Kako namestiti Photoshop Fonts CS6: Tips and Tricks

Photoshop je priljubljena grafična aplikacija. Delo z njenimi učili je mogoče tudi v šolah. Mnogi uporabniki obvladajo "Photoshop" za delo ali samo za zabavo. Očitno je le malo slišalo za takšno prošnjo. Danes se moramo naučiti, kako namestiti pisavo Photoshop CS6. Kot kaže praksa, tega ne razumejo vsi. On ni tako pomemben za novince. Vendar pa lahko napredni uporabniki včasih potrebujejo nove nestandardne pisave, ki sprva niso predvidene v Photoshopu. Zato je pomembno poznati nekatere skrivnosti in priporočila, ki prispevajo k reševanju problema.


Bistvo problema

Kako namestiti novo pisavo Photoshop CS6? To vprašanje sploh ne obstaja. Photoshop - Program je zelo dober. Na začetku ponuja precej različnih orodij za delo z grafiko.
Samo nekateri uporabniki na začetku menijo, da so standardne pisave neoriginalne in dolgočasne. Za del dela morate pridobiti novo, ki ni na voljo v programskih orodjih. Uporabnik, ki se sprašuje, kako namestiti pisave v Photoshopu, mora CS6 razumeti, da izvajanje načrta včasih ni tako enostavno, kot se zdi. Glavni problem je, da ločene pisave iz sistema Windows ne bodo delovale. Zato boste morali najprej prenesti prenesene dokumente v operacijski sistem. Kako uresničiti načrt v življenju?


Za sistem

Če skrbno premislite, potem namestitev pisav v "Photoshop" ni enakapostopek. Prvi nasvet uporabnikom je, da v Windows prenesete nove "črke".
Kako namestiti pisavo Photoshop CS6? V ta namen lahko uporabite naslednji algoritem:
 • Prenesite želeno orodje. Običajno so pisave predstavljene z arhivi.
 • Razpakirajte (če je potrebno) dokument na katerem koli mestu, ki je primeren za delo z datoteko. Na primer, na namizju.
 • Pojdite na C: WindowsFonts. Pisave shranjujejo vse pisave, ki jih operacijski sistem prepozna.
 • Prenos z vlečenjem ali kopiranjem vnaprej naloženega dokumenta.
 • Zaželeno je ponovno zagnati operacijski sistem. To ni potreben korak.
 • To bo končalo vse delo z Windows pisavami. Naložena pisma bodo zdaj prepoznana v vseh aplikacijah in ne samo v Photoshopu. Ta metoda ima nekaj slabosti. Ampak o njih malo kasneje. Najprej morate razumeti, kako namestiti pisave v Photoshopu CS6 z drugimi metodami.

  V programu

  na primer obstaja možnost prenosa dokumenta neposredno v aplikacijo. Dober način za uporabnike, ki želijo prepoznati novo besedilo samo v Photoshopu. Ta algoritem se najpogosteje uporablja v praksi. Kako namestiti pisave Photoshop CS5 /CS6? Nasveti in triki, ki drug drugemu omogočajo izkušenim uporabnikom, se pogosto zmanjšajo na naslednje:
 • Prenesite pisavo, ki jo potrebujete. Po potrebi odstranite dokument.
 • Poiščite mapo "Photoshop", ki vsebuje vse pisave, ki so prepoznane vaplikacijo. Če želite to narediti, uporabite naslov: C: Program FilesCommon FilesAdobe. Tam lahko najdete mapo Pisave. Zaželeno je, da ga odprete.
 • Prenesite nepakirano pisavo v določeno mapo. Lahko ga kopirate in prilepite ali pa ga preprosto povlečete iz mesta razpakiranja.
 • V tem primeru Windows ne prepozna novih črk v celotnem operacijskem sistemu. Pisava bo prikazana samo v Photoshopu. Ta metoda ima svoje prednosti. Na primer, delovanje operacijskega sistema zaradi velikega števila pisav se ne bo zmanjšalo.

  Skrivni recepti

  Vendar obstaja še ena majhna skrivnost, ki bo pomagala odgovoriti, kako namestiti novo pisavo v Photoshop CS6. Za kaj gre? O uporabi dodatne aplikacije, ki pomaga uresničiti načrt.


  Torej, če vse zgornje uporabniške metode niso zanimive, lahko obogati nove pisave Photoshopa z:
 • Prenos in namestitev programa FontExpert.
 • Zagon aplikacije.
 • Odprite mapo z imenom Fonts in pritisnite tipki Alt + F4.
 • Poiščite ustrezno pisavo in jo kliknite. Aktivacija bo.
 • Program lahko zaprete. Delo z FontExpert vodi do dejstva, da je nameščena pisava priznana s strani operacijskega sistema in "Photoshop". V tem procesu ni nič posebnega ali težkega. Kateri je najboljši način za izbiro med vsemi navedenimi?

  Kaj je bolje izbrati

  Zdaj je jasno, kako namestiti pisave Photoshop CS6. Dejansko ni razlike glede tega, katera različica programa bo delovala. Algoritem delovanja sploh ostajaprimeri so enaki. To morajo vsi zapomniti.
  Katera navodila se priporočajo za uporabo v praksi? Vse sprejeme imajo svoje pluse in minuse. Na primer:
 • Prenos pisav v mapo Pisave v sistemu Windows je dober način za obogatitev operacijskega sistema. Samo v prisotnosti velikega števila novih črk, operacijski sistem OS je kršena. Vaš računalnik deluje počasneje. Priporočljivo je uporabljati pri delu z več novimi pisavami.
 • Nalaganje pisave v korensko mapo "Photoshop" ne škoduje OS. Vendar vpliva na uspešnost programa. Odstranjevanje starih pisav pa je bolj priročno.
 • Uporaba FontExpert vključuje različne pisave. V operacijskem sistemu delo programa ni zelo resno. Pomanjkljivost je, da program vedno ne najde ustreznih črk.
 • Zdaj lahko vsak uporabnik izbere način delovanja. Jasno je, kako namestiti nove pisave "Photoshop CS6" ali katerokoli drugo. Vse te tehnike je mogoče izvesti v nekaj minutah.

  Sorodne publikacije