Harper Televisions: pregledi, ocene, specifikacije in pregledi

V tem gradivu bodo na primeru modelov 16R57532R575T in 39R660T obravnavani Harper televizorji. Pregledi lastnikov teh razpoložljivih naprav, njihove tehnične specifikacije in vrstni red prilagajanja bodo navedeni v tem pregledu. Vse informacije v kompleksu bodo potencialnemu kupcu omogočile, da bo natančno izbral model, ki bo maksimalno izpolnjeval njegove zahteve.

Podjetje Harper se je najprej specializiralo za proizvodnjo akustičnih sistemov za avtomobile z izboljšano kakovostjo zvoka. Na tem področju je dosegla pomemben uspeh na mestu, kot je Tajvan. Pravzaprav je to rojstni kraj tega proizvajalca elektronske opreme. Naslednji pomemben korak v razvoju tega podjetja je bil pojav visokokakovostnih stereo slušalk.


Leta 2014 so bili televizorji Harper na voljo v izboru tega proizvajalca. Pregledi lastnikov povsod upoštevajo njihovo zanesljivost, funkcionalnost in energetsko učinkovitost. In v območju te družbe so samo LED televizorji, in niso zastarele za trenutni čas plazma plošče z nizko kakovostjo slike in visoko porabo energije. Proizvodna zmogljivost te blagovne znamke se nahaja v dveh državah. Ena od njih je celinska Kitajska. In druga vrstica je v Belorusiji na posodobljeni obrat "Obzorje".

promocijsko prikazovanje izdelkov. Zaključek

Lastni laboratoriji za razvoj strojne osnove sodobnih televizorjevNi proizvajalca. Zato je podjetje prisiljeno uporabiti pri izdelavi lastne opreme ustrezno delo tretje osebe. Ta okoliščina na koncu vodi k dejstvu, da modelska linija te blagovne znamke nima bonusnih naprav. Hkrati pa obstaja odločitev primarne in sekundarne ravni. Sledi tipičen seznam kompletnih multimedijskih centrov tega proizvajalca:
 • TV.
 • Nadzorna plošča z nizom baterij, ki zagotavljajo napajanje.
 • Nosilec za pritrditev in pritrditev na navpično površino s kompletom pritrdilnih elementov.
 • Navodila za uporabo, na koncu katerih je tudi garancijska kartica. Zadnji je eno leto.
 • Možna področja uporabe

  Ne samo kot domača TV-naprava, lahko uporabite pregledane multimedijske centre Harper. Vsako od teh navodil kaže prisotnost vrat VGA ali HDMI. Z njihovo pomočjo jih lahko spremenite v monitor. Prisotnost RCA in SCART priključkov omogoča neposredno preklapljanje z DVD predvajalnikom. To vam omogoča, da dobite karaoke center.

  Modeli, ki ne podpirajo možnosti SMART TV, se lahko uporabljajo kot armaturna plošča na prodajnih mestih, železniških postajah in celo na avtobusnih postajah.

  Značilnosti programerja multimedijskih centrov "Harper"

  Vsak TV "Harper", ki podpira funkcijo Smart TV, deluje pod nadzorom operacijskega sistema Android. Spet je treba opozoriti, da je toizboljšana programska oprema, optimizirana za domače multimedijske centre. To je analogna OS Tizen iz Samsunga ali WebOS od LG.
  Enako kot konkurenčne platforme ima ta OS svojo trgovino z aplikacijami - PlayMarket. Omogoča vam namestitev dodatnih mini-programov in s tem razširitev zmogljivosti takega multimedijskega centra.

  Junior model

  TV Harper 16R575 je najbolj proračunska naprava, ki je upoštevana v tem pregledu. Zaslonska diagonala je 16 ", temelji pa na precej visokokakovostni LED matriki, njegova ločljivost pa je 1366X768, kar pomeni, da format slike ustreza HD specifikacijam, hitrost osveževanja je 50 Hz, treba pa je upoštevati tudi vogale pregleda, ki so navedene pri 178 ° Svetlost zaslona lahko doseže 180 cd /m 2, kontrast lahko doseže 40.000: 1. Majhna diagonala zaslona kompenzira majhno ločljivost izhodne slike, kar pomeni, da je kakovost slike v tej rešitvi res dobra. Raven moči vsakega od njih, glede na proizvajalca, lahko doseže 5 W. In v višini, ki omogoča, da dobite že dovolj 10 W.

