preprosti pogovori.
 • Poleg tega lahko pomagate in pomagate svojim zaposlenim: čiščenje, kuhanje koktajlov, zabavo itd. "Sedem 4: Restavracija". Vsi delajo pod pogojem, da prvič vstopite v testcheats true team.
  Ko aktivirate možnost uporabe goljufij, lahko uživate v hitrem razvoju vašega podjetja. Takoj morate razumeti, da vam nekateri bonusni programi ponujajo nove priložnosti. Zato jih boste želeli hitreje dobiti. Če želite priporočiti obrok, morate dobiti bonus »Zanimivi obiskovalci«.To naredite tako, da vnesete bucks.unlock_perk RecommendDishSocial res. Obstaja možnost, da dodate nekaj novih natakarjev, če razumete, da ne morete obvladati dotoka novih gostov. Bucks.unlock_perk AdditionalWaiter_1 true vam bo pomagalo povečati število zaposlenih. Če potrebujete drugega natakarja, namesto enote, vnesite dva, itd. Kode za "Sedem 4: Restavracija" bodo pomagale izboljšati kakovost sestavin, dobili popust in znižali stroške usposabljanja osebja. Da ne bi iskali vsake kode na internetu, je bolje, da takoj namestite paket s ukazi.

  Sklepne ugotovitve

  Tako je nastal sklop "Sedem 4: Restavracija". Seveda, vse zgoraj navedeno - samo vrh poslovanja restavracij. Od vas se pričakuje, da se srečate s kritiki, delate s finančnim poročilom, pregledi in ocenami. Vse to je zelo zanimivo, čeprav potrebuje veliko realnega časa. Razvijalci so uspeli ustvariti celotno sliko upravljanja restavracij. Seveda, ni vedno vse tako gladko v življenju kot v igri. Poleg tega vam virtualni svet omogoča uporabo goljufij in pomoči tretjih oseb.
  Kljub zapletenosti, vas bo morda navidezna restavracija navdihnila za resnično poslovanje.

  Sorodne publikacije