  Predstavnik povprečne ravni

  Ključna razlika, da lahko na ozadju junior model izstopajo to LED TV Harper je označen z 32R575T, to je povečana diagonala 32-palčnega zaslona. Toda medtem ko se ločljivost izhodne slike ni spremenila in je vse isto 1366x768. Tudi hitrost osveževanja okvirjev ni bila spremenjena in je enaka 50 Hz. Svetlost zaslona se je povečala inje že 230 cd /m 2. Prav tako se je kontrast zaslona povečal in v tem primeru je njegova vrednost enaka 70000: 1. Povečanje diagonale zaslona vodi do zmanjšanja gostote slikovnih pik in slabše kakovosti slike.

  Ta naprava uporablja tudi vgrajen akustični sistem, ki je sestavljen iz dveh notranjih stereo zvočnikov. Samo moč vsake od njih se je povečala na 7 W. To pomeni, da v znesku, ki vam omogoča, da dobite 14 vatov zvočnega zapisa.

  Pogojno bonus model

  Najnaprednejši TV "Harper" z indeksom 39R660T glede na sliko, ki ni presenetljiva proti sredini 32R575T, ne more izstopati. Ima enake parametre. Edina razlika je povečana diagonala matrike, ki je 39. Ponovno, povečanje diagonale dodatno zmanjša gostoto slikovnih pik in poslabša sliko.
  Vendar pa je akustični sistem kljub identični organizaciji še vedno dobil. Ena pomembna nadgradnja: zmogljivost zvočnikov v tem primeru znaša 16 W. Če pa vzamemo ločeno, bomo prejeli 8 W. Programska oprema Smart TV ne podpira vseh Harperjevih televizorjev, ki so obravnavani v tem materialu. )

  Postopek namestitve. Preklapljanje

  Preden začnete uporabljati katero koli sodobno televizijsko napravo, morate opraviti dva pomembna koraka. Prva je izgradnja in povezovanje, druga pa je ponovna konfiguracija programske opreme. Če pa se rešitev uporabi, je dejanska podpora vklopljenaV trenutku uporabe tehnologije Smart TV bo potrebno dodatno namestiti posebne zabavne programe iz trgovine PlayMarket. Zdaj pa se lotimo zamenjave naprav Harper TV. Kako ga povezati? Napajalni kabel priključi napajalno vtičnico na ustrezno vtičnico multimedijskega centra. Poleg vhoda antene je signalni kabel. Po potrebi se za izmenjavo podatkov z računalniškim omrežjem (samo če je na voljo pametni televizor) izmeni par. Nato vklopite televizor in pojdite v nastavitveni meni. Najde podpostavko »Kanali« in zažene samodejno iskanje razpoložljivih oddaj. Prav tako izberemo vrsto sprejetega signala (kabelske ali navadne). Na koncu morate shraniti seznam programov, ki jih prejmejo rezultati samodejnega iskanja. Če možnost Smart TV ni podprta, je naprava nastavljena in pripravljena za uporabo. Pri nastavitvi pametnega televizorja pojdite v meni in nastavite nastavitve omrežne povezave. Nato ustvarite račun v trgovini aplikacij in nato namestite vse potrebne aplikacije.

  Stroški

  Mlajša TV Harper 16R575 lahko zdaj kupite za 4000–4500 rubljev. Strošek modela srednjega cenovnega razreda se bo povečal na 10.000-11.000 rubljev. No, vodilni bo stala 16000-18000 rubljev. Karkoli je bilo, je cenovna politika tega proizvajalca zelo, zelo zvest.

  Ocene. Mnenje lastnikov

  Kot smo že omenili, v modelni paleti proizvajalca ni plazemskih plošč. Samo zastarele sotrenutni trenutek Zato je veliko dejstvo, da ti modeli televizorjev temeljijo na tehnologiji LED in imajo minimalno porabo energije. Tudi zanesljivost tega izdelka na sprejemljivi ravni. Poleg tega so stroški elektronske opreme v tem podjetju precej nizki. Vse to v celoti lahko varno pripišemo prednostim te blagovne znamke. Kljub temu so uporabniki opazili le enega: noben junak tega pregleda ni opremljen s podporo za Smart TV. Če pa želite, lahko kupite dodatni mini računalnik in ga namestite v multimedijski center.

  Zaključek

  V članku so podrobno opisani sodobni televizijski programi Harper. Ocene jim prinašajo precej pluse, vendar obstaja ena pomembna pomanjkljivost. Slednje se lahko po želji odpravijo, vendar to zahteva nakup dodatne opreme.

  Sorodne publikacije